Bildirim
Proje : HotRod 57 Chevrolet Coupe (Dikkat bol foto) (3. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Sonucu merakla bekliyoruz =)
kolay gelsin_____________________________ -
Gerçekten müthiş bir çalışma yürütüyorsunuz. Allah kolaylık versin hocam konunuzu ilgiyle takip edeceğim
_____________________________ -
kolay gelsin, bende merakla takipteyim _____________________________ -
hocam Allah sabır versin kolaylık versin bileğinize kuvvet. Gerçekten çürük hali bile insanı heycanlandırıyor bitmişini düşünemiyorum
_____________________________ -
üstad belgesel tadında takip ediyoruz. her ne kadar vakit ve nakit olarak böyle bir proje gerçekleştirme imkanım olmasa da en azından seyretmekte keyifli. _____________________________ -
Arkadaşlar zaten güzel yorum yaparak bana birşey bırakmamışlar.
Gerçekten de güzel çalışma. En ince detaylara girerek bizlerle paylaştığınız için teşekkürler.
Allah yardımcınız, yolunuz açık olsun._____________________________ Zirveye çıkarken herkese Selam ver, çünkü inerken onlarla karşılaşacaksın -
İmzanızdaki diğer çalışmayada baktım,sanırım bu şekilde devam ederseniz bir buluş bulacaksınız
Türkiye'de sizin gibi ilgili ve sabırlı bir kaç yüz kişi olsa memleket kurtulur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zoom-Zoom -- 17 Mart 2011; 23:48:44 >_____________________________ -
Harika bir çalışma eminim sizin gibi özenli ellerden müthiş bir şey çıkacaktır ortaya.
_____________________________ Bilindik hikaye... -
obt ,maghapas ,BLooD_STaiN ,Valentino Balboni ,xxxjokerxxx ,cemoki ,ArdilesS ,Forumchu ,!!!Chinogolog!!! ,NCL ,ss01 ,çantaci ,Zoom-Zoom & /Bulut\ : Tüm değerli arkadaşlara güzel sözleri ve manevi destek&beğenileri çin teşekkür ederim cesaret buluyorum
xxxjokerxxx : Merhaba tabiki mahsuru yokta bu benim işim ile alakalı olduğu için bana çıkıcak maliyet ile son kullanıcıya çıkıcak maliyet arasında dağlar olabilir dolayısı ile yanıtlıcı olur.Ek olarak araca henüz fotoğraflarını yayınlamadığım ciddi miktarda parça geldi.Önümüzdeki hafta bir aksilik olmaz ise motor alımını da gerçeklştirip Corvette yürüyen aksamını tamamlıyacağım.Ben bile şu an maliyetleri vs tam olarak nedir bilmiyorum
Bunu buldum eski fotolarımdan yeni aldığımda kilyosa gitmiştim (Aracın ön ve orta kısmındaki kumları ben ekledim jeep gibi oldu :) )

obt ,maghapas ,BLooD_STaiN ,Valentino Balboni ,xxxjokerxxx ,cemoki ,ArdilesS ,Forumchu ,!!!Chinogolog!!! ,NCL ,ss01 ,çantaci ,Zoom-Zoom & /Bulut\ : Tüm değerli arkadaşlara güzel sözleri ve manevi destek&beğenileri çin teşekkür ederim cesaret buluyorum
xxxjokerxxx : Merhaba tabiki mahsuru yokta bu benim işim ile alakalı olduğu için bana çıkıcak maliyet ile son kullanıcıya çıkıcak maliyet arasında dağlar olabilir dolayısı ile yanıtlıcı olur.Ek olarak araca henüz fotoğraflarını yayınlamadığım ciddi miktarda parça geldi.Önümüzdeki hafta bir aksilik olmaz ise motor alımını da gerçeklştirip Corvette yürüyen aksamını tamamlıyacağım.Ben bile şu an maliyetleri vs tam olarak nedir bilmiyorum
Bunu buldum eski fotolarımdan yeni aldığımda kilyosa gitmiştim (Aracın ön ve orta kısmındaki kumları ben ekledim jeep gibi oldu :) )

fotoğraf gerçekten müthiş
Sonunda tam istediğim gibi bir kumlamacı buldum.Git gel 45 km tutucak ama değer.Tam istediğim hasssaslıkta işimi yapıyor.Yaklaşık 3-4 saatim o iş için gitti.Pas dönüştürücü kimyasallarım da geldi.Würth de kalmış olan son 2 litreyi aldım.Konya şubesinden getirttiler.Bir daha bir ay sonraa gelir yenisi (Tahminimce.O kadar bekliyemezdim iyi oldu).
Galvanizlenip elektrostatik kaplama fırınından taze çıkan komple bagaj sacı :

Kapı kasalarının altı kesildi :

Kaba montaj&parça yapımı :

Kaba temizlik (En azından bir yüzü fena gözükmüyor artık) ve tamirat :

Aksilik olmaz ise yarın çürük çarığı ayıklama daha sonra kapı kasalarını ve bir kaç parçayı daha alıp kumlamacıya gitmeyi planlıyorum.Daha sonra kapı kasa tamiratı bitirilip kapı kasalarını (önümüzdeki hafta) galvanizlemeye götüreceğim.O işlem bitince de kapı kasaları komple elektrostatik boya ile kaplanacak.Daha sonra kapı saçlaının montajı ve ince işçiliği yapılacak.En sonunda tekrar kaynak yerlerine bir kaç kimysal sürülüp perdah atılıp ince çekiç işi tamamlanıp kontrol edilecek.

Bagaj kapağı tamamen temizlendi ve alt kısmının sacının basılmasına hazır hale getirildi.

Burada sol tarafta ekstra bir çatlak ve çürük daha mevcut.

Bagaj tabanı komple kesildi.

bakalım nerden nereye olcak
_____________________________ Yanlayamayan Bmw............. -
Hayranlıkla takip ediyorum , rasgele
_____________________________ Bu aşk değil biz spor yapıyoruz..
-
araç gerçekten çok çürümüş paslanmış gerçekten zor iş çok derinlerdeki yerlerin değişimi falan kolay gelsin her güncellemede takipteyim :) -
kolay gelsin uğraşması çok zevklidir şimdi _____________________________ -
İşlem ayrı güzel, anlatımınız ayrı güzel.
En küçük ayrıntısına kadar bol fotoğraflı anlatımlarınızı ilgiyle takip ediyorum.
Bitmiş halini çok merak ediyorum. Tebrikler!
_____________________________ 2012 Ford C-Max Titanium TDCİ X-Paket + Otomatik park Buz beyazı
2012 Ford Transit 13+1
2012 Fiat Linea Via 1.3 MultiJet 90HP
2011 Kia Rio 1.4 DOCH Trend Sedan
Bmw tutkunu..
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki