Şimdi Ara

Profesyonelinden Parfüm Sorularınıza Cevaplar (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.507
Cevap
176
Favori
254.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: violencia1903

quote:

Orijinalden alıntı: stekk

quote:

Orijinalden alıntı: violencia1903

Merhaba.Tek tek ilgilendiğiniz için teşekkürler.Bu konuda gerçektende uzmansınız.
    Yaş 19.Beyaz tenli,kumral saçlıyım.Davidoff Hot Water ve CK europhia intense men almıştım bir kaç ay önce.Gerçekten çok iyi kokular.Sizce HOW WATER yazın kullanılabilir mi? Ve ayrıcaz CK europhia intense men hakkında ki düşünceleriniz nelerdir? Teşekkürler.

hot water.ı yazın kullanma kardeşim,, tam kış parfümü o,, yazın sıcağında rahatsız olursun

Ne gibi bir rahatsızlık? Tam anlayamadım. Kokudan dolayı mı yoksa tenle alakalı bir rahatsızlık mı?

vallahi kokudan rahatsız olur musun bilemem ama konudaki profesyonel arkadaş,, yazın yakar o parfüm demişti.. bir de ona sor derim
  • sesar pm göndermiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tyler Durden

Herkese selamlar konuyu tam olarak incelemedim ama kullandigim parfumleri yazip birkac da oneri isteyecektim.
    Kislik parfum olarak armani code secmistim, gercekten hakkini veren bir parfum. Kullandigim sure icerisinde hem karsi cinsten hem de hemcinslerimden cok olumlu geri bildirimler aldim. Ozellikle bayanlar cok begendi ve neredeyse hepsi kokunun ne oldugunu sordular. Ama agir oldugu icin acik havalarda kullanilmasini onermiyorum.
    Yazlik ve acik havalarda kullanmak icin uzun suredir kullandigim Lacoste Red'in yanina ek olarak Diesel Fuel For Life'i ekledim, bu ikisi de sanirim tenime uydugu icin bunlardan da olumlu geri bildirimler aldim.
    Oneri isteyecegim konu ise yazlik parfum. Lacoste redi kullanmaktan zevk aliyorum fakat herkeste ayni koku olmaya basladi bu da beni rahatsiz ediyor. Buna benzer kokular ve arti olarak daha ferah koku onerileri bekliyorum. Esmer tenliyim bu arada.

sesar hocam yardım ederseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ AWESOME _

quote:

Orijinalden alıntı: mdemirli34

quote:

quote:

quote:

quote:

Selam. ben 21 yaşındayım buğday tenliyim. Tom Ford men ve Dior homme intense arasında kaldım hangisini tavsiye edersiniz yada aynı ayarda başka bir parfum mu onerirsiniz?

Ne tür bir ortamda kullanacaksın kardeş? Nasıl bir parfüm arıyorsun?

arkadaşlarımla buluştuğumda gece dışarı çıkarken biraz erkeksi bir koku aroyorum. casual tarzda giyiniyorum :)

Dior homme intense kim önerdi ki sana? Oldukça kadınsı bir kokudur. Erkeksilikle alakası yok. Tom Ford Men ise erkeksi ama Tom Ford ismine yakışmayan ve hayalkırıklığı yaratan bir parfüm. Dışarı çıkarken kullanmak için erkeksi bir koku olarak givenchy xeryus rouge,bvlgari blv veya pour homme,ck eternity,ralph lauren, azzaro tarzı parfümlere bakabilirsin. Ama kesinlikle koklamadan alma, çok pişman olursun.

dior arkadaşımda vardı ordan hatırlıyorum TF'yi çok övdüler.

İstersen tom ford'u bir parfümeride dene ve kendin gör. Belki sen beğenirsin bilemem ama genelde hayalkırıklığı yarattığı bir gerçek.

TF konusunda haklısınız sanırım yurtdışındaki sitelerede baktım. Sıradan olduğunu söylüyorlar.Açıkçası benim aradığım parfüm en iyisi olmalı. :)
  • Merhaba,

Öncelikle bu başlık ve mesajlar için çok teşekkürler.

Engin tecrübeniz ve bilginizden bende yararlanmak isterim. Hyatımda ilk defa gerçek bir profesyonelden yardım alacağım.

Benim bu mesaja başlık yazan diğer dostlarımdan bir farkım var. Yaş neredeyse 40 olacak benim hala bir adet bile budur dediğim parfümüm yok. Ara ara çok takılırım bu konuya. Hangi arkadaşıma sorsam bilmem kaç senedir bunu kullanırım der. Çekmecelerim dolaplarım yarım kalmış veya bozulmuş parfümlerler doludur. Atar temizlik yaparım ara ara mecbur...

Armani Black Code çok beğendim. 1-2 ay kullandım ama bu değil diyorum hep. Daha iyisini koklayamadığım için onu seçtim ama o değil işte.

212 kullandım 1-2 ay onu da çok beğendim. Ama budur işte diyemiyorum...

Paraya acımadım Dvidoff Coll water aldım. Güzel bir koku ama 10 dakka sonra uçuyor gidiyor deli oldum istemiyorum dedim...

Geçen ay XO Romantic kokusunu denedim aşık oldum. Hemen gittim aldım. Ve budur dedim biliyor musunuz. Müthiş bir koku hiç bir kokuyu bu kadar beğenmedim bu yaşıma kadar. Ama sıkıyorum 6-7 kere yine de 10 dakika sonra koku uçuyor!

Dün DP parfümeciye gittim. Çok popüler olan, çok sorulan satılan bir parfüm denemek istiyorum. Versace bilmem ne çıkardı. Şeker gibi değişik güzel bir kokuydu. Ama oda değil...

Ben biraz erkeksi koku istiyorum. Şimdi bunu açmam lazım yanlış anlaşılmasın. Böyle değişik şeker gibi kokan kokular ne bileyim daha genç daha modern geliyor bana. Biraz nostaljik olmalı, biraz basit olmalı. İnşallah gülmezsiniz ama bazen berberlerin sıktığı ne olduğu bile belli olmayan kokular çok güzel geliyor.

Eğer sizi çok zorlamayacaksam nasıl bir koku istediğimi açıklamaya çalışacağım.

1- Kesinlikle kalıcı olacak :)
    2 - Benim gibi 40 sene bir parfüm seçemeyen biri yaz kış değiştirmesin her mevsim kullansın :)
    3- Kalıcı olsun ama iş yerinde masam da sıktığım zaman odada ki diğer kişiler rahatsız olmasın. Yani eğer yanlış bir ifade değilse kalıcı ama hafif olsun. Calvin Klein One sıktım bir kere. 2-3 kere sıktım küçük bir odadaydık bir arkadaş boğulduk dedi :)
    4 - Bir sürü tatlı şekerin karışımı gibi değil daha basit bir koku olsun :)

Önerilerinizin hepsini teker teker deneyeceğimden kuşkunuz olmasın.

Şimdiden teşekkürler herşey için.

Sevgiler, saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1905sss -- 21 Mart 2012; 11:30:12 >
  • Esmer tenli, spor yapan bir gencim yaz için parfüm önerisi alabilir miyim?
  • Arkadaşlar sarışın ve beyaz tenliyim. Bana böyle ucuz bir parfüm önerirmisiniz. Aslında black xs kullanıyordum ama babam çaldı benden kokusunu sevip. En fazla 50tl olan internettende alabileceğim bir parfüm önerirmisiniz?Kokusuda güzel olsun.
  • Çok faydalı bir konu olmuş ve her mesajı okudum.
    Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim.
    Bir kaç konuda önerinizi almak istiyorum fakat nedense size PM gönderemiyorum.
    Profilinizi göremiyorum.
  • Merhabalar,

Kafama bir şey takıldı, bu linkteki 2 parfüm aynı değil mi?

Linklerin 2 side şuanda sitede mevcut
    Arada ciddi fiyat farkı varda ondan soruyorum
    Burberry classic kullananlar cevap verebilirlerse sevinirim

http://www.daybuyday.com/urun-329688/burberry-classic-men-edt-30ml-erkek-parfumu

http://www.daybuyday.com/urun-342548/burberry-classic-erkek-edt-30-ml
  • Burberry London,Michael for men ,Gucci pour homme 1(artık piyasa da yok malesef) tarzı oryantal üst notaların egemen olduğu 25 yaş üstü parfüm önerir misiniz?
  • 16 yaşında beyaz tenli biriyim hangi parfümü önerirsiniz ? Birde hangi kokular daha kalıcı olur ?

EDİT : İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baskentkral -- 23 Mart 2012; 14:32:23 >
  • Üretimden kalkmış olan Azzaro Visit parfüm geri dönmüş.Önceden kullanıp da sonra bulamayan varsa duyurulur.
  • Merhaba Prof.

Kel ve Topsakallı mısınız acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: baskentkral

16 yaşında beyaz tenli biriyim hangi parfümü önerirsiniz ? Birde hangi kokular daha kalıcı olur ?

EDİT : İmla

Bende arkadaşlar aynı kriterdeyim. Banada tavsiyede bulunursanız sevirim.
  • 17 yaşındaki kızıma doğum günü için parfüm almak istiyorum .genelde hafif kokuları seviyor ama ben ne alacağımı bilemedim onu şaşırtacak güzel bi parfüm önerebilir misiniz ?
  • kalıcı olan , 25-30 cm yakınımdakilerin duyabileceği , okula uygun bir parfüm önerir misiniz
  • Boss,Lacoste kullandım fakat 212'ye başladım acayip kalıcı bir kokusu var ,aradığım da buydu ama bu tarz kalıcı parfümlerden biraz daha ornek arıyorum?ne önerirsiniz
  • Bargello dan parfüm alıcam 15 yaşında yeşil gözlü ve kumralım . eğlencel ibirisiyim.

yazlık , kalıcı , fazla ağır olmayan hoş koku önerirmsiniz ?
  • sesar ben de pm atmıştım size. ama buraya da yazayım yardım edecek birini bulurum inşallah.beyaz ten , kumral ve normal ciltli birisi için yazlık ve kışlık hangi parfümleri önerirsiniz ? Saygılar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1905sss

Merhaba,

Öncelikle bu başlık ve mesajlar için çok teşekkürler.

Engin tecrübeniz ve bilginizden bende yararlanmak isterim. Hyatımda ilk defa gerçek bir profesyonelden yardım alacağım.

Benim bu mesaja başlık yazan diğer dostlarımdan bir farkım var. Yaş neredeyse 40 olacak benim hala bir adet bile budur dediğim parfümüm yok. Ara ara çok takılırım bu konuya. Hangi arkadaşıma sorsam bilmem kaç senedir bunu kullanırım der. Çekmecelerim dolaplarım yarım kalmış veya bozulmuş parfümlerler doludur. Atar temizlik yaparım ara ara mecbur...

Armani Black Code çok beğendim. 1-2 ay kullandım ama bu değil diyorum hep. Daha iyisini koklayamadığım için onu seçtim ama o değil işte.

212 kullandım 1-2 ay onu da çok beğendim. Ama budur işte diyemiyorum...

Paraya acımadım Dvidoff Coll water aldım. Güzel bir koku ama 10 dakka sonra uçuyor gidiyor deli oldum istemiyorum dedim...

Geçen ay XO Romantic kokusunu denedim aşık oldum. Hemen gittim aldım. Ve budur dedim biliyor musunuz. Müthiş bir koku hiç bir kokuyu bu kadar beğenmedim bu yaşıma kadar. Ama sıkıyorum 6-7 kere yine de 10 dakika sonra koku uçuyor!

Dün DP parfümeciye gittim. Çok popüler olan, çok sorulan satılan bir parfüm denemek istiyorum. Versace bilmem ne çıkardı. Şeker gibi değişik güzel bir kokuydu. Ama oda değil...

Ben biraz erkeksi koku istiyorum. Şimdi bunu açmam lazım yanlış anlaşılmasın. Böyle değişik şeker gibi kokan kokular ne bileyim daha genç daha modern geliyor bana. Biraz nostaljik olmalı, biraz basit olmalı. İnşallah gülmezsiniz ama bazen berberlerin sıktığı ne olduğu bile belli olmayan kokular çok güzel geliyor.

Eğer sizi çok zorlamayacaksam nasıl bir koku istediğimi açıklamaya çalışacağım.

1- Kesinlikle kalıcı olacak :)
    2 - Benim gibi 40 sene bir parfüm seçemeyen biri yaz kış değiştirmesin her mevsim kullansın :)
    3- Kalıcı olsun ama iş yerinde masam da sıktığım zaman odada ki diğer kişiler rahatsız olmasın. Yani eğer yanlış bir ifade değilse kalıcı ama hafif olsun. Calvin Klein One sıktım bir kere. 2-3 kere sıktım küçük bir odadaydık bir arkadaş boğulduk dedi :)
    4 - Bir sürü tatlı şekerin karışımı gibi değil daha basit bir koku olsun :)

Önerilerinizin hepsini teker teker deneyeceğimden kuşkunuz olmasın.

Şimdiden teşekkürler herşey için.

Sevgiler, saygılar

Brut Original - Faberge
    First Class - Aromel

Bence bunları dene..
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.