Şimdi Ara

Profesyonelinden Parfüm Sorularınıza Cevaplar (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.507
Cevap
176
Favori
255.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Armani code aldım, sıkıyorum etraftan hiç duyulmuyor kokusu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aqua de loowe , mavi şişe yaz için ideal....

Orijinalden alıntı: _ALCHEMIST_

One millionun elbisede ve tende kalıcılık süresi ne kadar?

Nerde bu uzman?

Orijinalden alıntı: dizyy
    Burberry london nasil sizce

Ben kullaniyorum.

1 yazin gidecegini sanmam

2 26+ yas kokusu

Fakat kokunun cok kaliteli oldugunu soyleyebilirim. 10 saat kadar bir kaliciligi var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoName.
    Armani code aldım, sıkıyorum etraftan hiç duyulmuyor kokusu.

Zaten bu parfumler acik parfum gibi kokmazlar. Yakin temaslarda kendilerini gosterirler. ( olay da burada zaten kokunuzu operken vs alan kisi yakininizda durmak ister begenirse)

Fakat ilk 40 dakika code etraftan ciddi hissediliyor. Alkollu icecek gibi.
  • Güzel tavsiyeler var
  • tom ford white patchouli

sesar bu parfüm için asagıdakı yazılan yazıya ımzanı atarmısın

tom ford'un o kadar da yeni olmayan " bayan"! parfumü.

bak bayan parfümü dedim. onu bi cebimize koyalım.

italyada erkeklerin kadın, kadınların erkek parfümü kullanması oldukça doğaldır, hatta bazı parfumerie'lerde unisex kısmı oldukça canlıdır.

italyadan bir arkadaşımla konuşurken (mesleği gereği) "valentina bir parfum alıcam nelere bakmamı önerirsin..?" diyorum

anında yapıştırıyor:

-tom ford white patchouli!
    +başka?
    -sen sadece onu al! mükemmel birşey! başka şeye de bakma!
    +eyvallah valentin..

gidiyorum parfumu almaya. çok bilmiş bir tezgahtar "ama o karı parfumu ,ama o karı parfumu.." diye bik bik... kokluyorum falan muthiş..
    biraz tuzluymuş fiyatı ama "lan senden değerlimi dirty laaaynnn! çıkar kartı geçir.. amma naz yaptın laaaynn.." diyip, alıyorum.

inanır mısınız, zerre abartmıyorum, bana her yaklaşan hatun! her yaklaşan kadın! annem, komşularım, 10 dk. muhabbet ettiğim her dişi, "harika kokuyorsun" diyor.
    bu kadar aşırı tepkiyi ,en son üretimden kaldırılan gucci rush vardı erkek için beyaz şişede o zaman almıştım. ufacık araştırmadan sonra ne göreyim o parfümün sahibi de tom ford. o zaman gucci'de çalışıyormuş.

her erkeğe tavsiye ediyorum.

bu arada r10 daki sesar senmisin 160 tl ye satan bu parfumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Téquila -- 2 Mayıs 2011; 2:42:50 >

Orijinalden alıntı: fcs44

hocam mrb...davidoff silver shadow ve kenzo air kokuları hakkında bilgi alabılırmıyım tesekkurler..

Davidoff Silver Shadow tam bir takım elbise giyen orta yaşlardaki karizmatik erkeğin parfümüdür. Yaşlı kurt gibi bir tarzı da vardır.
    Gençler belki sevmeyebilir ama ben çok başarılı bulmaktayım.

quote:

Orijinalden alıntı: Kad1rLack

bende yaz icin 3 parfum arasinda kaldim

david hot water
    chic caroline herra
    blgavri aqua pour home

bana tavsiyeniz nedir. birde bu 3parfumun kokularini tarif edebilimisiniz turncgil,baharat vs.son olarak kaliclik ve farkedilirlikleri nedir. beyaz tenliyim

Hot water baharatsı bir kokudur ve afrodizyak etkilidir.

Chic ismi gibi şık bir parfümdür. Özel günlerde kullanılabilir.

Bvlgari ise daha çok günlük kullanım için idealdir.

quote:

Orijinalden alıntı: gael

parfum fiyatlari neden bukadar pahali,yoksa Turkiyeye ozgu birseymi bu..

Türkiyedeki parfümler ithalat firmaları tarafından getirtilirler, çalışanlar bu firmalar tarafından sağlanmaktadır.
    Aynı zamanda nakliyat ücretleri de eklenmekte ürünlere.
    Elemanların aylıkları, vergi oranlarını eklediğinizde böyle bir durum ortaya çıkmakta.

quote:

Orijinalden alıntı: ilhana38

yaz için, çok ağır olmamak şartı ile kalıcı bir parfüm arıyorum.

Calvin Klein Euphoria,
    Calvin Klein Euphoria intense,
    Calvin Klein Eternity Aqua,
    Bvlgari Aqua,
    Mont Blanc Starwalker,

bunlardan hangisini önerirsiniz?

Yaz için eternity aqua öneririm. Severek kullanacağınıza emin olabilirsiniz.

quote:

quote:

One millionun elbisede ve tende kalıcılık süresi ne kadar?

Nerde bu uzman?

Gün boyu kalıcılık sağlayan bir üründür. Kıyafette daha fazla kalır.

quote:

Orijinalden alıntı: SıleNtKillEr

tom ford white patchouli

sesar bu parfüm için asagıdakı yazılan yazıya ımzanı atarmısın

tom ford'un o kadar da yeni olmayan " bayan"! parfumü.

bak bayan parfümü dedim. onu bi cebimize koyalım.

italyada erkeklerin kadın, kadınların erkek parfümü kullanması oldukça doğaldır, hatta bazı parfumerie'lerde unisex kısmı oldukça canlıdır.

italyadan bir arkadaşımla konuşurken (mesleği gereği) "valentina bir parfum alıcam nelere bakmamı önerirsin..?" diyorum

anında yapıştırıyor:

-tom ford white patchouli!
    +başka?
    -sen sadece onu al! mükemmel birşey! başka şeye de bakma!
    +eyvallah valentin..

gidiyorum parfumu almaya. çok bilmiş bir tezgahtar "ama o karı parfumu ,ama o karı parfumu.." diye bik bik... kokluyorum falan muthiş..
    biraz tuzluymuş fiyatı ama "lan senden değerlimi dirty laaaynnn! çıkar kartı geçir.. amma naz yaptın laaaynn.." diyip, alıyorum.

inanır mısınız, zerre abartmıyorum, bana her yaklaşan hatun! her yaklaşan kadın! annem, komşularım, 10 dk. muhabbet ettiğim her dişi, "harika kokuyorsun" diyor.
    bu kadar aşırı tepkiyi ,en son üretimden kaldırılan gucci rush vardı erkek için beyaz şişede o zaman almıştım. ufacık araştırmadan sonra ne göreyim o parfümün sahibi de tom ford. o zaman gucci'de çalışıyormuş.

her erkeğe tavsiye ediyorum.

bu arada r10 daki sesar senmisin 160 tl ye satan bu parfumu

İlk önce italya kısmına cevap vermek istiyorum. İtalyada unisex minimalist tarz benimsenmiştir. Göz bebeği marka milano Prada da bunu önemser.
    Kocaman şişeli unisex parfümler üretilir. Bir parti düzenlendiğinde bay-bayan herkes o parfümü sıkar.

Tasarımcı olarak Tom FORD benim için bir fenomendir. Türkiyeye Tom FORD ürünlerini ilk defa ben getirdim. Lansmanlarını yaptım.

Tom FORD men parfümünün reklamları kışkırtıcıdır.

İlk getirdiğimde ürünleri iş adamlarına, ünlülere, futbolculara ve sanatçılara öneriyor satışlarını gerçekleştiriyordum. Ne zaman ki internet üzerinden ucuza satmaya başladım işin ..ku çıktı. Kimi tütün kolonyası dedi, kimi orjinal değil, kalıcı değil, güzel değil dedi. Şunu öğrendim ki yapmayacaksın. Herkese kendi ayarında parfüm önereceksin. Eşek ne anlar hoşaftan. Evinde eyüp sabri tuncer kolonya kullanır tom forda çamur atar.
    İnternetten kimseye tom ford falan satmam tövbe...

Profesyonelinden Parfüm Sorularınıza Cevaplar

Profesyonelinden Parfüm Sorularınıza Cevaplar

Diğer görsellerde şunlar fakat forumda olduğumuz için siz tıklayıp bakabilirsiniz +18

http://www.catwalkqueen.tv/tomford.jpg
    http://www.glamourvanity.com/images/tom-ford-fragrance.jpg
    http://www.austincinephile.com/wp-content/uploads/2010/01/tomford.jpg

Tom FORD White Patchouli buram buram koku bırakan çok kaliteli bir kokudur. Zaten Tom FORD'un bütün parfümleri kalite üzerine inşa olur. Herkesin istediği şey çok şık, lüks, sofistike kokmak ve bu kokunun gün boyu kalmasını sağlamak değil midir?

İçerisinde paçuli bulunduğu için kalıcılığı oldukça fazladır. Fakat şekerli bir kokudur. Hatta direk küp şekerin ekstra esanslarla donatılmış hali diyebiliriz. İçeriğinde yasemin bulunduğu için biraz feminen bir kokudur. Fakat kimse de gelip bayan parfümü bu diye sorgulayamaz sizi.

Benim tavsiyem ise Tom FORD Black Orchide. Kendimi bildim bileli kozmetik dünyasındayım böyle bir koku görmedim duymadım. Her insanın hafızasında yer alan kokular vardır. Ter, çikolata, gül, kolonya, kokmuş çöp vs gibi. Bu kokuyu hatırlamayla tom Ford Black orchide kokusunu hatırlama sürem farklı. Çünkü Tom ford kokusunu aklımdan çıkaramıyorum ve hatırlamam saniyeler sürüyor.

Bu kokuyla beni 5 sene önce tanıştıran değerli iş adamına teşekkür ediyorum. Tabi sonrasında piyasasına da girdik.

Dünle ilgili bir anımı anlatmak istiyorum.

Dün sabah bir uydu kanalında canlı yayın için studyoya gittim. Arkadaş beyaz porsche arabayla geldi ben taksiyle.
    Taksiden inince selamlaştık. Baştan aşağı lüks bir giyim içerisindeydi. Merhabalaştıktan hemen sonra o kokuyu aldım. Tom ford dedim. Black orchide.
    Evet doğru tahminde. Tom ford kullanıyordu. O şıklığa ve tarza da tom ford b. orchide yakışırdı.

bir de şöyle bir yönü daha var o parfümün. Mesela dün dediğim gibi tom ford kokusunu aldım. Yayından sonra ayrılmamıza rağmen gün boyu o kokuyu üzerimde duydum. Sanki ben sıkmışım gibi. Yapıştığı yerden çıkmıyor sanki.

Satın almak isteyenler

http://www.sevil.com.tr/tom_ford_black_orchid_edp_bayan_parfum__bd135__VV-T0060001.htm

Birde verdiğin linkteki ürün bayan parfümü diyo bi sıkıntı yaratmasın sakın

sesar sen artık satmıyormusun internet uzerınden eger satıyorsan almayı dusunuyorum

ya black orchid alıcam yada white patchouli kararsızım

umarım ust konu olur sesar ota b*ka ust konu oluyor bu konu ust konu olmassa şasarım herkes yazın hangı parfumu alıyım dıye konu acıcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Téquila -- 2 Mayıs 2011; 19:42:19 >
  • Esmer ten, 16-17 yaşa yaz için, ve özel günler için önerebileceğiniz parfümler nelerdir? :) 1 aya kadar yurt dışına çıkıyorum, duty freelerden almayı düşünüyorum da. Teşekkürler.
  • YAZ İÇİN JİL SANDER SUN İYİ DENİYOR DİYE DAHA YENİ ALDIM FAKAT ÇOK ÇOCUKSU SANKİ. GÜZEL AMA LOLİPOP TARZI KOKUYOR, YANİ BİRAZ FARKLI DURDU BENİM YAŞIMA. 27 YAŞINDAYIM VE SIKMAYA ÇEKİNİYORUM BİRAZ.

YAZ İÇİN HUGO BOSS-BOSS'A EK OLARAK NE TAVSİYE EDERSİNİZ?
    27 YAŞINDA VE BEYAZ TENLİYİM.

Teşekkürlerimle :)
  • Hocam bugün tester ına baktığım davidoff silver shadow private yi çok beğendim.16 yaşındayım yukarıda gençlerin beğenmediğini söylemişsiniz ama hayran kaldığımı söyleyebilirim.Bir de yaz için iyi midir? Sizin cevabınıza göre alacağım.Abim birkaç gün daha İngiltere de ordan almak daha ucuz olursa ona aldırıcam bir bilginiz var mı bu konuda.Şimdiden teşekkürler.

ben bi parfum almadan önce kolumun çeşitli yerlerine 2-3 çeşit parfüm sıktırırım.bir kaç saat gezerim koku oturana kadar.her önüme gelen arkadaşıma akrabama sorarım:) hazır bulmuşken sanada danışayım dedim:)

ben taa çocukluk yaşlarından beri parfüm delisi bir adamım..

şunu mu alayım bunu mu alayım diye sormak biraz bana tuhaf geliyor.

ama açıkcası hugo boss vapo ile hugo boss edit arasındaki farkı merak etmiyor değilim.ikisininde şişesi matara şeklinde...

hmm..birde diesel on the brave nasıl bir koku sence?

daha önce kullandığım ve çok beğendiğim parfümler: givency very irrestibl, bvlgari aqva,ve çam notalarına sahip olan hugo boss matara (axe africanın yeri ayrı;) ) fresh kokuları çok seven biri değilim ve tabiki roshas gibi ağır kokulardanda çok hazzetmiyorum...
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.