< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kedicilerdenki -- 27 Kasım 2019; 0:39:16 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kedicilerdenki -- 27 Kasım 2019; 0:39:16 > |
Moruq üni profesörü bana özel deneme hazırlattı 90 yaptım artık yanmıyor söndü
|
Hocam başlığı görünce ozybgr nin konusu sandım.
|
Adamı izlemedim ve hakkında bilgim yok fakat olay esşnin akademik olarak çok başarılı bir insan olmasında zaten değil. Bir kere genç, yakın dönemde 2 defa sınava bizzat girmiş ve derece yapmış. Senin neler hissettiğini, hangi konunun hangi kısmını yanlış anlayabileceğini biliyor. Sistemin neden fizik öğretemediğinin, yanlışın nerede olduğunun farkında. Bu yanlışa nasıl düşmeyiz onu öğretiyor. Diğer taraftan kapitalist sistemin bir sonucu olarak para kazanan adam daha fazla para kazanmak için yaptığı işi daha iyi yapmaya çalışıyor ve bunun için kafa yoruyor. Bugün esş de ebaya içerik hazırlasa şuankinden daha kötü bir içerik ortaya koyar burası zaten mutlak. Yani 50 yaşındaki bir profösörün öğrencinin nerede hata yaptığına falan pek kafa yoracağını zannetmiyorum.
|
isterse nasa çalışanı olsun nasıl anlattığı önemli esş daha iyi anlatıyor
ayrıca anafen dershanesi kurucu ![]() |
vay vay forumun yeni sakinleri ahmet nuri akayı izlemeden beğenmeme gafletine düşmüş
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CF56195FD -- 24 Kasım 2019; 21:45:35 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|