Şimdi Ara

PROFESÖRDEN ÜCRETSİZ AYT FİZİK DERSİ ALMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
12
Favori
2.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adam profesör ve ebada dersleri bedava gidip esş y para vereceğinize bence bunları kullanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kedicilerdenki -- 27 Kasım 2019; 0:39:16 >

• Adamı izlemedim ve hakkında bilgim yok fakat olay esşnin akademik olarak çok başarılı bir insan olmasında zaten değil. Bir kere genç, yakın dönemde 2 defa sınava bizzat girmiş ve derece yapmış. Senin neler hissettiğini, hangi konunun hangi kısmını yanlış anlayabileceğini biliyor. Sistemin neden fizik öğretemediğinin, yanlışın nerede olduğunun farkında. Bu yanlışa nasıl düşmeyiz onu öğretiyor. Diğer taraftan kapitalist sistemin bir sonucu olarak para kazanan adam daha fazla para kazanmak için yaptığı işi daha iyi yapmaya çalışıyor ve bunun için kafa yoruyor. Bugün esş de ebaya içerik hazırlasa şuankinden daha kötü bir içerik ortaya koyar burası zaten mutlak. Yani 50 yaşındaki bir profösörün öğrencinin nerede hata yaptığına falan pek kafa yoracağını zannetmiyorum.
  • oha böyle birşey mi var ebada
  • tyt dersleri yokmuş ama aytde hepsi tam
  • yüksek lisansını da MIT'de yapmış
  • isterse nasa çalışanı olsun nasıl anlattığı önemli esş daha iyi anlatıyor

ayrıca anafen dershanesi kurucu
  • öğrenci olmayan izleyemiyor mu bunları?
  • nasıl girilir ss geldi

PROFESÖRDEN ÜCRETSİZ AYT FİZİK DERSİ ALMAK
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam başlığı görünce ozybgr nin konusu sandım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CF56195FD -- 24 Kasım 2019; 21:45:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moruq üni profesörü bana özel deneme hazırlattı 90 yaptım artık yanmıyor söndü

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • adrenal101 A kullanıcısına yanıt
    KSJKWODJEDOCNREOENFOEJQODJEOENAQOSNİD

• Kardeşim sen nasıl bi kralsın
    Hakkını ödeyemem allah razı olsun

• Bu adam rauntun fizikçisi aynı zamanda bilginiz olsun.

• Nasıl yaparız
  • giremiyom ya e devlet şifrem de yok. mezunum nasıl gircem
  • Adamı izlemedim ve hakkında bilgim yok fakat olay esşnin akademik olarak çok başarılı bir insan olmasında zaten değil. Bir kere genç, yakın dönemde 2 defa sınava bizzat girmiş ve derece yapmış. Senin neler hissettiğini, hangi konunun hangi kısmını yanlış anlayabileceğini biliyor. Sistemin neden fizik öğretemediğinin, yanlışın nerede olduğunun farkında. Bu yanlışa nasıl düşmeyiz onu öğretiyor. Diğer taraftan kapitalist sistemin bir sonucu olarak para kazanan adam daha fazla para kazanmak için yaptığı işi daha iyi yapmaya çalışıyor ve bunun için kafa yoruyor. Bugün esş de ebaya içerik hazırlasa şuankinden daha kötü bir içerik ortaya koyar burası zaten mutlak. Yani 50 yaşındaki bir profösörün öğrencinin nerede hata yaptığına falan pek kafa yoracağını zannetmiyorum.
  • Hocam anlatımı nasıl? Güzel mi? Bir de mezunum nasıl girerim?

• E-devlet şifresi olmayan mezunlar okula giden kardeşinin kuzeninin eba şifrelerini(şifreleri yoksa okul idaresinden isteyebilirler) veya e okul bilgilerini kullanarak ebaya girebilir.
  • Kaennn kullanıcısına yanıt
    Hocam bu fikir kesinlikle dogru olmasada bana gore kesinlikle dogru yasli hoca gormekten biktim artik kendi hayattan sogumus beni de sogutuyor

• Su yoruma lütfen bir edit yap. Kesin doğru olmayan bir şey sana göre kesin doğruysa bir sıkıntı var demektir sende. Yada ne anlatmak istediğini anlayamıyorum ben.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.