Teğmen
03 Temmuz 2019
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
10 üye
Görüntülenme
Toplam: 848 (Bu ay: 2)
Gönderileri
Arkadaşlar kardeşim sınava hazırlanmaya başlayacak. Ama motivasyon düşüklüğü var.

Böyle akıcı kolay-orta seviye konu anlatımlı TYT Matematik kitabı lazım.

Yalnız çalışmayı seviyor. Videodan sıkılıyor. Yani kitapla rahat ilerlemesi önemli.

Başlamak için böyle bir kitap arıyorum fikri olan var mıdır?
Ürünümde sorun olduğundan firmaya ulaşmaya çalışıyorum faks çekmelisin diyorlar. Bana sadece adres verdiler. Buraya faks çekin dediler. Şimdi faks numaraya çekilmiyor mu? Adrese nasıl faks çekeceğim? Ve nereden çekilir?
Apple Müşteri hizmetlerine ulaşmaya çalışıyorum 3 gündür. Ben arayınca yanlış veya eksik tuşladınız diyor. Onlar arayınca da açıyorum telefonu birkaç saniye sessiz kalıp arama sonlandırıldı diyor.

Bu nasıl bir hata anlamadım. Bilen var mı?
Uzun bir süreçten sonra Tüketici Hakem Heyetine başvurdum. Değişim kararı çıktı. Ama Apple bana ulaşması gerekirken ulaşmadı. 2 ay olacak.

Ben iletişime geçince biz bakmıyoruz. Legal departman bakıyor diyorlar. Önce kesinlikle bu departmana ulaşabilmem için bi bilgi vermediler. Şimdi ise sadece bir adres verdiler ve avukatınız ulaşabilir dediler. Avukatım yok deyince isterseniz mektup yazın dediler.

Bıktım gerçekten bıktım. Bilsem çöpe atar geçerdim cihazı. Oyalaya oyalaya mahvettiler. Şimdi mektupla uğraşsam bilmiyorum değecek mi. Hiç böyle bir şey yaşadınız mı? Ne yapayım ciddi ciddi bu iş böyle mi yürüyor? Avukat tutmalı yada mektup mu yazmalıyım?
Arkadaşlar sayısal bölüm okuyanlar için en değerli matematik kanalı BUders’tir. Kıymetini bilmenizi ve kullanmanızı tavsiye ederim. Kalitesi üst düzey değil ama devamlı, kapsamlı ve istikrarlı bir şekilde Türkçe bu işi yapan tek kişidir. Son yıllarda sayısal bölüm öğrencilerinin büyük bir kısmı hocanın elinden geçmiştir. Yine bir finale kanaldan çalışırken buraya yazayım dedim. Eğer üniversitede matematiğim orta-iyi olsun diyorsanız bu kanalda çok vakit geçirmenizi öneririm.
Arkadaşlar THH’ye sorunlu iPad için başvurdum. Değişim kararı çıktı. Ne yapmam lazım. Tecrübesi olan var mı?
YÖS yerine merkezi bir sınav gelecekmiş. Kuralları da değişirler belki.
Bir arkadaş okulu donduracak İstanbul’da okuyor maddi durum ve barınma problemi yüzünden. Belge istemişler ama ne belgesi dememişler. Bilen var mı?
Bir arkadaş okulu donduracak İstanbul’da okuyor maddi durum ve barınma problemi yüzünden. Belge istemişler ama ne belgesi dememişler. Bilen var mı?

Arkadaşlar bende bir cihaz var. Dönme sorunu var. Yaklaşık olarak 10 dakikada bir takılıyor bir süre sonra düzeliyor.

Apple Store sorunu gördü ama sürekli olmadığı için işlem yapamıyoruz deyip geri verdi.

Apple Destek(telefonda konuştuğumuz birim) ise sorunu kabul etti ama işlem yapamıyoruz en iyisi siz servise 3 defa verin sonra işlem yapalım dedi.

Servis de Apple Destek cihazda gizli kusur olduğu için 3 defadan sonra değişim istemek için bunu yapın demiştir ama bu etik değil dedi.

Süreç 20 günü geçti. Cihaza tonla sıfırlama ayar vs. yapıldı ve şimdi elimde ama cihaz sürekli bu hatayı verir şekilde elimde şu an. Garantisi de var.

Gerçekten çok yoruldum. Bir fikir verin. Nerdeyse 1 aydır resmen oyun oynatıyorlar bana.

Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 23 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.825
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 1.185)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.306 (Bu hafta: 2)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.