Tyt fen için her dersten 2 kitap çözen insan

-
-
Degil standart ogrenciyse 2 tane cozer. Ust seviyede bu rakam 4-6 arasina kadar cikabiliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam tyt fen ayt değil bence gereksiz 1 tane çözülebilir ve sonrasında denemelere geçilir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Neden bahsettiğimizi gayet iyi anliyorum. Kusursuzluk seviyesine kolay gelmiyor bu ögrenciler. Hedef büyültmenizi tavsiye ederim.
kimya biyoloji zaten çok hızlı çözülebiliyor abartı bi durum yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patricktravis -- 5 Kasım 2021; 18:46:50 > -
o arkadaşın olmam ihtimali?
Eray sen misin kank shmmdfnm
Ahkentrisyoutube
#merhaba #merhabaarkadaşlar #arkadaşalr #arkadaşlarınınamınakoyimhttps://www.youtube.com/watch?v=sg-EWlS24F4 -
Mezun olma ihtimali var arkadaşın acil 1’er tane çözüp iyi sindirsin kimya biyo saf deneme ile bile olur
Başarılar
Tek kitap yeter bence hocam diğer türlü zaman kaybı
yok tutmadı .d
Bende böyle düşünüyorum hocam
Ben eşit ağırlıkçıyım hepsinden 1er tane aldım tabi daha 10.sınıfım aldım derken de tyt alıcam direk 10.sınıf almıyıcam yani 7 soru için koca 10.sınıf soru bankası bitirmeye gerek yok. TÜm tyt birlikte aldım o yüzden
-
Tr 300. Sü olan çocuğun önerilerini okumuştum tyt fen de biyolojiden fizikten 5-6 tane kaynak çözmüş canı sıkıldıkça bi kaç gün içinde kaynak bitiriyormuş adamlar 2. Kaynaktan sonra makine gibi oluyor zaten bi soru 10 saniye filan
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence diğer derslerden yana sorun yoksa çözülmesinde sakınca yok. Oturup paragraf çözeceğime fen çözerim.
-
Bence gerek yok
Birkaç konu için ekstra soru çözülür ama sırf o konular için sıfır kitap almak mantıklı değil
Denemeler iyidir ya da meb oku
Bu yuksek net yapanlarda fark ettim adamlar ayt matematikten yorulunca tyt fen sbsi kasıyorlar tuhaf
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medness -- 11 Kasım 2021; 13:21:56 >
Gayet normal bence
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tyt fende 2. veya 3. kitabı çözeceğime o gayreti ayt mat için gösteririm yani her dersten 3 ayrı kaynak çözeceğime ayt mat için 1 kaynak daha fazla çözerim çok daha iyi
eğer bu aylarda yapıyorsa mantıklı. tyt feni boşveren tanıdıklarım 10 net tyt fenle 10-15k arasına girdiler, güzel yerlere de gittiler ama çalışmalarına biraz yazık oldu, halbuki 1 ay her gün 30 dk bile ayırsalar 16-17 fen yapıp 6-7kdan tercih verebilirlerdi.
En Beğenilen Yanıtlar

Neden bahsettiğimizi gayet iyi anliyorum. Kusursuzluk seviyesine kolay gelmiyor bu ögrenciler. Hedef büyültmenizi tavsiye ederim. |
Benzer içerikler
- sıfırdan tıp kazanmak
- ayt edebiyat kaç ayda biter
- tyt fen nasıl fullenir
- testokul cevap anahtarı
- apotemi tyt fen konu özeti pdf
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X