Şimdi Ara

Tyt fen için her dersten 2 kitap çözen insan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu insan benim arkadaşım insan değil aslında tyt biyoloji kimya ve fizikten 2 soru bankası bitirmeye çalışıyor ben ona ne kadar zaman kaybı yaptığını anlatmaya çalışıyorum ama anlamamıyor

Sizce de böyle bir şey çok gereksiz değil mi ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Degil standart ogrenciyse 2 tane cozer. Ust seviyede bu rakam 4-6 arasina kadar cikabiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam tyt fen ayt değil bence gereksiz 1 tane çözülebilir ve sonrasında denemelere geçilir

• Neden bahsettiğimizi gayet iyi anliyorum. Kusursuzluk seviyesine kolay gelmiyor bu ögrenciler. Hedef büyültmenizi tavsiye ederim.

• kimya biyoloji zaten çok hızlı çözülebiliyor abartı bi durum yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patricktravis -- 5 Kasım 2021; 18:46:50 >
  • o arkadaşın olmam ihtimali?

• tnaidarsc kullanıcısına yanıt
    Eray sen misin kank shmmdfnm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 ayda tyt matematik (ve fen)
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ahkentrisyoutube
    #merhaba #merhabaarkadaşlar #arkadaşalr #arkadaşlarınınamınakoyim
    https://www.youtube.com/watch?v=sg-EWlS24F4
  • Mezun olma ihtimali var arkadaşın acil 1’er tane çözüp iyi sindirsin kimya biyo saf deneme ile bile olur

Başarılar

• patricktravis kullanıcısına yanıt
    Tek kitap yeter bence hocam diğer türlü zaman kaybı

• yok tutmadı .d

• 100net100k kullanıcısına yanıt
    Bende böyle düşünüyorum hocam

• Ben eşit ağırlıkçıyım hepsinden 1er tane aldım tabi daha 10.sınıfım aldım derken de tyt alıcam direk 10.sınıf almıyıcam yani 7 soru için koca 10.sınıf soru bankası bitirmeye gerek yok. TÜm tyt birlikte aldım o yüzden

• Tr 300. Sü olan çocuğun önerilerini okumuştum tyt fen de biyolojiden fizikten 5-6 tane kaynak çözmüş canı sıkıldıkça bi kaç gün içinde kaynak bitiriyormuş adamlar 2. Kaynaktan sonra makine gibi oluyor zaten bi soru 10 saniye filan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence diğer derslerden yana sorun yoksa çözülmesinde sakınca yok. Oturup paragraf çözeceğime fen çözerim.

• Bence gerek yok
    Birkaç konu için ekstra soru çözülür ama sırf o konular için sıfır kitap almak mantıklı değil

Denemeler iyidir ya da meb oku

• Bu yuksek net yapanlarda fark ettim adamlar ayt matematikten yorulunca tyt fen sbsi kasıyorlar tuhaf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medness -- 11 Kasım 2021; 13:21:56 >
  • Gayet normal bence

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tyt fende 2. veya 3. kitabı çözeceğime o gayreti ayt mat için gösteririm yani her dersten 3 ayrı kaynak çözeceğime ayt mat için 1 kaynak daha fazla çözerim çok daha iyi

• eğer bu aylarda yapıyorsa mantıklı. tyt feni boşveren tanıdıklarım 10 net tyt fenle 10-15k arasına girdiler, güzel yerlere de gittiler ama çalışmalarına biraz yazık oldu, halbuki 1 ay her gün 30 dk bile ayırsalar 16-17 fen yapıp 6-7kdan tercih verebilirlerdi.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.