Şimdi Ara

Pro player pick: Snoopeh picks amumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Güzel , TSM den birini bekliyorum
  • amumu jungledaysa al counter jungle yap bak bakiyim seviyo mu
  • Haha şaka gibi ya, bu riot kendisi dışında herkesi aptal sanıyorum sanırım pro pick' miş. Hiç oynanmayan heroları, oynatmaya çalışıyolar, madem böyle bir amacın var o zaman buff at oynansın (misal cho gaht) dyrs - singed, Elementz - Wukong, Snoopeh - Amumu bunların üçüde kendi lane'lerinde en az oynanan herolar arasında. Dyrus neden sabah akşam oynadığı rumble' ı anlatmıyor videoda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: illet1

Haha şaka gibi ya, bu riot kendisi dışında herkesi aptal sanıyorum sanırım pro pick' miş. Hiç oynanmayan heroları, oynatmaya çalışıyolar, madem böyle bir amacın var o zaman buff at oynansın (misal cho gaht) dyrs - singed, Elementz - Wukong, Snoopeh - Amumu bunların üçüde kendi lane'lerinde en az oynanan herolar arasında. Dyrus neden sabah akşam oynadığı rumble' ı anlatmıyor videoda ?

amumu banlanmasın bakalım nasıl oynanıyor. yorumunu atarken istatistikleri araştır...

ve edit: favori diyor zaten en çok oynadığım demiyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sayin itadakimasu -- 28 Eylül 2012; 0:06:51 >
  • oynanmayan mı

800 eloda oynanmayan olabilir doğru diyosun

bu arada bu videodaki amumu çekimleri amumu nerf'ünden önceydi galiba? bu kadar çok vuruyor mu hala
  • quote:

Haha şaka gibi ya, bu riot kendisi dışında herkesi aptal sanıyorum sanırım pro pick' miş. Hiç oynanmayan heroları, oynatmaya çalışıyolar, madem böyle bir amacın var o zaman buff at oynansın (misal cho gaht) dyrs - singed, Elementz - Wukong, Snoopeh - Amumu bunların üçüde kendi lane'lerinde en az oynanan herolar arasında. Dyrus neden sabah akşam oynadığı rumble' ı anlatmıyor videoda ?

Oynanması zor olup kritik yetenekleri olan karakterleri tanıtıyorlar. Darius gibi kanama yapayım etrafında döneyim birde kafasına baltayı geçireyim öldüreyim modunda degil amumu hiç degilse takıma faydası var, kill maç kazandırmıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Caitlyn yanına support?
    12 yıl önce açıldı
    Kha'Zix Build, Rehber ( Full)
    12 yıl önce açıldı
    CS GO Skin
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • amumu ağlayınca bende duygulanıp ağlıyorum, bu yüzden amumuyla oynayamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JrZorkov

oynanmayan mı

800 eloda oynanmayan olabilir doğru diyosun

bu arada bu videodaki amumu çekimleri amumu nerf'ünden önceydi galiba? bu kadar çok vuruyor mu hala

bende bunu sorcaktım. acaba ap mi kasmışlar
  • Cho gath a buff diyor heyallam agiz burun giresim geldi sanal olarak
    Ayrica ben mesela atiyorum metada olmayan master yi oynamayi cok seviyorum favorim o ama maclarda almiyorum niye cunku ise yaramiyor kiii bu videolardaki herolarin hepsi işgoren herolar ozellikle amumunun ultisi hayattan sogutur. Oyuzden sacma sapan yorumlara prim vermeyin gencler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biri yorum yapmış niye az oynanan herolar diye ama ingilizcen yok dostum sanırsam senin videoda ne diyor en başta my favourite champ yani ne demek adamın favori,en sevdigi champ yani bunu görüp o yorumu yapmanda ilginç acıkcası
  • Güzel diyelim geçelim.
  • Nerf öncesi video galiba

• Hemen de izliyorum.
  • quote:

Oyuncular en sevdiği favori şampiyonunu yazıyor. En iyi olduğunu düşündüğü turnuvalarda picklenenleri değil. Herkesin illa ki bir tane vardır favori şampiyonu.

Ona bakarsan Elementz support oynuyor. Ne yapsın turnuvada Support Wukong mu seçsin.

Dyrus 2000 elo lara Singed ile çıktı. Singedi anlatması gayet doğal.
  • quote:

Amumu mu oynanmıyor?
  • Amumu'yu seviye oyunlarında engellemeyeni dövüyorlar..
  • Güzel seri oluyor. Turnuvalarda amumuya zhonya alan görürüz inş.
  • ap amumu mid old meta zaten jungle yaparken ancak abyssal, rylai alırsın gerisi tank olmak zorunda
  • t akım performansı iyi olduktan sonra heroların pek önemi yok bence

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.