Bildirim
PRO EVOLUTION SOCCER 2017 - (YAN KONU) - 'Yama - Lisans - Option File...' (17. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
HELAL HAYIRLISI İNŞALLAH YÜZLER ZORDUR AMA BAŞARILAR DİLERİM _____________________________ -
_____________________________ Ps4
-
Bu yamayı kurduğumuzda online oynamadı herhangi bir hata,sorun vs... oluşur mu? _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: XibalbaTM
Bu yamayı kurduğumuzda online oynamadı herhangi bir hata,sorun vs... oluşur mu?
Ps plus'ım olmadığı için bilmiyorum. Ama bundan önce kurduğunuz oyunda olmayan takım varsa ve onunla online oynadıysanız bununlada oynarsınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Helal82 -- 13 Ekim 2016; 2:23:02 >_____________________________ -
PS4 için en iyi sadece takımlar için olan yama hangisidir
ayrıca transfer güncellemesi hala gelmedi mi bende eski oyuncular mevcut ps4 pes 2017 de_____________________________ -
Yamayı sonunda bitirdim arkadaşlar. Umarım beğenirsiniz. Takımlarımıza en fazla 18 futbolcu yapabildim. Bundan sonra eksik futbolcuları eklemek sizlere düşüyor. Menejer isimleri ve resimleriyle uğraşamadım. Maalesef stadyumlarımızla da :( Takımları kurarken kesinlikle oyuncu ve takım verilerini uygulayın kısmına ve onun üstündeki takımı ben seçeceğim kısmına tık koyun. Her ikiside tıklı olacak. İstediğiniz takımların üzerine ekleyin. İyi oyunlar...
http://dosya.co/tdxxbzt7bxin/Spor_Toto_Süper_Lig.rar.html
Hatırlatma: Sakın üstteki büyük yeşil renkli dosyayı indir yazısına tıklamayın. Alttakine tıklayın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Helal82 -- 16 Ekim 2016; 1:07:14 >_____________________________
-
Takımları eklediğimde amblemler, o takımın forması oluyor veya hiç olmuyor. Sorun var. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: KonT BuraquLa
Takımları eklediğimde amblemler, o takımın forması oluyor veya hiç olmuyor. Sorun var.
kesinlikle iki kutucukta işaretlenecek. bir iki takım denedim sıkıntı olmadı. Ayrıcada takım seçme ekranında online özelliği r3 ile kapatmalısınız._____________________________
-
Default ligler 20 takımdan oluşuyo nasıl 17 takıma düşürebiliriz. Bilgisi olan var mı?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Ps4 -
NEDEN SADECE TRABZONSPOR YOK ? _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Mucii
NEDEN SADECE TRABZONSPOR YOK ?
Trabzonspor'un bin dosyası klasörde mevcut. Eğer hangi takımın yerine kuracağınızı seçmediyseniz diğer takımların arasındadır._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Helal82
Yamayı sonunda bitirdim arkadaşlar. Umarım beğenirsiniz. Takımlarımıza en fazla 18 futbolcu yapabildim. Bundan sonra eksik futbolcuları eklemek sizlere düşüyor. Menejer isimleri ve resimleriyle uğraşamadım. Maalesef stadyumlarımızla da :( Takımları kurarken kesinlikle oyuncu ve takım verilerini uygulayın kısmına ve onun üstündeki takımı ben seçeceğim kısmına tık koyun. Her ikiside tıklı olacak. İstediğiniz takımların üzerine ekleyin. İyi oyunlar...
http://dosya.co/kv07opxuzmbh/Spor_Toto_Süper_Lig.rar.html
Hatırlatma: Sakın üstteki büyük yeşil renkli dosyayı indir yazısına tıklamayın. Alttakine tıklayın
Oyuncuların puanlamalarını hangi siteye göre yaptınız?_____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: mehmet2576
quote:
Oyuncuların puanlamalarını hangi siteye göre yaptınız?
Bütün oyuncuların puanlamaları fifa 17'den bakılıp pes 17'ye göre uyarlandı. Sadece kaleci özelliklerini beceremedim diyebilirim. Fifa'ya göre overalları 78 olan kaleci pes'de o puanlarla 70'i zor buluyordu._____________________________
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: mehmet2576
quote:
Oyuncuların puanlamalarını hangi siteye göre yaptınız?
Bütün oyuncuların puanlamaları fifa 17'den bakılıp pes 17'ye göre uyarlandı. Sadece kaleci özelliklerini beceremedim diyebilirim. Fifa'ya göre overalları 78 olan kaleci pes'de o puanlarla 70'i zor buluyordu.
Çok teşekkür ederim. Fifa'ya göreyse gayet iyi olmuştur. Karşılıksız yapılan bu emek, saygıyı hak ediyor gerçekten.
Edit: Dostum yedekler çok az, keşke full kadro yapsaydınız. Böyle kötü olmuş malesef.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet2576 -- 15 Ekim 2016; 21:15:54 >_____________________________
-
Arkadaşlar bu yamaları yaptıktan sonra her oyuna başlarkenmi canlı güncellemeyi kapatmak gerekiyor,yoksa bu canlı güncelleme kapatma olayı bir kereyemi mahsus bir şey _____________________________ -
Son 3-5 klasör kaldığında resim içeriğinden gereksiz resimleri silin, yer kalmadı uyarısı veriyor yükleme yapamıyorum.
Ayrıca lisans yaması, stsl, formalar, logolar falan hepsini içeren bir yama yok mu ? oyuncu güçleriyle oynanmasını istemiyorum oyunun orjinalliği aynı kalsın sadece lisanslar, formalar vb. tam olsun ve stsl olsun yok mu böyle bir yama_____________________________ -
Bıktım bıktırdı artık konaminin işini biz yapıyoruz fifaya geçişim hayırlı olsun
Şunkullanıcı adında adamı fifacı yaptın konami bravo sana
Ps4 pes17-fifa17 ile takas olunur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ center]
Pro Evolution Soccer 2009
[/center] -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Mucii
NEDEN SADECE TRABZONSPOR YOK ?
Trabzonspor'un bin dosyası klasörde mevcut. Eğer hangi takımın yerine kuracağınızı seçmediyseniz diğer takımların arasındadır.
Turkiye ligi 18 takım yükleme yapacagimiz ligler 18 takim nasıl 17 takıma dusurebiliriz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strikeer -- 2 Kasım 2016; 2:06:58 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Ps4 -
müsabaka yapısından 20-18-16 diye düşer çifter tek sayı düşmez...örnek pla ligi 20 dir -18-16 diye düşer çıkan takımlar diğer takımara gider _____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X