Şimdi Ara

PRO EVOLUTION SOCCER 2017 - (YAN KONU) - 'Yama - Lisans - Option File...' (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
427
Cevap
14
Favori
50.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dayanamadım yine kurmaya başladım yamaları yükledikten sonra yorumlarımı yazıcam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

[/center]
  • Yamayı yükledim Türkiye ligi dışında yama gayet yeterli oyuncu yüzleri ve stad kısmına ise hiç girilmemiş lisans açısından gayet iyi
    Resimler için yer kalmaması problemi içinse şöyle bi çözüm önerebilirim
    Takımları aktardıkça çokta bi işe yaramayan menajer ve stad resimlerini silin yetmezse bazı gereksiz bulduğunuz takımların 3. Formalarını silin bu yolla bütün oyunu lisansladım ki silmediklerimde oldu

[/center]
  • lord of the pes kullanıcısına yanıt
    ONLİNE DA SORUN VAR MI. myclup oynadın mı ?

Orijinalden alıntı: lord of the pes

Yamayı yükledim Türkiye ligi dışında yama gayet yeterli oyuncu yüzleri ve stad kısmına ise hiç girilmemiş lisans açısından gayet iyi
    Resimler için yer kalmaması problemi içinse şöyle bi çözüm önerebilirim
    Takımları aktardıkça çokta bi işe yaramayan menajer ve stad resimlerini silin yetmezse bazı gereksiz bulduğunuz takımların 3. Formalarını silin bu yolla bütün oyunu lisansladım ki silmediklerimde oldu

Yamayı kurmak uzun sürüyormu kardeşim,ne kadar zamanda kurdunuz acaba yamayı
  • Bütün ligleri lisanladm fakat Canlı güncelleme yapıyor işk girişte mecbur sonra kapatıyorum kapattıktan sonra diğer takımlar da ki fener zenit vs takımların kadroları değişiyor. Buna bir çözüm yok mu sadece diğer takımlar da oluyor.
    Bundesliga olarak kurduğum yer çok tatmin etmedi bayernin kadrosu fln tırt
    Veya ben beceremedim
    Tsl nin de olduğu çok kapsamlı bi yama olsa çok iyi olucak ama bu işler kolay değil parayla satsalar yeri
    Malum konami bilr şu oyundan para kazanıyo
    Çok zor değil alt yapıyı daha iyi hale getir sonrada el altından sal internete yamayı kolay bi kurulum hazırla birde ondan sonra kimse takılmaz lisansa fln işi kolaylaştır konami işi
    İnsanlar her sene aynı mevzulardan çok sıkıldı artık
    Kafaya koydum yakın zamanda oyunu fifa ile takas edecek bi arkadaş aramaya başlycm

[/center]
  • quote:

Lig isimlerini fln kendiniz yazdığnzdan biraz uzun sürüyor
    Online oynamıyorum lag la uğraşamam
    Canlı güncellemerim kapalı be oluyo bilmiyorum
    Veya ben beceremedim
    Tsl nin de olduğu çok kapsamlı bi yama olsa çok iyi olucak ama bu işler kolay değil parayla satsalar yeri
    Çok zor değil alt yapıyı daha iyi hale getir sonrada el altından sal internete yamayı kolay bi kurulum hazırla birde ondan sonra kimse takılmaz lisansa fln işi kolaylaştır konami işi
    Kafaya koydum yakın zamanda oyunu fifa ile takas edecek bi arkadaş aramaya başlycm

Konami kendi mezarını kazıyor bu kadar oturaklı harika bir oynanışı gerek lisans gerek oyun modlarının azlığıyla öldürüyor.İnsasn offline moda gerçekçi bir kariyer modu koyar ona bile üşenmişler hep aynı skorlar saçma sapan transfer paraları.Futbol oyununda yapılması en zor iyi bir oynanıştır onu yapmışlar basit detaylara üşenmişler kendileri kaybediyorlar böyle giderse oynayan kalmayacak...

PSN:saner08

• KonT BuraquLa kullanıcısına yanıt
    Güncellemeyi kapattıktan sonra Pes Ana Menüsüne geri dönüp yeniden maç kısmına girerseniz sorun kalmaz

Orijinalden alıntı: saner08

quote:

Lig isimlerini fln kendiniz yazdığnzdan biraz uzun sürüyor
    Online oynamıyorum lag la uğraşamam
    Canlı güncellemerim kapalı be oluyo bilmiyorum
    Veya ben beceremedim

Konami kendi mezarını kazıyor bu kadar oturaklı harika bir oynanışı gerek lisans gerek oyun modlarının azlığıyla öldürüyor.İnsasn offline moda gerçekçi bir kariyer modu koyar ona bile üşenmişler hep aynı skorlar saçma sapan transfer paraları.Futbol oyununda yapılması en zor iyi bir oynanıştır onu yapmışlar basit detaylara üşenmişler kendileri kaybediyorlar böyle giderse oynayan kalmayacak...

%100 katılıyorum oyun gayet yeterli uzun süre arkadaşımla karşılıklı denedik gayet zevkliydi ama lakin fakat eksikler ortada
    Stad yapmaya bile üşenen bir firma konami maalesef orjinal olmuyo anladık da konami stadium 2-3-4 bu kdr mı zor bi aralar biz stad yapıyoduk o iyiydi
    Aslında konami sen malzemeyi editte dun bırak biz yapalım oyunu ha:)))

[/center]

• Spor toto süper lig çıkmazsa diye şimdiden çalışmalara başladım. Tüm süper lig takımlarının formalarını internetten buldum. Zaten Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe vardı. Trabzonspor ve Osmanlıspor'un kadrolarını da yaptım. Sıra diğer takımlarımızda. İşimizi sağlama alalım. En azından milli takım dönüşünde süper lig oynayalım :)

• bi kaç takıma yükledim formaları vs.i sonra canlı güncelleme yaptım ve her şey silindi, bunun olmaması gerekmez mi?bi de canlı güncellemeyi kapatmanın online oynamaya myclub futbolcu durumları açısından etkisi var mı?

canlı güncelleme yaparsak yamalar siliniyor.

peki canlı güncellemeyi kapatırsak online maç oynamamıza engel mi ?

Orijinalden alıntı: Helal82

Spor toto süper lig çıkmazsa diye şimdiden çalışmalara başladım. Tüm süper lig takımlarının formalarını internetten buldum. Zaten Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe vardı. Trabzonspor ve Osmanlıspor'un kadrolarını da yaptım. Sıra diğer takımlarımızda. İşimizi sağlama alalım. En azından milli takım dönüşünde süper lig oynayalım :)

Bursaspor ve Aytemiz Alanyaspor takımları da hazır. Akhisar'ın yarısı bitti. Bugünlük bu kadar :)

quote:

Spor toto süper lig çıkmazsa diye şimdiden çalışmalara başladım. Tüm süper lig takımlarının formalarını internetten buldum. Zaten Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe vardı. Trabzonspor ve Osmanlıspor'un kadrolarını da yaptım. Sıra diğer takımlarımızda. İşimizi sağlama alalım. En azından milli takım dönüşünde süper lig oynayalım :)

Bursaspor ve Aytemiz Alanyaspor takımları da hazır. Akhisar'ın yarısı bitti. Bugünlük bu kadar :)

Oyuncu yüzleri ve boylarıylada uğraşıyor musun hocam?

• Helal82 H kullanıcısına yanıt
    kolay gelsin hocam teker teker takımları paylaşabilirsin tamamlanınca ilk sayfada toplu olarak sunulur
    AMD FX X8 8350 Soket AM3+ 4GHz,MSI 970 GAMING AMD 970+SB950 AM3+ DDR3 2133MHz(O.C.) SATA 3.0 ,GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz ,COOLER MASTER HAF 912 80PLUS 750W ,Sapphire R9 290 TRI-X ,COOLER MASTER HYPER LGA İŞLEMCİ SOĞUTUCU
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yemre027

kolay gelsin hocam teker teker takımları paylaşabilirsin tamamlanınca ilk sayfada toplu olarak sunulur
    Zaten beni bitiren onlar. Takımları teker teker paylaşırım ama bitti dediğim takımların bile 14 futbolcusunu yaptım. Akşam bazı resimler atarım. Tüm takımlar aksilik olmazsa haftaya salı günü biter ama son dokunuşlar da yapacağım için perşembe akşamı veya cuma günü paylaşıcam. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Helal82 -- 5 Ekim 2016; 17:40:48 >

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yemre027

Zaten beni bitiren onlar. Takımları teker teker paylaşırım ama bitti dediğim takımların bile 14 futbolcusunu yaptım. Akşam bazı resimler atarım. Tüm takımlar aksilik olmazsa haftaya salı günü biter ama son dokunuşlar da yapacağım için perşembe akşamı veya cuma günü paylaşıcam. :)

Hadi bakalım kolay gelsin bekliyoruz hocam

• ps4 Remote play'den görüntüler aldım arkadaşlar. Daha çok eksik var ama haftaya süper lig 7. hafta oynanmadan eklentiyi paylaşacağım inşallah :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Helal82 -- 5 Ekim 2016; 23:23:13 >

• bende derleme yaptım bazı eksikler var fakat 250 bin dosyası uğraştım şuan beta güncelleme çıksın yamaya bakacağım

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.