Şimdi Ara

PRO EVOLUTION SOCCER 2017 - (YAN KONU) - 'Yama - Lisans - Option File...' (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
427
Cevap
14
Favori
50.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: strikeer

quote:

Orijinalden alıntı: Helal82

quote:

Orijinalden alıntı: Mucii

NEDEN SADECE TRABZONSPOR YOK ?

Trabzonspor'un bin dosyası klasörde mevcut. Eğer hangi takımın yerine kuracağınızı seçmediyseniz diğer takımların arasındadır.

Turkiye ligi 17 takım yükleme yapacagimiz ligler 20 takim nasıl 17 takıma dusurebiliriz

Türkiye ligi Hollanda yada Portekiz ligine kuruluyor normalde. Ama ben o ligleride kullandığım için japon takımları üzerine yaptım. Lig yapmıyorum çünkü maçların gündüz yada gece oynanmasına müdahele ettirmiyor konami.

• Helal82 H kullanıcısına yanıt

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

edite giriyorum içe aktar deyince network çıkıyor bağlan diyor nasıl çöze bilirim şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chavoo -- 27 Ekim 2016; 19:16:35 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

[/center]
  • Hoop pc diye buraya yazmışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuim -- 29 Ekim 2016; 18:08:45 >
  • slm. ps4 pes 2017 1.02 uyumlu süper lig-bundesliga-klasik 20 takım-tüm takım ve ülkelerin forması ve gerçek isimleri vardır. yama ev kullanıcısı için uygun değildir. cafe içindir.cafemizde özel yapılmış olup,paylaşımı yapılmamaktadır. tanıtım sebebimiz ps4 yamanın olduğu hatta 2 yıldır yaptığım ve çalıştığıdır, bilip bilmeden yazı yazmamanız rica ederim... sadece tanıtımdır.

https://youtu.be/iPc0WvyFkFw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cleyderman -- 2 Kasım 2016; 1:15:25 >

[/center]
  • oyuna güncelleme gelirse yapılan bütün değişiklikler de silinir mi yani yeniden mi yama yapmak gerekir ?
    Corsair 4000X-Asus tuf B550 plus wi-fi -Ryzen 5800x3d-corsair h115 cappellix-Zotac RTX 4080 Trinity oc -Corsair 3200mhz cl16 lpx 2x8 16gb -xpg 1tb NVMe m.2 ssd - WD Black sn750 m.2 NVMe 500gb - crucial 2 tb BX500 2.5 sata 3.0 ssd -Seagate 2 tb baracuda 3.5 hdd.
  • İnternette transfer yamasını otomatik yapıyor ama internet olmayınca tekrar eski haline dönüyor sebebini bilen var mı?

Orijinalden alıntı: disclosure

Arkadaşlar yamayı uygulamadan önce açıklamaları mutlaka okuyun. Cevap bulamayacağınız hiçbirşey bırakmamaya gayret ettim. Yazılanlar gibi uygularsanız sorunsuz yükler ve kullanırsınız.

hocam, logolara çin ligini de dahil etmişsiniz ama indirilen dosya da çin liginin klasörü yok. acaba düzenlenmedi mi yoksa unutuldu mu o şekilde?

Bir Kere Girerseniz, Bir Daha Asla Geri Dönemezsiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Helal82

Yamayı sonunda bitirdim arkadaşlar. Umarım beğenirsiniz. Takımlarımıza en fazla 18 futbolcu yapabildim. Bundan sonra eksik futbolcuları eklemek sizlere düşüyor. Menejer isimleri ve resimleriyle uğraşamadım. Maalesef stadyumlarımızla da :( Takımları kurarken kesinlikle oyuncu ve takım verilerini uygulayın kısmına ve onun üstündeki takımı ben seçeceğim kısmına tık koyun. Her ikiside tıklı olacak. İstediğiniz takımların üzerine ekleyin. İyi oyunlar...

http://dosya.co/tdxxbzt7bxin/Spor_Toto_Süper_Lig.rar.html

Hatırlatma: Sakın üstteki büyük yeşil renkli dosyayı indir yazısına tıklamayın. Alttakine tıklayın

Hocam sadece fb ve gs takim logolari olmuyo nedense diger takimlar olyor sade gsve fb olmadi herkezde öylemi acaba

• cevik001981 kullanıcısına yanıt
    Eğer sorun düzelmediyse olmayan takımların logosunu tek tek yükleyebilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • YAMA YOK DİYENLER 2 AYA YAKIN BİZDE YAMA SÜPER LİG VAR FAKAT BEDAVA VERİLMİYOR. CAFELERE ÖZEL KURUYORUZ. NEDENİ İSE SÜREKLİ ÇIKAN GÜNCELLEMEYE GÖRE YIL SONUNA KADAR 5 ADET BÜYÜK GÜNCELLEME ÇIKIYOR. TÜRK TAKIMLARI VE BUNDESLİGANIN İDLERİ YOK BUNLAR TEK TEK YAPILIYOR, KOLAY DEĞİL 1 LİG YAPIMI 1 HAFTA SÜRÜYOR. HALİYEL FORUMLARDA PAYLAŞILMAZ. 2016-2017 YAMALARI SÜREKLKİ ÇIKARTIYORUM. TABİKİ BELEŞ DEĞİL VE TEKİL YANİ EV KULLANICINA YAPMIYORUZ. ÇÜNKÜ EV KULLANICISI İŞİ BİLMEZ.SÜREKLİ SORU SORAR SIFIRLAMA YAPMAZ PUAN TOPLAR. YANİ BİZİM YAMAMIZ EVE UYGUN DEĞİL BAZI EK DOSYALAR KOYARIZ .ÖRNEK KLASİK TAKIMLAR. FORMALARI ÖZEL SEÇERİZ. OYUNCU YÜZLERİNİ ÇALIŞIRIZ BUNLAR HEP ZAMAN VE SÜREKLİLİK İSTER. LÜTFEN BİLİP BİLMEDEN İŞKEMBEDEN ATIP ABUK ZUBUK ŞEYLER YAZMAYIN. ÇOK BİLİYORSANIZ SİZ YAPIN GÖRELİM.

ŞUANA KADAR BİR ÇOK CAFEYE KURDUM HEM MÜŞTERİSİ ARTI HEM GÜZELLİK OLDU. ŞUAN 3.0 ÇIKTI DÜN HEMEN UĞRAŞIM DÜZENLEDİM ÇALIŞIYOR. YANİ UPDATE ÇIKTI 3 SAATTE DÜZENLEDİM . FAKAT FULL DÜZENLEME 1 HAFTA SÜRÜYOR SADECE LİSANA GÜNCELLMESİ İSTERSENİZ İNTERNET BİR ÇOK VAR. FAKAT BEN HEM 3-D LOGO HEM SÜPER LİG HEM BUNDESLİGA HEM KLASİK 20 TAKIM HEMDE EN İYİ HD YAKIN FORMA HEMDE GÜNCEL TRANSFER İLE UĞRAŞIYORUM. EMEK VEREN KİŞİLERİ HOR GÖRENLER İNANINKİ SİZE SU VERMEZLER. BU İŞİ TÜRKİYEDE YAPAN 3-5 KİŞİ ZATEN. ONLARIDA SOĞUTURSANIZ. REAL MADRİD-BARCELONA SÜREKLİ MAÇ YAPARSINIZ . HERKESE İYİ FORUMLAR

• quote:

Orijinalden alıntı: strikeer

Sezon bitecek halâ saglam bi turkiye ligi yamasi cikmadi,eskisi gibi ugrasacak kimse kalmadi bu islerle galiba.

Oynayan çocuk kesim beceremiyor, yaşı oturmuş yetişkin kesim de iş-güç, hayat mücadelesinde

Sayısal tuttursam, özgürlüğümü ilan ederdim ve oyun dünyasına çalışırdım, her türlü oyuna hizmet ederdim, sevdiğiniz işi yapın diyorlar hep, sevdiğim iş bu ama para etmiyor

PSN: Cool_Football-Tr
  • quote:

Orijinalden alıntı: NiZZo

Bugün güncelleme gelmiş. Güncellemeden sonra yama bozuluyor mu ? Güüncelleyen oldu mu ?

Ben yanlışlıka güncelledim, yama dağıldı adeta.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.