Orta halli bir ev kullanicisi olarak beni uzun süre idare edebilecek, sorunsuz, kaliteli bir yazıcı arıyorum. Aşırı bir çıktı yoğunluğum olmayacak fakat hızlı basması tabii ki önemli.
size Marka olarak Lexmark Printer öneririm. model olarak ise ben şu anda Z45 kullanıyorum fiyat olarakta yaklaşık 180 milyon civarı. ama size biraz daha uygun fiytalı olarak Z33 (120 milyon) yada Z55 (200 milyon) önerebilirim.
Kaliteli bir mürekkep ve şırınga ile kartuşları kendiniz doldurabiliyorsunuz bundan güzel avantajmı olur. Ayrıca gayette hızlı.
HP 3325 yada EPSON CU25 İkiside 60$+KDV civarında. Fotoğraf ağırlıklı basacaksan kesinlikle EPSON al. Daha çok düz yazı ve arayada renkli başlıklar atacaksan HP al.
Bencede arkadasım fotograf agırlıklı basım yapacaksan kesınlıkle EPSON al. bende Epson Stylus Color 660 var kendı foto kagıdına orjınal kartusla 1440dpı basım yapıyorum ve fotograftan ayıramassın. ama sıyah yazı cızım vs. ıcın hp ekonomık sanırım.
HP 710C yi tavsiye ederim. Hem ucuz hem hızlı.
Hep farklı markalar söylemişsiniz yalnız. Sabit bir markada kimse hem fikir değil anlaşılan. Fotoğraf baskısı yapmayı düşünmüyorum fakat kartuş olayı korkutuyor beni. Kartuş Dolumu her marka printer için aynı ya da onda sorunlu bunda sorunlu olabiliyor mu?
Ya da printer alırken nelere dikkat etmeliyim? Bunlar hakkında da biraz bilgi verirseniz sevinirim...
İstediklerim her kullanıcının tercihleri sanırım :)
Hızı ve sessizliği çok önemli. Kartuşlarının da çok çabuk bitmemesi lazım. Ayrıca renkli-renksiz baskı kalitesi iyi olmalı. Renkli çok fazla çıktı almayacak olsam da renkli de iyi baskı yapabilmeli.
Ama en önemli özellik hız ve baskı kalitesi. 150-200 milyon arası hangi markayı tercih etmeliyim sizce? Herkesin beğendiği bir marka var anlaşılan...
o zaman en güzeli lexmark z33 veya az daha paraya kıyabilirsen 225 milyona yine lexmark z65 al derim.Kartuş ömrü için adamlar damıtma teknolojisi die bişi kullanıyorlar z65 te.Bi s,renkli karuşla best seçeniğinde 7500 full resim çıkartabiliyor.Bence muhteşem.Fakat henüz türkiyeye gelmedi. 1 2 ay içinde gelecek.Dağıtıcı firmada kont ve m,empa olacak.
610c neyinize yetmiyo ya:))
home_sweet_hell +1 bende onu kullanıom yazıcıya fazla para bağlama ev kullanıcısı isen albi 2. el 610-690 c yeter babam hergünmü baskı yapacan
İkinci el HP 845 C USB var toplam 50 sayfa ya aldım ya almadım 50 $ a bırakabilirim kartuşlarıyla beraber saygılar. 6 ay daha garantisi var mutlut@my.digitech.com.tr
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme