Hepinizin bildiği üzere mike tyson muhammet aliden sonra boks tarihinin en hızlı yumruk atan boksörü ve muhammet aliden sonra en iyi reflekslere sahip boksörü.aynı zamanda mike tyson boks tarihinin george foremandan sonra en sert en güçlü yumruk atan boksörü.hem muhammet alinin hemde george foremanın bu özelliklerine sahip olması tysonı benzersiz kılıyor.ayrıca mike tysonın muhammet aliden üst üste daha fazla galibiyet serisi var.muhammet ali 31 maç üst üste kazandı.mike tyson ise 37 maç üst üste yenilmeyen bir boksördü.buda yetmezmiş gibi mike tysonın nakavtla kazandığı maçlar daha fazla.tysonın 44 nakavtla kazandığı maça karşılık muhammet alinin 37 nakavt maçı bulunuyor. bence tysonın tek kötü hatırlanmasının sebebi kariyerinde 6 kez yenilmesi.ben zaten son yenilgisini tysonın şanssızlığı olarak düşünüyorum.çünkü tyson son yenildiği maçta ayak sinir bağlarında ya da ayak damar bağlarında kopma olduğu için kaybetmişti.zaten kariyerindeki en büyük ve en ağır darbesi üstelik bir daha asla eskisi gibi olamamasına sebep olan tek şey kariyerinin ve yeteneğinin zirvesinde hapse girmesiydi.mike tyson hapisten çıkınca bir daha asla eski prime tyson olamadı.ve tyson kariyeri boyunca sonny liston ken norton joe frazier gibi isimlerden daha başarılı oldu ve hepsini geride bıraktı. belki bazılarınız bilir muhammet alinin george foremana maç öncesi uyuşturucu ilaç verdiğinden büyük ölçüde şüphelenilmektedir.eğer doğruysa muhammet ali george foremana ilaç vermeseydi sonuç baştan belliydi.george foreman muhammet aliyi ringe gömerdi bence.peki tyson hiç hile yapmadığı halde bu başarılara sahip olduğuna göre en korkusuz vahşi ve kararlı prime bir mike tyson ile prime george foreman boks maçı yapsalardı kazanan kim olurdu? ben mike tysonın şansı olabileceğini düşünüyorum.üstelik ringin köşesine sıkıştırıp çoğu rakibine yaptığı gibi açıyla vurduğu yani savurarak vurduğu en hızlı ve güçlü vuruşunu yaparsa foremanı sersemletebilir ve foreman bir ihtimal kalkamayıp nakavt olabilir.sizin düşünceleriniz nedir? |
Prime mike tyson mı yener prime george foreman mı? tüm boksa ilgi duyanları meraklıları bekliyorum

Prime mike tyson mı yener prime george foreman mı? tüm boksa ilgi duyanları meraklıları bekliyorum
(En Son Oy Tarihi: 12.7.2023)
-
-
up.
-
youtube
GÜCÜMÜ ÜFLER BİSKÜVİLERİNDEN ALIYORUMhttps://m.youtube.com/watch?v=JZRVq0eqHkw&pp=ygUga2VtYWwgc3VuYWwgw7xmbGVyIGJpc2vDvHZpbGVyaSA%3D -
kılıç konusunda kendinizi geliştirebildiniz mi hocam
ben samurai gibi refleksimi artırmak istiyorum fakat hiç gelişme yokmus gibi hissediyorum. filmlerdeki kadar olmak imkansız
-
Evander holyfield Mike Tysonu yıktı. Evander holyfield Michael moorer e yenildi. George foreman 46 yaşında olmasına rağmen michael moorer i yendi.
Yani Foreman her türlü alır.
-
kılıç konusunda şu an reflekse yoğunlaşmadım.uzun süredir bay silah videolarıyla gerçek mermiye refleks antremanı yapmıyorum.şu an kılıçta hız ve tekniğe yoğunlaşmış durumdayım.kılıcı savuruş hızım miyamoto musaşhiyi geçti diyebilirim.miyamoto musaşhi kılıçlarını kınından göz açıp kapayıncaya kadar çekebiliyormuş.benim yaptığım denemelerde 2-3 salise kadar öndeyim yani daha çabuk daha önce oluyor savuruşum ve çekiş hızım.teknik olarak tek yaptığım teknikler ise bilek hareketleri yani bilek kullanarak kılıcı başta kafa ve göğüs olmak üzere farklı ve umulmadık yerlerden vuruşlar.yani kılıcı üst üste değişik yönlere doğru savuruş ve vuruşlar.refleks konusunda kendini ilerletmek istiyorsan üzülerek söylemek istiyorum ki refleks yeteneği büyük ölçüde doğuştan gelen bir etkendir.tabiki geliştirirsin ama geliştirdiğinde refleksin %30 gelişebilir sadece.bununla birlikte türk tarih dizileride dahil dizi ve filmlerdeki vuruş sahnelerinin çoğu efektle hızlandırılmaktadır.yani sen "aa adama bak nasıl vurdu" demen için efekt kullanarak kılıçla vuruşu olduğundan daha çok hızlandırıyorlar.mesela adam o sahnede kılıcı saatte 8 km hızla savuruyordur ama efekt hızıyla o hız saatte 15 km ye çıkabilir.onun için refleksin iyi olsada film ve dizilerdeki hız kadar yüksek hızlara kafayı takma ve onları düşünme.kendi yoluna bakıp ilerlemeye çalış.
-
foremanin muhammed aliden iyi oldugu kesin muhammed ali erkek gibi dovusemedi hep kacip durdu foremana karsi zevkte vermedi maci izlemek
tyson ve foreman maci ikiside en iyi zamaninda olsa cok cekismeli gecerdi forman bi tik onde olurdu benim gorusum tabi tysonda alabilirdi
-
Boksta kaçıp durmak demekk ne demek :D sen boksla ilgilenmeyi baştan bırak bence :)))
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
karı gibi kaçınca maç keyifli olmuyor boks bu erkek sporu ali ringde kaçacak yer aradı durdu maçı kazansada benim gözümde kaybetti hiç keyif vermedi izlemek
bence sende boks yerine saklambaç izle :)
bak burda tyson yenilsede karı gibi dövüşmedigi için saygı duyarım
That's why MMA!youtube
Professional american heavyweight boxer Mike Tyson (45–1, 39 KO - pre-fight record) against skilled and strong undisputed champion at cruiserweight in the late and at heavyweight Evander Holyfield (32–3, 23 KO - pre-fight record). Fight took place in MGM Grand Garden Arena in Paradise, Nevada, at November 9, 1996. Spectacular boxing fight, HD. Mike Tyson (USA) vs Evander Holyfield (USA) | KNOCKOUT, BOXING fight, HD HIGHLIGHTS Subscribe! #Tyson #Holyfield #Knockout #Boxing #USA #MikeTysonhttps://www.youtube.com/watch?v=p6MYhU97MSY
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 12 Temmuz 2023; 2:54:11 > -
Boksta en güçlü yumruğu atan değil o yumruklar kaçabilen ve aldığı darbelerle yıkılmayıp karşıya hasar verebilen adamlar kazanabilir. Mike tyson tank gibi adam Muhammed Ali bile o yumruklardan biri bana isabet etse nakavt olurdum dedi röportajında. Tyson alır kısaca.
foreman 40 yaşında agır siklet boks şampiyonu oldu tank gibi çok etkilenmiyor sert yumruklardan
-
Yaş önemli değil ki. Tyson vurdu mu adam beyin sarsıntısı geçiriyor 5 sn iptal oluyor o ara yıkılıyor zaten hızlı ayılabilirse kalkıp devam ediyor yoksa kaldı öyle. Ki o yumruktan birine dayansan 2.si kalkar kalmaz yine isabet edecek sana o yumruğu yiyen adamda refleks falanda kalmıyor.
seyirci bir sporcunun umurunda olmaz :D floydun bir lafı var s***k fanlar senin için dövüşemez :D
-
Hocam boks yaptın mı bilmiyorum ama kaçabileceğin bir yumruktan kaçmamak gereksiz kahramanlıktır. Hele ki böyle bir maçta. George Foreman bana göre en iyi ağırsikletlerden ama karşının taktiğine yenildi.
Floyd mayweather bak mesela kaça kaça 50-0 oldu. Seyir zevki var veya yok çok büyük bir başarı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X