Şimdi Ara

Priest nasıl pot yapar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
4.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • forumda bulamadım da lvl 41 priestim var nasıl pot yapabilirim? 360 lık yapsam yeter bana..

• Level 60 Helaer OLman Gerekiyo We Masterının AÇık OlamASI Gerkior.. sUNDRİESTE bİ KAĞIT wAR oNU Alıorsun We En Küçük Can Tüplerinden ALıosun Sonra İNN Hostes Yanındaki Priest ... e gidiosun en alttaki seçeneği Seçiorsun Oluyor 960 pot 65 de Healerlar 1920 Lik Can tüpü yapabilir
  • hayır 30 lvl olduktan sonra(heal) en ezik potu yaparsın daha sonra leveline bağlı olarak daha iyilerini yaparsın.sundriesten prayer of bilmemne hedesini alıcan bi de healing potioncudan holy water alıcan gidicen priest minervaya (sanırım öleydi ama asgadaki de olabilir) yaptırıcan istediğin potu.
  • 30-40 arasında 90 lık 40-50 180 50-60 360 lık Master olduktan sonra 720 lik yapabiliosun. Tam lvllerini bilmiom ortalama verdim. Yapmak için ilk önce health potçudan holy waterı alıosun. Daha sonra sundriesten örneğin 40-50 arasındaysan onun kağıdını yani player of lowe kağıdını alıosun. Ve İnn yanındaki priest e götürüosun ve yapıyorsun. Her seferinde onar onar...
  • dikkat et yaptıgın potcudakınden pahalıya gelıyo o var :D
  • BENİM 44 LVL BUFFERIM VAR İKİNCİLER HEAL.ŞU AN 480 HEALİM VAR BENDE YAPABİLİRMİYİM?
  • MESELA BİZ SOULHUNTERLE ARKADAŞIZ BİZ 30 IvI BASDIK

quote:

Orjinalden alıntı: soulhunter92

hayır 30 lvl olduktan sonra(heal) en ezik potu yaparsın daha sonra leveline bağlı olarak daha iyilerini yaparsın.sundriesten prayer of bilmemne hedesini alıcan bi de healing potioncudan holy water alıcan gidicen priest minervaya (sanırım öleydi ama asgadaki de olabilir) yaptırıcan istediğin potu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nasıl can potu yapılır?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 45 lvl priest healerim var onla 360lık can potu yapamazmıyım??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Road_

Level 60 Helaer OLman Gerekiyo We Masterının AÇık OlamASI Gerkior.. sUNDRİESTE bİ KAĞIT wAR oNU Alıorsun We En Küçük Can Tüplerinden ALıosun Sonra İNN Hostes Yanındaki Priest ... e gidiosun en alttaki seçeneği Seçiorsun Oluyor 960 pot 65 de Healerlar 1920 Lik Can tüpü yapabilir

hayır masterın açık olması şart değil master açık olmadanda 720 lik yapabiliyorsun
  • Sanırım lvl 70de de 1420 hp pot yapılıo areste gördüm ama resmini yollayamıom 2MB çünkü.
  • Jbg olarak kaydedersen yollarsın.
  • Sorun jpg deil büyüklüğü neyse bi yere upload ettim burdan indirebilirsiniz.:

http://rapidshare.de/files/12625961/o_ne_lan.jpg.html

tabi unutmadan **** lar r a p i d s h a r e boşluksuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darth -- 5 Şubat 2006 19:12:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darth

Sorun jpg deil büyüklüğü neyse bi yere upload ettim burdan indirebilirsiniz.:

Oda olur tabii
  • eyw beyler yardımcı olduunus için...
  • quote:

Sanırım lvl 70de de 1420 hp pot yapılıo areste gördüm ama resmini yollayamıom 2MB çünkü.

abystende dusebilio o potlar alakası yoqqq
  • quote:

Orjinalden alıntı: JanbO

quote:

Sanırım lvl 70de de 1420 hp pot yapılıo areste gördüm ama resmini yollayamıom 2MB çünkü.

abystende dusebilio o potlar alakası yoqqq

Hiç rast gelmedi ama adamda 1 tane vardı onu da 6m den satıodu.

• 1. Heal pot yapabilmen icin MASTER olmak zorunda DEGILSIN.
    2. Pot yapiminda heale verdigin skill önemlidir. skill puani heal 50 = 360lik skill puani heal 60= 720lik
    3. 1440lik potlar K.E de sadece Abssydeki bazi yaratiklardan düser Level 70lik healer 1440 pot yapamaz..
    (cünkü öyle bir kagit yok sundricede)
    4. Arkadaslarda belirtmis Sundriceden Prayer of Love´(10 tane)alacaksin (levelin ancak 180lik yapmaya yetiyo) sonra Potcudan holy water en bastaki kücük tüp 10 tanede ondan alip Great Prieste gidip tiklayacaksin acilan menuden en alttakini secceksin . Olay bu
    90lik pot icin Prayer of Life Heal skilli 30
    180lik pot icin Prayer of Love Heal skili 40
    360lik pot icin Prayer of Grace " " 50
    720lik pot icin Prayer of ´Favors " " 60
    1440lik pot henuz yok ama olsa Prayer of Bless 70
  • quote:

Sorun jpg deil büyüklüğü neyse bi yere upload ettim burdan indirebilirsiniz.:

ops bunlar1 bi dupeliycekler acaip furya olur he
    kimse yatmaz a.q cz de bide rogueler için çok ii olurdu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.