Şimdi Ara

Nasıl can potu yapılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler benim 720lik can potu yapabilmem için skillerimin nasıl olması gerekir ve can potunu nasıl yapabilirim?

• +60 master healer priest olman gerekir gerisini bilmiyorum
  • 60 + Heal Priestsen Basabilirsin(Master Olmak Gerekmez) .Bu özelliğin en yaygın olarak kullanılanı 720 pot basımıdır,çünkü oyundaki en çok kullanılan hp potu 720 lik olanıdır.Bu özelliği kullanmak için priestların " Group Complete Healling " skillinin açık olması gereklidir.Gerekli malzemeler sundriesten alınan yaklasık olarak 2.5k değerindeki prayer of favor kağıdı ile,45 hp dolduran en ucuz can potudur.Bu iki malzemenin her biri ile 1 pot elde edilir.Pot basma işlemi ırkların ana şehirlerindeki (luferson - el morad castle) great priest helenada yapılır.En son şık seçilir.Pot basma işlemi çok kolay bir para kasma yöntemidir.
  • 60 Lwl Olman Vede 60 Skılınıde Heal'e Vermen Lasım Ondan Sonra Sundrıesten En Pahalı Olan Kağıtlarda ( Sanırım Ustunde Prayer Of Favors Yazıodu ) Bundan Alman Lasım Bıde En Kuçuk Yane Kırmızı Can Pothu Alıyon Asgada ( Ben Humandım Orda Basıodum ) Bankanın Yanındakı Yerde Basıon En Alt Olan Lasım Onunla Yapıon
    Not : 9999 Tane Yapar Ve Bankaya Koyarsın 1 Tane Daha Koyarsan Hepsi Silinir
    Not : Str Ol ÖLe Yap Derım Daha Hızlı Bıter FuLL Str Elbıse Takı Felan Tak 220 Felan Yaparsın
  • priestin 60 lvl healının acık olması gerekir
  • yardımlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: WeirdTilky

60 + Heal Priestsen Basabilirsin(Master Olmak Gerekmez) .Bu özelliğin en yaygın olarak kullanılanı 720 pot basımıdır,çünkü oyundaki en çok kullanılan hp potu 720 lik olanıdır.Bu özelliği kullanmak için priestların " Group Complete Healling " skillinin açık olması gereklidir.Gerekli malzemeler sundriesten alınan yaklasık olarak 2.5k değerindeki prayer of favor kağıdı ile,45 hp dolduran en ucuz can potudur.Bu iki malzemenin her biri ile 1 pot elde edilir.Pot basma işlemi ırkların ana şehirlerindeki (luferson - el morad castle) great priest helenada yapılır.En son şık seçilir.Pot basma işlemi çok kolay bir para kasma yöntemidir.

süpermiş la

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.