Şimdi Ara

Predators (2010) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
0
Favori
6.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Xander ekran görüntüleri için teşekkürler.

Filmi merakla bekliyorum özellike Adrian Brody'nin böylesine farklı bir rolde nasıl bir performans sergileyeceğini çok merak ediyorum.
  • oh oh
  • gişede 70 milyon dolar yapar, imdb oyuda 7,1 olur :D
  • iyi kas yaptırmıslar Adrian Brody'ye
    quote:

Orijinalden alıntı: X@ndeR

Predators (2010)

not:yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-93911FC7B -- 8 Temmuz 2010; 9:53:57 >
  • Adrien Brody ne isin bu filimde Bu adama askerlik, dovus falan yakismiyor.
  • şöyle sağlam bir başrol bulmaları şart dı , malesef kadaro yetersiz gözüküyor ... bu şabalak suratlı herif havaya sokmazki insanı

başrolde şunlardan biri olmalı idi bence

Predators (2010)

Predators (2010)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 9 Temmuz 2010; 14:54:36 >

• - bir predator hayranı olarak üzüldüm doğrusu gerçekten olmamış film ...

aslında film gayet iyi başlıyor küp , testere havasında ilerliyor ama ilerledikçe tempo artacağına sıkmaya başlıyor ve derinlik hiç yok filmde , oyuncu seçimleride çok kötü ... eski seriye göndermeler var ama hem yetersiz hemde sahne göndermeleri abartı çoğu aksiyon sahnesi nerdeyse ilk filmden alıntı gibi olmuş , en azından avp ler kadar doyurucu olur diyordum ama oda yok

- tek güzel noktası var oda şunu net bişekilde vurgulamış oldular ...

predotorlar evren besin zincirindeki en üst halka ve bu işin kontrolüde onlarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: evohan

şöyle sağlam bir başrol bulmaları şart dı , malesef kadaro yetersiz gözüküyor ... bu şabalak suratlı herif havaya sokmazki insanı

başrolde şunlardan biri olmalı idi bence

Predators (2010)

Predators (2010)

Bende önceki sayfada bunları söylemiştim. Önerdiğim kişide resimdeki elemandı.

Arnold gibi kas yığını bir adamın kafa tutması lazım Predator'e. Klasik tipler sönük kalıyor. Diğer oyuncularda hoşuma gitmedi. Sanırım yapımcı biraz ucuza kaçmış.

• Bugüne kadar izlediğim en iyi Predators filmi bugün gidebildim kesin gitmeye çalışın

İnsanlar yorum yapıyo kötü film falan diye Beyaz perdeye allah allah diyorum ya bunlar filmden anlamıyo yada bizde

Bir gariplik var yada biz bunlarla ayrı filme gittik izliyolar direkizleden kötü cam x görüntü

sonra gidip yorum yapıyolar beyaz perdeye bütün Predators serilerini izledim hatta evimde

orjinal predators 2 nin dvd si dahi var 1.Filme rakip olur neredeyse okadar iyi bi senaryo var kurgular gerek effect ler görsel

şölen yaşıyorsunuz 2010 teknolojisi ile lost gibi bir çok açığa çıkmayan 2. filme kalan olaylar var

Cube ve lost karışımı olmuş harika kesinlikle koşa koşa gidin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Origami Killer -- 7 Eylül 2010; 13:19:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Origami Killer

BUGÜNE KADAR İZLEDİĞİM EN İYİ PREDATORS FİLMİ FİLME BUGÜN GİTTİK KESİN GİDİN

YA MİLLET YORUM YAPIYO KÖTÜ FİLM FALAN DİYE YA BEYAZ PERDEYE ALLAH ALLAH BUNLAR YA FİLMDEN ANLAMIYO YADA BİZDE

Bİ GARİPLİK VAR YADA BİZ BUNLARLA AYRI FİLME GİTTİK İZLİYOLAR DİREKİZLEDEN KÖTÜ CAM

GÖRÜNTÜ SONRA GİDİP YORUM YAPIYOLAR BEYAZ PERDEYE BÜTÜN PREDATORS SERİLERİNİ İZLEDİM

1. FİLME RAKİP OLUR NERDEYSE OKADAR İYİ SENARYO OLSUN KURGU EFECTLER

CUBE VE LOST KARIŞIMI OLMUŞ HARİKA KESİNLİKLE KOŞA KOŞA GİDİN

SİNEMANIN FİGHT CLUB VE AVATAR DAN İBARET OLDUĞUNU SANAN KİTLE YORUM HİÇ YAPMASIN DAHA İYİ

Her şeyin iyi hoşta adam gibi yazsan çok daha iyi olacak.O kadar iticiki Okumadan olumsuz fikire sahip oluyor insan.

• Bugüne kadar izlediğim en iyi Predators filmi bugün gidebildim kesin gitmeye çalışın

İnsanlar yorum yapıyo kötü film falan diye Beyaz perdeye allah allah diyorum ya bunlar filmden anlamıyo yada bizde

Bir gariplik var yada biz bunlarla ayrı filme gittik izliyolar direkizleden kötü cam x görüntü

sonra gidip yorum yapıyolar beyaz perdeye bütün Predators serilerini izledim hatta evimde

orjinal predators 2 nin dvd si dahi var 1.Filme rakip olur neredeyse okadar iyi bi senaryo var kurgular gerek effect ler görsel

şölen yaşıyorsunuz 2010 teknolojisi ile lost gibi bir çok açığa çıkmayan 2. filme kalan olaylar var

Cube ve lost karışımı olmuş harika kesinlikle koşa koşa gidin
  • HANZO nun kapışması harikaydı
     Predators (2010)

Predators (2010)

tam bluray arşivine katılıcak bir film

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Origami Killer -- 7 Eylül 2010; 16:33:29 >
  • Ne zaman çıkıcak acep bluray'i ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gerx_16

Ne zaman çıkıcak acep bluray'i ?

ooo daha aylar var Kasım gibi çıkar herhalde
  • quote:

iyi bir sinemada mutlaka izle ben 2. ye gitmeyi düşünüyorum bu filme
  • vallaha ben sinemada izliyeyim bunu en iyisi yaaa predator çok severim ya güzel bir efsanedir her filmini keyif alarak izledim bunu izliyelim bakalım sağolun arkadaşlar
  • quote:

quote:

Oha okadar güzel diyorsunuz yani
  • yeni bir seri başlangıcı bu film 2. filme başlıcaklarmış sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

quote:

quote:

Oha okadar güzel diyorsunuz yani

SERİYE GÖRE

predators 10
    predators 2 8
    alien vs predators 6
    alien vs requiem 3
    PREDATORS 9

ÖLE DİYİM PUANLAMAM

Cidden çok beğendim ip ucu vermiyim hiç anlatmıyım bugün akşam gidin izleyin

• Predators filmlerine bayılırım ben seviyorum da filmin bu kadar güzel olacağı aklıma gelmemişti.. neysa bayramda vizyondan kalkmazsa izlerim
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.