Şimdi Ara

Predators (2010) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
171
Cevap
0
Favori
6.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Darkness

quote:

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

quote:

Orijinalden alıntı: Darkness

Bayılıyorum şu avcılara, çok karizmatikler, hem çok gelişmiş silahları var, hem de ilkel. Gerçi Arnold'ın oynadığı birinci filmi tutmadı sonrakiler, ama yine de izlemek lazım.

Düşsün de izleyelim

şu ormanda geçen mi? eğer oysa en sevdiğim filmidir predatorun nasıl tutmadı

Aceleyle eksik yazmışım bro, "...birinci filmi iyiydi, tutmadı sonrakiler..." olacaktı o Anlam bütünüyle değişmiş tek kelime eksik olunca.

tamam o zaman siliyorum yazdığımı

• Arnold'un oynadığı ilk Predator filmide bence gayet güzeldi. Her.yayınlandığında zevkle izlediğim bir film

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidEye -- 17 Mart 2010; 20:52:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

Arnold'un oynadığı ilk Predator filmide bence gayet güzeldi. Her.yayınlandığında zevkle izlediğim bir film

altına imzamı atıyorum dostum.Her tv ye çıktığında ekrana kilitliyo beni.
    Arnold la predator un kapışması mükemmel di...

ilk izlediğimde Arnold filmin sonlarına doğru avcıya yakalanıyordu.Avcıda bunu inceledikten sonra silahını falan bırakıp birde yüzündeki maskeyi çıkarmıştı dedim avcı niyeti bozdu galiba arnold dan hoşlandı
  • Fragman

• Afiş bile karizma duruyor.
  • belki bir çoğunuz bana kızacaksınız ama izledigim fragmana göre predator 1 filmini yeniden cekmısler
  • Kadroyu gözüm tutmadı. Ne kadar çapulcu varsa toplamışlar. Hele o piyanisteki eleman hiç gitmemiş bence. Doom'daki eleman oynasa daha iyi gidermiş.
  • İlk AVP oyunu oynadığımda

Marine almaya korkardım , zırt pırt alienler nerdne çıkacağı belli olmayan predatorler yüzünden
    Hep Predator alırdım , görünmezlik var her türlü görüş seçeneği var.

Predatoru bu yüzden seviyorum.
    Filmi bekliyoruz bakalım.
  • Fragman çok sıradan...
  • Birinci filmin yeniden çevrilmiş haline bile razıyım,fazla kurcalamasınlar.AvP serisi sadece oyunlarda kalsın.O oyunları ''Marine'' olarak oynamak çok zevkli.
  • Zeka, karizma, asalet bilumum dalga mevcut bunlarda. Beyaz perdeye ayrı bir renk katarlar zombilerden sonra.
  • Neir arkadaşlar bu evrenin bu predator lerden çektikleri alien lere başka eziyet ederler insanlara başka kendilerine başka artık karışmasalar diyorum ben dedikce karşıma çıkıyorlar,
  • Tam yatacaktım sinema bölümüne bi uğrayayım dedim iyiki uğramışım konuya rastladım.

Predator'u geliştirmeye devam ediyorlar vücut yapıları vs. çok daha karizmatik bir hava kazanmış. Zaten AvP serisinde de değiştirmişlerdi predatorları ama burada daha bi karizmatik.

Sabırsızlıkla bekliyorum filmi, AvP serisi beni tatmin etmişti umarım buda başarır...
  •  Predators (2010)

Predators (2010)
  • uff bu haber ilaç gibi geldi, Predator rulezzz
  • Kısır döngüye dönmüş bu olay. Döndüler dolaştılar yine başa geldiler

Fragman fazla tatmin edici değil. Bence vasat bir yapım olacak.
  • Predatorler hazır lazer silahlarını açmışken Adrien Brody in burnunu da 1 düzeltse
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kulak Misafiri

Kısır döngüye dönmüş bu olay. Döndüler dolaştılar yine başa geldiler

Fragman fazla tatmin edici değil. Bence vasat bir yapım olacak.

Kategorisindeki çoğu film gibi,hikayeden ziyade görsel efektleriyle dikkat çeken bir yapım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sendromkaan

Kadro gayet güzel. The Pianist'ten Oscar'ı alan Adrien Brody de var. Kaliteli bir film olacağa benziyor.

adamın acı dolu bakışları beni koparıyo
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.