Şimdi Ara

Predators (2010) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
0
Favori
6.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gittiğime değdi diyebilirim. Zaten gnctrkcll hesabı 7 liraya izliyoruz 7 liraya ne izlenmezki. Devamını merakla beklemeye başladım açıkçası.
  • Adrian Brody nin bu şekilde olacağını hiç tahmin etmemiştim.Romantik,Duygusal duruş vardı bu adamın görünümünde.Şimdi Baya karizma olmuş,Yakışmış rol.

Predators (2010)
  • Adrien Brody en iyi tam doğru ve süper tercih olmuş mimikler hareketler oyunculuk gene çok iyi
  • Adrian Brody çok kötü bir seçim olmuş...
    Bu adamın ne işi var bu filmde...
  • Bluray'in kasımdan önce çıkma gibi ihtimali yokmu ya daha erken düşmezmi
  • R5 çıktı
  • Gidipte zaman kaybetmeyin açın ilk Predator'u tekrar izleyin ayrıca oha birinci filme rakip olur diyenler çıkmış ayıptır günahtır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X kare -- 24 Eylül 2010; 13:53:39 >
  • DVDRip çıktı
  • BDRip te çıktı 720p yoldadır
  • Bluray çıktı
  • r5 siliyim bari en iyisi 720.p indirip beklemek olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuadroFX

DVDRip çıktı

Hemen bakıyorum merak ettiğim bir filmdi.
  • Predators 2010 720p BluRay DTS x264-METiS
  • quote:

Orijinalden alıntı: Formel

Predators 2010 720p BluRay DTS x264-METiS

Filmden ümidi kesip direk gruplara verdiler herhalde.
  • uzun zamandır bu kadar kötü bir flm izlememiştim hayatımdan 1 saat 40 dakika gitti..yazık etmeyın downloadınızı baska sey ındırın..zamanınızı alacak bir film bile degil..10/1 puanım..
  • bende bu filmi geçen hafta izledim ve hayatımdan giden 1 saat 47 dakikalık boşa geçen zaman.
    izlemeye değecek bir film değil,
    başlangıcından bitişine kadar saçma,
    film havadan düşen 1-2 adamla başlıyor ve ormanın içinde sırasıyla ölen insanlar var
    Allahtan filmi metroporttaki sinemada 6 tl ye izledim, 12-15 tl vererek başka semtte bu filmi izlemiş olsaydım çok içim yanardı.

• ulan ne bu yorumlar kötü böyle
  • Ben filmi izledim.Predator severler kaçırmasın izlesin.Arnold un filmi gibi değil ama en azından yeni bir predator filmi görmek bile benimi çin oldukça sevindirici.

Brody i ben filme yakıştırdım açıkcası.Değişik bir seçim olmuş ve iyide olmuş.

Divxplanetdeki altyazı ile izledim ama siz sakın bu hayata düşüpte izlemeyin.Hayatımda gördüğüm en kötü altyazı.Rezil ötesi.Bu gün yeni bir çeviri yapılıyor.Onunla tekrar izleyeceğim.Predator hayranları kaçırmasın.
  • Bluray ini izledim aslında fena değildi fakat sonu çok açık bitmiş yani tamam devamı var filmin ama böylede bırakmasalardı iyiydi yinede 7 puan veririm ben bu filme devamını bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Speed_Passion -- 26 Eylül 2010; 16:49:18 >
  • flawless daha iyi diye biliyorum ben metis e göre ama indirebiliceksen 1080p wiki var onu çek
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.