Şimdi Ara

powerade kilo yapar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
9.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kilo vermek için insanity workout programını uyguluyorum. ancak çabuk yorulduğpum için enerji içeceği ihtiyacı duydum su yetmiyordu. bende gittim powwerade aldım. mavi ve gri olandan. arkadaşlar bir sporda şişenin yarısını içiyorum. bir şişede 80 kalori olduğu yazıyor. eneji içeceğine göre az geldi size sormak istedim. ne dersiniz?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Powerade Kilo Aldırır mı?

Powerade, elektrolitleri ve karbonhidratları yenilemek için tasarlanmış bir spor içeceğidir. Kilo alımına katkıda bulunup bulunmadığı konusunda endişeler mevcuttur.

Powerade, tipik olarak 16 onsluk bir porsiyonda yaklaşık 120 kalori ve 27 gram şeker içerir. Bu kalori ve şeker miktarı, dengeli bir diyetin parçası olarak tüketildiğinde muhtemelen kilo alımına neden olmaz.

Ancak, Powerade gibi enerji içeceklerini aşırı tüketirseniz kilo alabilirsiniz. Bunun nedeni, bu içeceklerin genellikle yüksek miktarda kalori ve şeker içermesidir, bu da önemli ölçüde kilo alımına yol açabilir.

Ayrıca, Powerade gibi enerji içecekleri, iştahınızı artırabilecek kafein içerir. Bu, kilo alımına yol açabilecek daha fazla kalori tüketmenize neden olabilir.

Sonuç olarak, Powerade gibi enerji içeceklerini dengeli bir diyetin parçası olarak ılımlı bir şekilde tükettiğiniz sürece kilo almazsınız. Ancak, bu içecekleri aşırı tüketirseniz, kilo alımına katkıda bulunabilirler.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • upupup
  • İçerisinde kana hızlı karşışan şekerler ve elektrolizler var yani antreman sonunda içilen bi içecek aslında. Tavsie etmiyorum kilo almaya çalışsan iç derimde vermek için diyemem. Beslenme programını gözden geçirmelisin bence antremandan önce kahve yeşil çay tarzı kafein içerikli içecekler daha uygun olur enerji için. Konuyu Vucut geliştirme forumu var oraya aç bidahaki sefere konu yanlış yerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sensation +

İçerisinde kana hızlı karşışan şekerler ve elektrolizler var yani antreman sonunda içilen bi içecek aslında. Tavsie etmiyorum kilo almaya çalışsan iç derimde vermek için diyemem. Beslenme programını gözden geçirmelisin bence antremandan önce kahve yeşil çay tarzı kafein içerikli içecekler daha uygun olur enerji için. Konuyu Vucut geliştirme forumu var oraya aç bidahaki sefere konu yanlış yerde.

bence antrenman sırasında içilecek bir içecek
  • Powerade enerji içeceği değildir. O kısmı netleştirelim bir kere.
    Antrenman sırasında kaybettiğin sıvı ve özellikle mineralleri alman gerek. 80 kalori hiç bir şey değil. Powerade ya da Gatorade bu kayıpları en iyi biçimde yerine koyar. Spor yapıyorsanız kullanmanız gerekir.
  • Giren kalori, çıkan kalori. hepsi bundan ibaret. ister tatlı ye, fast food ye, istersen kola iç, sağlıksız beslen. alman gereken kalorinin altında kaldığın sürece kilo kaybedeceksin kaçarı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amroth. -- 10 Ekim 2013; 22:29:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Antidepresan kilo aldırır mı!
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.