Şimdi Ara

Portatif Klima önerisi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
16.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

BİM de 22 haziranda AIRFEL AS09-0501P isimli cihaz 350 ytl gibi bir fiyata satılacakmış. Bu klima hakkında bilgisi olan var mı acaba? Gercekten işe yarar mı?

TIK

Portatif Klima önerisi...

• Aman uzak dur,konuları aratırsan bulur ve okursun,saçmasapan bir alet.Portatif falan değil ayrıca.
  • alet hakkında çok fazla bilgi sahibi değilim ama formdaki arkadaşlar daha önce iyi şeyler yazmamışlardı.
  • klimanın portatifi olmaz.
  • Nihayetinde dışarı ile bağlantısı olması gerekir.
    Ya da su buharı çıkışı için ayak bulunması gerekir.

Acaba hangi anlamda kullanıyorlar o terimi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömer -- 21 Haziran 2007; 15:59:30 >
  • Arkasında sıcak havanın çıktığı bir tahliye borusu var ve bir şekilde dışarıya bağlanması gerekiyor.Ayrıca içeriden hava aldığı için oksijeni tüketiyor.
  • kullanana sormak gerek ama bana da saçma gibi geldi. portatif denilemez eski tip klimaları düşünün bir kısmı dışarda bir kısmı içerdeydi. ona benzer bu da
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Multisplit klima önerisi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar bu klima hiç kimsenin işine yaramaz diye bişey yazmadım ben . diyelimki çok küçük bi yer mesela sayısal oynatılan şu küçücük dükkanlar olabilir. ama bu klima evde başınıza bela olur borusunu dışarı çıkarmak için bi arkadaşımız camı kestirdiğini yazmış mesela oda büyüklüğü çok önemli içerdeki oksijeni tükettiği doğru
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.