Bildirim
Portatif Klima önerisi...
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Aman uzak dur,konuları aratırsan bulur ve okursun,saçmasapan bir alet.Portatif falan değil ayrıca. -
alet hakkında çok fazla bilgi sahibi değilim ama formdaki arkadaşlar daha önce iyi şeyler yazmamışlardı. -
klimanın portatifi olmaz. -
Nihayetinde dışarı ile bağlantısı olması gerekir.
Ya da su buharı çıkışı için ayak bulunması gerekir.
Acaba hangi anlamda kullanıyorlar o terimi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömer -- 21 Haziran 2007; 15:59:30 > -
Arkasında sıcak havanın çıktığı bir tahliye borusu var ve bir şekilde dışarıya bağlanması gerekiyor.Ayrıca içeriden hava aldığı için oksijeni tüketiyor. -
kullanana sormak gerek ama bana da saçma gibi geldi. portatif denilemez eski tip klimaları düşünün bir kısmı dışarda bir kısmı içerdeydi. ona benzer bu da -
arkadaşlar bu klima hiç kimsenin işine yaramaz diye bişey yazmadım ben . diyelimki çok küçük bi yer mesela sayısal oynatılan şu küçücük dükkanlar olabilir. ama bu klima evde başınıza bela olur borusunu dışarı çıkarmak için bi arkadaşımız camı kestirdiğini yazmış mesela oda büyüklüğü çok önemli içerdeki oksijeni tükettiği doğru
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X