Şimdi Ara

7m2 Dükkan için portatif klima önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık 6-7 m² büyüklüğünde küçük bir dükkanım var. Malum, havalar iyice ısındı ve içeride çalışmak zorlaşmaya başladı. Bu yüzden, bütçemi sarsmayacak, taşınabilir (portatif) ve küçük alanlar için uygun bir klima arayışındayım.

İnternette birkaç marka ve model buldum ama değerlendirme veya detaylı video incelemesi bulmakta zorlandım. Bu ürünlerle ilgili deneyimi olan ya da benzer ihtiyaç için kullandığı bir cihazı tavsiye edebilecek biri varsa gerçekten çok memnun olurum.

Vals AC 09 PER A++ 9000 BTU Mobil Klima

promo 7000 BTU Soğutma Mobil Klima

Kiwi KAC-7910 9000 BTU Mobil Klima

Şimdiden ilginiz ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Fikir olması açısından dükkan fotoğraflarını da ekleyeceğim

• Kapıyı kapalı tut vantilatör işini görür.Ya da klima tipinde olup soğuk hava üfleyenler iş yapar.Ufacık yer klima takarsın adamı hasta eder...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ua-87 kullanıcısına yanıt

Etmez bünye önemli kücük odada 7/24 20 dereceye ayarlı yaşıyorum.

Bütçene uygun 9 btu iş görür gibi hocam.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Geçen koçtaş da gördüm gurinding 17 bin TL 18 e ayarlanmış güzel soğuk veriyoru ama iyi elektrik çeker sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

vantilatöre verilen paralara yazık hava 40 dereceye dayandığı zaman yararı yok zararı çok fazla oluyor

• Ev olsa 9 btu iş görürdü ama İş yeri oldugu için kapi aç kapa olunca sıkıntı yaşar gibisin 12 btu alicak gibisin tabi kendi fikrim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazdiklarinizi bilmiyorum model olarak ama tcl aldim blr hafta kadar once. 12000’lik urun. Eksoz borusunu disari verebilecekseniz cok iyi performans veriyor. Inverter oldugu icin enerji sarfiyati da dusuk. Ben de kucuk bir cafede kullaniyorum deneme amacli. Tipik cin mali oldugundan omru belirsiz ve hic guvenmiyorum ama sizin yazdiklariniz zaten cop markalar. 17bin liraya almistim hepsiburadadan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xedos. -- 22 Temmuz 2025; 22:27:0 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Salon için Avize Tavsiyesi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Hocam vantilatör hali hazırda şuan mevcut zaten ama öğleden sonra bildiğin saç kurutma makinası gibi oluyor artık zaten cam pencere vs olmadığı için havasız kalıyor içerisi

ek olarak bünyem iyidir klima çarması vs yaşamadım bugüne kadar jiç

• SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt

Yani dükkan çok küçük kapıyı kapatmayı düşünmüyorum açıkcası zaten küçük kapıyı da kapatırsam müşteri gelmez hiç 7m2 Dükkan için portatif klima önerisi  soğuk hava üfürsün yeterli tepemde

• Xedos. kullanıcısına yanıt

Boruyu cam kapının arasından çıkarırım diye düşündüm fotoğraflara bakma şansınız varsa eğer kapının oraya koysam tezgaha kadar soğuk hava üfleyebilir mi acaba

• KadirKrky K kullanıcısına yanıt
    Arkadaş mesajımı tam okumuyorsunuz.Kule tipi klima tipi soğuk hava üfleyenler var onlarıda tavsiye ediyorum mesajımda...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KadirKrky K kullanıcısına yanıt
    Boru mesafesi iki metre. Yani klimayi kendinize yaklastirinca isinizi rahat gorur. Kapiyi kapatmadan eksozu disari yonlendirmeniz yeter evet. Tcl degil de Kaira marka daha iyi bence. Hem de daha ucuz. Mutlaka ona da bakin.

Klima tipi soguk hava ufleyen sacmaliklari sakin almayin. Suyla serinlik saglayan bu aletler sizinki gibi kucuk mekanlarda deli gibi nem yapar. Zaten klimayla ayni para ama klima filan degil. Sogutma ozelligi yok. Hava suyu karistirip serin hieestiriyor ama her yer yapis yapis nem.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Xedos. kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim hocam ikinci el klima bulamazsam fiyat ve perfomans olarak istediğim şekilde portatif klimalara yöneleceğim kesinlikle

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.