Şimdi Ara

# POPCORN HOUR # Ana Konu (Tüm HD-Rip, Divx, Mkv, H.264 Formatları) (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.506
Cevap
16
Favori
319.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Torrent için halka açık siteleri kullanırsanız pek verim alamazsınız. Üyelik gerektiren, sadece davetiye yoluyla üye alan siteleri elde etmeniz gerekir ki bu da yeni başlayan biri için pek kolay değil.
    Torrentalem diye bir forum var, torrentle ilgili her türlü bilgiyi edinebileceğiniz iyi bir kaynak. Reklam diye anlaşılmasın lütfen, öyle bir amacım yok. Konuyla ilgilenenlere yardımcı olmaya çalışıyorum.
  • @Susturucu10Şanlı

evet upload sınırı koyabiliyorsunuz..
    7/24 D/L yapacak arkadaslar 2.5" lik hdd tercih etsinler.ısınma sıfır...

@dogul

bircok torrent sitesi var onemli olan seed sayısı yuksek olanları bulman...usenet te dosyalar serverda oldugu icin boyle bir sorun yok..ama aylık ücretleri var usenet sitelerinin...
  • kusura bakmayin yeri burasi degil belki ama 3-4 gundur ugrasiyorum adam gibi bir download yapamadim ve 1-2 defa tekrar kurdum makineyi biryerde bir yanlislik mi yaptim diye valla sistim :)

anladigim kadariyla usenet daha iyi bu konuda bana bir yol gosterirseniz sevinirim.

tek 1 siteye mi uye olmam lazim yoksa birkac siteye mi uye olmam lazim?

hangi siteye uye olayim vs..
  • Usenete min aylık 10-15$ gibi bir ücret ödersiniz. Tüm serverlarda bulunan dosyalar aynıdır, tek farkları verdikleri hizmetin kalitesidir. Dediğim fiyata kaliteli bir yer bulabilirsiniz ve bu sizin çoğu ihtiyacınızı karşılar ama usenet diğer platformlara göre biraz karışıktır. Bozuk gelen dosyalar ve bunların tamiri söz konusudur. Bunları PC üzerinde yapmak çok kısa ve kolay bir iş fakat PCH bunu nasıl hallediyor ben bilmiyorum. Onun dışında hız konusunda en ufak bir düşüş yaşamazsınız, hattınız neyse her zaman, her dosyada maksimum hızda indirebilirsiniz.

Usenet'i senelerce kullandım, bu konuda bilgi almak için bana öm atabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khorgan -- 29 Nisan 2009; 1:46:20 >
  • arkadaşlar torrent'den dosya indiremiyorum, kafayı yicem, NMT İP :/8088 giriyorum, torrenti göz attan seçiyorum, başlat diyorum, hiç birşey yapmıyor, başa dönüyor neden olabilir? setting'ten port'u 19999 yapmıştım acaba ondan olabilir mi? lütfen yardım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: caution

@Susturucu10Şanlı

evet upload sınırı koyabiliyorsunuz..
    7/24 D/L yapacak arkadaslar 2.5" lik hdd tercih etsinler.ısınma sıfır...

@dogul

bircok torrent sitesi var onemli olan seed sayısı yuksek olanları bulman...usenet te dosyalar serverda oldugu icin boyle bir sorun yok..ama aylık ücretleri var usenet sitelerinin...

çok tşk ederim hocam...bunu öğrendiğim çok çok iyi oldu...upload sınırı çok güzel çünkü bazı torrentlerde upload yüksek olursa download çok düşüyor...ben bu hddyi aldıktan sonra zaten bazı torrent sitelerine üye olacağım...
    2.5inç alıyım o zaman 1de fan takarız hç sorun kalmaz.... seed sayısı çok önemli arkadaşın dediği gibi.....
  • Jukebox kurmak isteyenler için küçük bir rehber hazırladım.

http://www.rapidspread.com/file.jsp?id=dwpennhjs4

saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: angelausdh

Jukebox kurmak isteyenler için küçük bir rehber hazırladım.

http://www.rapidspread.com/file.jsp?id=dwpennhjs4

saygılar

Güzel bir şey heralde bu jukebox, popcorn siparişimizi verdik bekliyoruz kargoyu. poprcorn gelince bu rehber işimize yarayacaktır teşekkürler...
  • http://img527.imageshack.us/my.php?image=92433515.png

http://img410.imageshack.us/my.php?image=31229290.png

http://img403.imageshack.us/my.php?image=46590831.png

http://img402.imageshack.us/my.php?image=62278271.png

jukebox görüntülerine resimlerden bakabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi angelausdh -- 29 Nisan 2009; 12:23:19 >

• quote:

Orjinalden alıntı: dogul

ben download icin kullanmayi dusundugumden zaten alir almaz bir fan taktim. tavsiye ederim.
    fakat bu amuleden hic verim alamadim sanirim dl icin baska birsey bakmam gerekecek.

hangisini tavsiye edersiniz?
    torrent icin uyelik sart mi?
    usenet icin uye olmak gerekiyor sanirim.

tesekkurler

Güzel bir çalışma olmuş, bende 2 tane ufak fan taktım biri harddiski soğutuyor diğeri chipleri.

Amule eklentisi pek kullanışlı değil, 56k internet varken emule baya iyi di fakat torrent varken emule kullanmak mantıklı olmuyor.

Üyelik istemeyen torrent trackerlarda var, fakat verimli olarak dosya indiremezsiniz pek.
    torrent-leech, zamunda, hd-bits, hdtorrents gibi trackerları tavsiye ederim 1 mbit internetimle stabil 110 kb/s ile indiriyorum. (Hiç üyeliğiniz yoksa, güzel bir başlangıç için hd-bits ro'yu deneyebilirsiniz, şuan üyelik alımları açık kaliteli bir hd trackeridir.)

Angeleusdh hocam elinize sağlık, yapamayanlar için iyi olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucephalas -- 29 Nisan 2009; 13:07:15 >

• ısınma sorunu ben 7/24 download yapıyorum cihazı soğutmak için fan takmalımıyız yoksa üstündeki soğutucu yeterlimi belli bi ısı zarar verse bu şekilde satarlarmı ???????????
  • quote:

Orjinalden alıntı: cancancan23

ısınma sorunu ben 7/24 download yapıyorum cihazı soğutmak için fan takmalımıyız yoksa üstündeki soğutucu yeterlimi belli bi ısı zarar verse bu şekilde satarlarmı ???????????

önümüz yaz. simdi isiniyorsa yazin cok daha fazla isinacaktir. cihazin kasasi cok basit her tarafi sökülebiliyor. benim ustune koydugum fan tum karta ve hdd nin bir kismina hava üflüyor. suan islemci ve hdd deyi elleyince hic isi farkedemiyorsunuz. fani kaldirdigimda bir sure sonra isinmis oluyor ikiside.
    7/24 acik oldugunda akliniz makinada kalmaz en azindan.

ust kapagi söküp bir reklamciya gidin (artik cogunda lazer tezgah var) 3mm flexiden istediginiz renk kestirin. ben kırmızı şeffaf ve siyah olarak 3 tane kestirdim. tanesi 10 tl tuttu. eşim kırmızı dedi kırmızı yaptık. elinizde bosta bir fan varsa ona gorede boslugunu kestirin. vida deliklerini de metal matkabıyla ben evde deldim.

iciniz rahat downloadiniz bol olsun. :)

makina hazir fakat usenet sanirim beni biraz asiyor. anladigim kadariyla biraz karisik. dun gece torrentle ugrastim biraz onuda beceremedim. yeniden temiz bir makina kurdum aksam tekrar bir bakacagim.

• ben usenet ten 7/24 indiriyom usenet hem kolay hem hızlı anlamadığın ayarlar varsa yardımcı olurum pm at
  • cihazı soğutmak için kullanılan fan kaç cm lik olanı tşk.....
  • quote:

ben usenet ten 7/24 indiriyom usenet hem kolay hem hızlı anlamadığın ayarlar varsa yardımcı olurum pm at

Usenet bir kaç yerde duydum ama tam bilmiyorum dosya indirme linklerin paylaşıldığı forum siteleri gibi bir şey mi? usenet.com var birde usenet.net var bahsettiğin hangisi. Baktım aylık üyelik ücreti falan var. Biraz bahsedermisin, işimize yararsa bizde üye olalım...
  • Yaklaşık üç aydır usenet kullanıyorum. Çok memnunum. Astraweb'den aylık 10$'a abone olabilirsin. Başlangıçta karışık gibi gözükse de aslında çok kolay.www.newzleech.com adresinden .nzb dosyasını indirip, popcorn hour'un NZBGet programına bu dosyayı upload edince downloada başlıyor. Download bitince otomatik rarları extract ediyor. Bilgisayarda useneti kullanmak için ise ücretsiz zolan Alt.Binz programını öneririm. Programıhttp://www.altbinz.net/ adresinden indirebilirsin.

quote:

Orjinalden alıntı: Mixenon

quote:

ben usenet ten 7/24 indiriyom usenet hem kolay hem hızlı anlamadığın ayarlar varsa yardımcı olurum pm at

Usenet bir kaç yerde duydum ama tam bilmiyorum dosya indirme linklerin paylaşıldığı forum siteleri gibi bir şey mi? usenet.com var birde usenet.net var bahsettiğin hangisi. Baktım aylık üyelik ücreti falan var. Biraz bahsedermisin, işimize yararsa bizde üye olalım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furtem -- 29 Nisan 2009; 18:33:00 >

• 1979 senesinden beri kullanılmaka olan usenet dünyanın en eski yaygın ve heterojen grup iletişim sistemlerinden biridir.teknolojinin gelişmesiyle beraber dosya paylaşımınında yapıldığı çok büyük bir sosyal ağ özelliği kazanmıştır......
    usenet servis sağlayıcılarına üye olup 10dolar aylık ücret karşılığı sisteme giriş için kullanıcı adı aldıktan sonra torrent gibi dosya paylaşım sitelerine üye olunup bunlar bedava yada aylık 1-2 dolar olan ve dosyaları daha rahat bulmanıza olanak sağlayan siteler inidimek istediğiniz 1080p filimleri aratırsınız çıkan nzb dosya uzantılı 1080p filmin dosyasını indirip usenet download programıylada indirme işlemine başlarsınız sadece filim değil google arattığınız herşeyi usenet kütüpanerinden gruplarından indirebilirsiniz rapid gibi çalışır farkı ise sınır yoktur hız internet bağlantınızın gördüğü en yüksek değerdir paylaşım değildir sunum çok yüksek hızda çalışan serverlarla yapılır...............isteyen arkadaşlara servis sağlayıcı ve site isimlerini verebilirim
    bu arada 12cm fan popcorna büyük gelirmi ideali nedir ve fanları cihaza mı bağlıyoz nasıl çalışıyor yardımmmmm

• Bilgi için teşekkürler arkadaşlar, popcorn um gelince bende düşünüyorum üye olmayı. Kendi sitesinden üye olmuyormuyuz, başka bir servis sağlayıcı üzerinden mi üye olmak gerekiyor, bana biraz karışık geldi.
  • quote:

1979 senesinden beri kullanılmaka olan usenet dünyanın en eski yaygın ve heterojen grup iletişim sistemlerinden biridir.teknolojinin gelişmesiyle beraber dosya paylaşımınında yapıldığı çok büyük bir sosyal ağ özelliği kazanmıştır......
    usenet servis sağlayıcılarına üye olup 10dolar aylık ücret karşılığı sisteme giriş için kullanıcı adı aldıktan sonra torrent gibi dosya paylaşım sitelerine üye olunup bunlar bedava yada aylık 1-2 dolar olan ve dosyaları daha rahat bulmanıza olanak sağlayan siteler inidimek istediğiniz 1080p filimleri aratırsınız çıkan nzb dosya uzantılı 1080p filmin dosyasını indirip usenet download programıylada indirme işlemine başlarsınız sadece filim değil google arattığınız herşeyi usenet kütüpanerinden gruplarından indirebilirsiniz rapid gibi çalışır farkı ise sınır yoktur hız internet bağlantınızın gördüğü en yüksek değerdir paylaşım değildir sunum çok yüksek hızda çalışan serverlarla yapılır...............isteyen arkadaşlara servis sağlayıcı ve site isimlerini verebilirim
    bu arada 12cm fan popcorna büyük gelirmi ideali nedir ve fanları cihaza mı bağlıyoz nasıl çalışıyor yardımmmmm

servis sağlayıcı ve site isimlerini alabilirmiyim....
    bence kendi görüşüm göz ölcüme göre 1adet veya en fazla 2adet 12cm fan işi halleder ve buz gibi olur...
    ben 1adet 2.5inç sata 500gb hdd alacağım daha sonra kapağını kaldırıp 1adet pleksi kestireceğim lacivert (fbliyim )orjinal kapağına zarar gelmemesi için böyle yapacağım.....1adet fanla işi halledeceğim

• quote:

cihazı soğutmak için kullanılan fan kaç cm lik olanı tşk.....

12cm lik fan kullandim fakat 5v da ilk baslangicta calismiyor.12v a aldigimda bir problem yok. zaten makineyi standbya alsakda fan dondugu icin 5vda calistiriyorum. powerdan kapatip acarsaniz elle fana mudahale gerekiyor.
  • 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.