Şimdi Ara

# POPCORN HOUR # Ana Konu (Tüm HD-Rip, Divx, Mkv, H.264 Formatları) (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.506
Cevap
16
Favori
319.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar popcornu yeni aldım. Yeni versiyon yüklemeyi tanıtmayı başardım. Pek stabil olmasa da pc den verdiğiniz direktiflerle pc den bağlanabiliyorum. Ancak içine taktığım 500 gb hd e harici olarak taktığım (usb) 100gb lık diskin içindeki bilgileri kopyalayamıyorum. Pc network üzerinden taktığım harddiske ulaşamıyorum. Püf noktası mı var ben mi birşeyler gözden kaçırdım. Zahmet olmazsa adım adım anlatabilirseniz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: de-facto

Arkadaşlar popcornu yeni aldım. Yeni versiyon yüklemeyi tanıtmayı başardım. Pek stabil olmasa da pc den verdiğiniz direktiflerle pc den bağlanabiliyorum. Ancak içine taktığım 500 gb hd e harici olarak taktığım (usb) 100gb lık diskin içindeki bilgileri kopyalayamıyorum. Pc network üzerinden taktığım harddiske ulaşamıyorum. Püf noktası mı var ben mi birşeyler gözden kaçırdım. Zahmet olmazsa adım adım anlatabilirseniz...

ya bende aynı dertten muzdaripim. Herşeyi okudum beceremiyorm nedense. Keşke biri ayrıntılı anlatsa.
  • Kopyalama kısmını anlatayım.

1-Source tuşuna basınız.
    2-Nereden kopyalayacaksanız orayı seçiniz. Örneğin USB Disk
    3-Kopyalayacağınız dosyanın üzerine geliniz
    4-Kumandadan File Mode tuşuna basınız.
    5-Listeye dosya ekleyiniz seçiniz. Check işareti görünür.
    6-Source tuşuna basarak kopyalayacağınız HDD'ye gidiniz.
    7-Kopyalanacak klasöre gelip File Mode tuşuna basınız.
    8-Seçilenleri buraya kopyala veya taşı deyiniz. (Taşı desenizde ilginçtir yine kopyalıyor)
    9-Bir süre bekleyiniz ve işlem tamam.

Fakat HDD'den USB'ye dosya alamıyorsunuz. Bunun için PCH bilgisayara bağlanarak oradan HDD'yi görerek işlem yapmalısınız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: caution

hypophysis bu daha cok riplerden bi sorun 5 aydır neredeyse hic sorunsuz 1080p izlerken dun indirdigim "identity"Eureka filminde frame atlamalarını bende yaşadım..zaman zaman olabiliyor ama hepsinde degil..alet bitrate i yüksek riplerde başarılı bununla pek alakalı degil ..cok daha yuksek bitrate li filmlerde takılmadı (örnek planet earth remux) ama bence riplerde bazı sorunlar oluyor...aynı sorun dark night kovalamaca sahnesindede oldu...

bu takılmalar external HardDisc'ten mi kaynaklanıyor yoksa internal olanlarda da bu problem yaşanıyor mu ?
    örnek DivX playerımda USB veya SD kart okuyucudan film izlediğimde bağzen bu sorunları bende yaşıyorum ama aynı filmi cihazın DvD'sinden izlersem hiç sorun yaşamıyorum ve aynı şeyler USB'den film taktığımda PS3 içinde geçerli oluyor ama filmi PS3'ün kendi HardDisc'ine atarsam sorun çıkmıyor

• dxva eureka izleyen arkadaşlar yok mu?? çogu mkvler hatta en iyileri bu formatta..yok mu arkadaşlar??sorun var mı yok mu_ ? saygılar...
    quote:

Orjinalden alıntı: hypophysis

evet güzel de..dediğim gibi hemen dxva eurekaların tümünde %10-20-80 ileri geri kurcala muhakkak takılan bir yer oluyor..dediğiniz gibi 1080p planet earth cam gibi sorun yok.. ya da benim alette sorun var:((

bir de dikkat ettim de aletin dts çözmesi 48 khz....96 olmuyor mu acaba? ben harici ses kartı kullanana biri olarak bunu biraz düşük buluyorum...x fi elite pro gibi ses vermiyor ama kıytırık divx oynarken bile z 5500 ün kumandada dolby digital yazısı görmek güzel şey:)))
    quote:

Orjinalden alıntı: caution

hypophysis bu daha cok riplerden bi sorun 5 aydır neredeyse hic sorunsuz 1080p izlerken dun indirdigim "identity"Eureka filminde frame atlamalarını bende yaşadım..zaman zaman olabiliyor ama hepsinde degil..alet bitrate i yüksek riplerde başarılı bununla pek alakalı degil ..cok daha yuksek bitrate li filmlerde takılmadı (örnek planet earth remux) ama bence riplerde bazı sorunlar oluyor...aynı sorun dark night kovalamaca sahnesindede oldu...

• İçi dolu sata bir HD'yi, formatlamadan Popcorn Hour'da kullanma imkanımız var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Khorgan

İçi dolu sata bir HD'yi, formatlamadan Popcorn Hour'da kullanma imkanımız var mı?

bunu bende merak ediyorum yani illa popcorna takarakmı formatlamak lazım? bide partionlara ayırsak nolur hdd'yi,problem çıkarmı? birde bu skin olayını kuracaksak en başta daha hiçbişey yüklemeden kurmakmı mantıklı?
  • quote:

İçi dolu sata bir HD'yi, formatlamadan Popcorn Hour'da kullanma imkanımız var mı?

Evet var.
  • Peki nasıl ve bunun bir dezavantajı var mı?
  • merhaba
    amuleyi kurdum. calistirinca bir sure 40-80kbps ile indiriyor. fakat 1-2 saat sonra hizi azaliyor ve bir sure sonrada 0 oluyor. ama upload devam ediyor.
    ayrica yine bu 1-2 saatin sonunda amule gui gec acilmaya basliyor.

lutfen yardim

tesekkur ederim
  • yaklaşık 4gün oldu alalı bu ürünü arkadaşlar bizde PCH AİLESİNE KATILDIM YANİ...
    ilk denemelerim şunlar...
    1..menü çok basit ve kolay türkçe
    2..tüm formatları destekliyor m2ts yani orjinal bluray formatını bile rahatça destekliyor ve hi. kasma yok...
    3..altyazı desteği mükemmel
    4..sony plazma tv ile mükemmel görüntü veriyor...
    5...odadan odaya kablo çektim modeme ethernet ile bağlandım ve youtube ve saya tv ye rahatça bağlandı...
    6..usb ile son driverını rahatça yükledim...
    7..usb ile bağlandım sorunsuz bağlandı...
    8..en güzeli bu WMPLAYER MEDYA PAYLAŞIM SEÇENEĞİ İLE PC İLE PCH ARASINDA AĞ BAĞLANTISI KURDUM VE MÜZİK VE VİDEO VE SİNEMA KLASORLERİNİ PAYLAŞIMA AÇTIM ÇOK RAHATÇA....(TAVSİYE EDERİM.)

SORULARIM OLACAK SİZE...
    1..HDD TAKACAĞIM AMA HANGİSİNİ TAVSİYE EDERSİNİZ ?? BİRDE pch nin üzerine vida falan göremedim nsıl hddyi takacağım....
    2..WD Caviar Green WD5000AACS 500GB 3.5 WD Scorpio Blue WD5000BEVT 500GB 2.5
    Samsung HM500LI 500GB 2.5 bunlardan hangisini alayım ???
    3..sata hdd yi takınca kendi kurulumu kendi yapıyor değil mi ???
    diğer sorularımı ve görüşlerimi hdd alıp taktıktan sonra yapacağım...

• quote:

Orjinalden alıntı: Susturucu10Şanlı

SORULARIM OLACAK SİZE...
    1..HDD TAKACAĞIM AMA HANGİSİNİ TAVSİYE EDERSİNİZ ?? BİRDE pch nin üzerine vida falan göremedim nsıl hddyi takacağım....
    2..WD Caviar Green WD5000AACS 500GB 3.5 WD Scorpio Blue WD5000BEVT 500GB 2.5
    Samsung HM500LI 500GB 2.5 bunlardan hangisini alayım ???
    3..sata hdd yi takınca kendi kurulumu kendi yapıyor değil mi ???
    diğer sorularımı ve görüşlerimi hdd alıp taktıktan sonra yapacağım...

pch üzerindeki 4 köşede vidalar var. elle açabilirsiniz. tornavidalı vida değil

WD green sorunsuz.

HD takın ve setup--> maintaince dan install nmt apps seçin. sonrasını sihirbaz halleder.
    öncesindehttp://files.syabas.com/popcornhour/firmware/a110/00-17-090115-15-POP-403_nmt.zip içindeki dosyaları bir usb stick içine atınve pch a bağlayın

• arkadaslar hic amule kullanan yok mu aranizda?
  • quote:

Orjinalden alıntı: dogul

arkadaslar hic amule kullanan yok mu aranizda?

amule zaten linux desktoplar üzerinde de çok performanslı değildir.

şahsi fikrim PCH ı download için kullanmamak. ama siz bilirsiniz.

amule yeni sürümü burada
    http://www.networkedmediatank.com/showthread.php?tid=19905&highlight=amule
  • tesekkur ederim

download icin kullanmamak derken amule ile mi diyorsunuz.

yoksa forumda torrent ve usenet kullananlarin memnun oldugunu okumustum.
    onlarda da problem mi var?

gerci emule haricinde ki dl ler hakkinda hic bilgim yok.
  • yeni alan arkadaşlara hayırlı olsun
  • quote:

Peki nasıl ve bunun bir dezavantajı var mı?

Eğer disk NTFS olarak biçimlendirildiyse PCH diske yazamaz, sadece okur. Yazma işlemini sadece Ext2 veya Ext3 dosya sistemlerine yapabiliyor. En azından USB'den bağlanan diskler için böyle. Zaten dahili sabit diski özel bir hâle getirmeden PCH'nin kullanabileceğinden emin değilim. Kendi biçimlendirdiğinde o özel hâle getiriyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: isa2711

yeni alan arkadaşlara hayırlı olsun

sağolasın hocam sağolasın.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: dogul

tesekkur ederim

download icin kullanmamak derken amule ile mi diyorsunuz.

yoksa forumda torrent ve usenet kullananlarin memnun oldugunu okumustum.
    onlarda da problem mi var?

gerci emule haricinde ki dl ler hakkinda hic bilgim yok.

hocam arkadaş sadece ısınma vs vs sorunlardan dolayı öyle dedi sanırım....
    ama hdd YE fan takarsan ve günlük 2saatte olsa dinlendirirsen sorun olmaz hatta anakart ve hdd ye 2sine birden fan takabilirsin diye biliyoruum okuduğum kadarı ile o zaman 24saat sorunsuz çalışır....
    bende daha denemedim ama bende torrent ve idman kullanacağım yani sorun olmaz bu tip programlardan sadece ısınmasın yeter....

torrent indiren arkadaşlar ben size bişey soracağım...

torrent indirirken pch ile tabii upload limiti koyabiliyormuyuz yani uploadı ayarlama şansımız varmı ??

•  # POPCORN HOUR # Ana Konu (Tüm HD-Rip, Divx, Mkv, H.264 Formatları)

ben download icin kullanmayi dusundugumden zaten alir almaz bir fan taktim. tavsiye ederim.
    fakat bu amuleden hic verim alamadim sanirim dl icin baska birsey bakmam gerekecek.

hangisini tavsiye edersiniz?
    torrent icin uyelik sart mi?
    usenet icin uye olmak gerekiyor sanirim.

tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogul -- 29 Nisan 2009; 1:48:45 >
  • 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.