arkadaşlar wd ile popcorn arasında çok kararsız kaldım..evimde yamaha ses sistemi var 1080p tv..wd kullanıp keşke popcorn diyen arkadaşalr varmı?
quote:
Orjinalden alıntı: nebula72
arkadaşlar wd ile popcorn arasında çok kararsız kaldım..evimde yamaha ses sistemi var 1080p tv..wd kullanıp keşke popcorn diyen arkadaşalr varmı?
fiyat dışında hemen hemen herkes
arkadaşlar torrent'den dosya indiremiyorum, kafayı yicem, NMT İP :/8088 giriyorum, torrenti göz attan seçiyorum, başlat diyorum, hiç birşey yapmıyor, başa dönüyor neden olabilir? setting'ten port'u 19999 yapmıştım acaba ondan olabilir mi? lütfen yardım...
arkadaşlar bana yardım edebilecek yok mu? Manuel İP atadım, DNS ayarlarını 4.2.2.1 4.2.2.2 girdim yine olmadı napabilirim?
merhaba once makinanin uzerinde kurulu olan torrentte dl ekledim. sonra ctorrent 3.3.2 yi kurdum.http://192.168.1.4:9002/ den girip torrentleri ekledim.
fakathttp://192.168.1.4:8883/torrent/bt.cgi den de girebiliyorum. simdi benim makinede 2 ayri torrent mi calisiyor. yoksa iki farkli yerden ayni torrente mi bakiyorum?
iki adet 12cm lik fan siparişi verdim cihazın üstündeki jumperi 12volt a ayarlayıp kullanıcam fakat iki adet fan bağlayabilirmiyim o yere ve bağlayabilirsem bir zararı olurmu tşk...
aslında bana da sadece player olarak wd yeterdi ama aralarındaki fiyat farkı çok azaldı, o yüzden pch aldım
quote:
quote:
Ben eskibir WD kullanıcısı olarak "sakın bulaşma" diyorum.Popcorn aldım "oh be" dedim.WD ile firmware manyağı olmuştuk,yok altyazıyı çevir yok videoyu convert et yok diski defrag yap kumanda görsün diye gözün arkasına film çek daha bir sürü şey bir film seyretmek için yapmadığımız şey kalmadı.WD fiyatı ucuz deniyor ama Popcorn ile özelliklerini karşılaştırırsanız hiçde öyle olmadığını göreceksiniz.Bence popcorn ile WD mukayese bile edilmez...
Bugün garantialışveriş'te PCH 407,5 TL. WD ise hepsiburada'da 301 TL, ama teknosa'da 359 TL. WD'nin konu başlığında 99$ diye bi rakam var, nedense PCH'nun fiyatı ucuzlarken WD'ninki yükseliyor. WD almanın artık hiçbir mantığı kalmadı bana göre.
Selam arkadaşlar. Bende siparişimi verdim. Yarın herhalde elimde olur.
Hemen denemeleri yapıp paylaşırım.
Sırf meraktan 44gb lık Transformers filmini indiriyorum. Oda sanırım yarına bitmiş olacak. Bakalım durum nasıl olacak.
Bu arada cihazı home server gibi bir kaynaktan media streaming ile yada dlna vb. kaynaktan videolara yerel ağdan ulaşarak alan varmı?
Ben tüm arşivimi home server içinde tutuyorum. Aynı ağa popcornumuda bağlayıp flmlerimi oynatmayı düşünüyorum. Kablosuz network hızı yeterli olurmu yoksa yerel ağdanmı bağlamalıyım? Test eden varmı ?
Konu 40 sayfa olmuş, ama birinci mesaj güncel tutulmadığı için herkes hemen hergün aynı soruları soruyor. Ha birisi derse ki "arkadaşım bu soru daha önce soruldu , forumu okusana" diye, ben de kendisine "meraklıysan otur kendin oku , benim o kadar boş vaktim yok " derim
quote:
Orjinalden alıntı: rccol
Selam arkadaşlar. Bende siparişimi verdim. Yarın herhalde elimde olur.
Hemen denemeleri yapıp paylaşırım.
Sırf meraktan 44gb lık Transformers filmini indiriyorum. Oda sanırım yarına bitmiş olacak. Bakalım durum nasıl olacak.
Bu arada cihazı home server gibi bir kaynaktan media streaming ile yada dlna vb. kaynaktan videolara yerel ağdan ulaşarak alan varmı?
Ben tüm arşivimi home server içinde tutuyorum. Aynı ağa popcornumuda bağlayıp flmlerimi oynatmayı düşünüyorum. Kablosuz network hızı yeterli olurmu yoksa yerel ağdanmı bağlamalıyım? Test eden varmı ?
Wireless ile sadece 720p ve alt versiyonlarını takılmadan izlersiniz.1080p ve üzeri için ethernet kablo takmanızı öneririm
bir arkadasimdan birkac torrent sitesi uyeliklerini aldim. bilgisayardan dosyayi indiriyorum ctorrente upload ediyorum fakat download baslamiyor ve " TRACKER FAILURE REASON: This client is not in the ....org allowed client list" diye bir yazi cikiyor yaninda.
yardim lutfen
quote:
Orjinalden alıntı: barsoy
Konu 40 sayfa olmuş, ama birinci mesaj güncel tutulmadığı için herkes hemen hergün aynı soruları soruyor. Ha birisi derse ki "arkadaşım bu soru daha önce soruldu , forumu okusana" diye, ben de kendisine "meraklıysan otur kendin oku , benim o kadar boş vaktim yok " derim
Valla ben mümkün olduğunca okudum. Bu kadar sayfada bazı şeyleri gözden kaçırmış olabilirim tabi ki. Ama dediğin doğru.
Sabit kalacak ve güncellenecek 1. sayfa bilgiler olmalı.
popcornhour 1 tek konu başllığı altında incelenebilecek bir şey değil. Bir subforum altına toplanıp konu adedi genişletilebilir.
quote:
Orjinalden alıntı: dogul
bir arkadasimdan birkac torrent sitesi uyeliklerini aldim. bilgisayardan dosyayi indiriyorum ctorrente upload ediyorum fakat download baslamiyor ve " TRACKER FAILURE REASON: This client is not in the ....org allowed client list" diye bir yazi cikiyor yaninda.
yardim lutfen
ayni dosyalari bilgisayardaki torrente yukluyorum calisiyor.
evet en iyisi bu fikir bence de
quote:
Orjinalden alıntı: angelausdh
popcornhour 1 tek konu başllığı altında incelenebilecek bir şey değil. Bir subforum altına toplanıp konu adedi genişletilebilir.
aslında en çok sorulan konular 1.topicede toplansa baya bir kolaylık olur gerçektende.özellikle bu yeni parti popcornlar ele geçtikçe (ki yaklaşık 500 tane civarı satıldı foruda tahminim) herkes aynı şeyleri tekrar tekrar soracaktır. böyle bir derleme yapana zahmetli olur belki ama çok fazla mesaj kirliliğinin de önüne geçmiş olur.
sevgili kardesim,ilgili siteye uye oldum bugun ayrıca bir sipariş listesi var ise beni de kayıt edermisiniz,tesekkur ederim bu yogun temponuz için.
Arkadaşlar popcorn A110 için bir okuyucu almak istiyorum.dvd okuyucu.bunu usb den bağlandığını biliyorum.divx falan okurda .mkv formatlı dvd leri bu okuyucuya takıp film izleyebilirimiyim.yani klsik dvd player gibi kullanmak istiyorum ben aleti.harici hdd sök tak uğraşmıyayım diyorum.için edahili hdd de almak istemiyorum çünkü download şu aşamada bana mantıklı gelmiyo o kadar uğraş dur gereksiz gibi geliyo ban a.sonuçta hazır bu işi yapanlar var 1dvd ye kopyalı mkv 1.25 lira .o yüzden downloadla uğraşmayacağım için dahili hdd almayacağım.ancak dediğim gibi mesela usn dvd okuyucu ile dvd ye kopyalı mkv leri izleyebilirmiyim.dvd okuyucularının mkv yi okuma yetenekleri varmı.Eğer böyle bir şey mümkünse nasıl bişi önerirsiniz.