Yüzbaşı
04 Ekim 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 31 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arkadaşlar Dünya Basketbol Şampiyonası maçları için Ankara'dan Ataköy'deki İstanbul Sinan Erdem Spor Salonu'na en kolay nasıl gidebilirim? Hangi terminalde ineceğim? Handi otobüse veya dolmuşa bineceğim? Şehiriçinde otobüse binmem için kart almam mı gerekiyor? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Efes Pilsen Top 16'da Real Madrid, Siena ve Maccabi ile aynı gruba düştü.
Merhaba arkadaşlar. Bir sorum olacak. Aynı PC'de iki farklı HDD'ye iki ayrı windows kurarak kullanabilirmiyiz? Mesela bir HDD'yi bağlasam, sonra bu HDD'ye windows kursam, daha sonra ilk HDD'yi çıkarıp ikinci HDD'yi taksam ve bu HDD'ye de windows kursam olur mu acaba? Yani HDD'leri çıkarıp diğerini takmakla iki windows da çalışır mı? Yardımcı olursanız sevinirim...
ANKARA ARENA'NIN 06.12.2009 tarihli resimleri

Merkez Nilüfer ilçesinde faaliyet gösteren elektronik eşya mağazasını ziyaret edenlerin, teki 115 kilogram ağırlığında, 133 santimetre boyundaki iki dev hoparlörü görünce yaşadığı şaşkınlık, 29 bin 999 TL yazılı fiyat etiketini fark ettiklerinde daha da artıyor.

Türkiye'de sadece iki mağazada satışa sunulduğu bildirilen, fiyatı orta sınıf bir otomobile bedel hoparlörlerin en büyük özelliği el yapımı olması.

Mağazanın ses sistemleri satış danışmanı Bülent Batur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hoparlörlerin Almanya'dan getirildiğini, Bursa ve İstanbul'daki mağazalarında alıcı beklediğini söyledi.

Alman firma tarafından üretilen hoparlörlerin mağazaya giren teknoloji meraklılarının ilk dikkatini çeken ürünlerin başında geldiğini ifade eden Batur, özellikle müzik zevki üst düzeyde olan kişilerin hoparlörlerin önünden uzun süre ayrılamadığını belirtti.

Kaynaktan gelen bütün enstrüman seslerini doğal olarak verebilen hoparlörlerin kasasının gül ağacından yapıldığını söyleyen Bülent Batur, ''Üretici firmanın prestij serisi olan ürüne gösterilen ilgi bizleri oldukça memnun ediyor'' dedi.

Hoparlörlerden tam anlamıyla verim alınabilmesi için çok kaliteli kablo, CD çalar ve amplifikatör (yükselteç) gibi malzemelere de ihtiyaç olduğuna değinen Batur, bunların fiyatlarının da en az hoparlörler kadar olduğunu bildirdi.

Batur, hoparlörleri inceleyen teknoloji meraklılarının en çok fiyat konusunda sıkıntı yaşadığını kaydederek, şöyle konuştu:

''Özellikle bir genç müşterimiz ürünle çok ilgilendi. Tüm detayları hakkında bilgi aldı. Satın almayı çok istedi. Son olarak birlikte mağazaya geldikleri babasına ürünü gösterdi. Babası 'Araba alırız' diyerek oğlunu vazgeçirdi. Ancak buna rağmen bu ürünü satın almak isteyen çok kişi var.''

KAYNAK
Size bir soru. Bakalım kim önce cevaplayacak? Orlando Magic Pivotu Dwight Howard bugün oynayacakları Sacramento maçına kadar kariyerinde toplam kaç smaç yapmıştır? Doğru cevabı ilk bulan günün galibi olacak. Arada böyle gıcık sorular sormayı planlıyorum. Maksat eğlenmek. Herkese başarılar.....

Arkadaşlar biz Logitech Driving Force GT'yi beklerken ondan önce yeni wireless direksiyonu ülkemizde çıktı. FİYATI 279$+KDV

Almayı düşünen ve alan arkadaşların yorumlarını bekliyoruz.

http://www.sanalmarketim.com/urun/733437349d53fe599c0599f28438eec2/LOGITECH-Driving-Force-Wireless-PS3-941-000038-

Logitech Driving Force Kablosuz PS2 ve PS3 uyumlu kumanda.

Performance
* 2.4 GHz wireless technology: Delivers exceptional control from up to 10 m (30 feet) from the console.
* Force feedback: Recreates bumps, crashes, and traction loss with jaw-dropping realism.
Convenience
* One-piece design: Reduces clutter and makes setup and storage easy.
* Expandable lap rest: Allows for comfortable game play without being bound to a table or desk.
* Built-in gas and brake controls: Puts precise, fast action within easy reach.
* AC power supply included: No batteries necessary.
System Requirements
o PLAYSTATION®3 computer entertainment system
o PlayStation®2 computer entertainment system
Paket İçeriği
o Wireless force feedback steering wheel
o USB receiver
o AC power supply (3.7 m)
o Quick-start guide
o 2-year limited hardware warranty
Arkadaşlar ben işlemci fanını değiştirmeyi düşünüyorum da işlemcim anakartta çapraz bir şekilde duruyor. Aldığım fan ise ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro Soket 775 CPU Cooler. Bilgisayarımın markası DELL. İşlemcim Pentium D 830 3.0 Ghz. Fan henüz elime ulaşmadı. Bu fan benim bilgisayara olur mu acaba? Yardımlarınızı bekliyorum.
Arkadaşlar yeni bir sistem toplamayı düşünüyorum da. Anakart olarak GIGABYTE GA-73PVM-S2H sizce nasıl? Fiyatı biraz ucuz geldi ve bir sürü özelliği var. Ben oyun oynamayı düşünmüyorum zira PS3 var. Overclock falan da yapmayacağım. Ekran kartı da tümleşik olsun istiyorum. Bu anakart nasıl? veya önerebileceğiniz başka kart var mı tümleşik ekran kartı olan. Bir de buna benzer Intel'in INTEL ECHO PEEK G35 Express AUDIO+VGA+GLAN adında bir kartı var. Bu daha pahalı. Sizce hangisini alayım?
Arkadaşlar PS3 için UPS kullanan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Ben sadece PS3 ve LCD TV için kullanmayı düşünüyorum. Amaç PS3 elektrik kesilmelerinden etkilenmesin, elektrik kesildiğinde PS3'ü hemen düzgün bir şekilde kapansın, bir de güncelleme sırasında eğer elektrik kesilirse tamamlanması için.

PS3'ün klavuzunda ortalama 380W elektrik harcadığı yazıyor. Bir de 150W harcayan 32" LCD TV'im var. 700VA'lık bir UPS herhalde az gelebilir. 1000VA ideali gibi gözüküyor. Siz hangi markayı ve kaçlığı tavsiye edersiniz?
Hakkında
Forum İmzası:
PSN: furtemTR
Hakkımda:
SONY KDL-46NX720 LED TV PS3 500GB PAL (PSN:furtemel) DİĞER PSN:(furtemTR)-Dune HD TV-301 AW, LOGITECH DRIVING FORCE GT Canon Powershot G12
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
PC
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 608
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 40.158 (Bu ay: 470)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 8 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.