Şimdi Ara

# POPCORN HOUR # Ana Konu (Tüm HD-Rip, Divx, Mkv, H.264 Formatları) (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.506
Cevap
16
Favori
320.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dogul

quote:

Orjinalden alıntı: dogul

bir arkadasimdan birkac torrent sitesi uyeliklerini aldim. bilgisayardan dosyayi indiriyorum ctorrente upload ediyorum fakat download baslamiyor ve " TRACKER FAILURE REASON: This client is not in the ....org allowed client list" diye bir yazi cikiyor yaninda.

yardim lutfen

ayni dosyalari bilgisayardaki torrente yukluyorum calisiyor.

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

bir arkadasimdan birkac torrent sitesi uyeliklerini aldim. bilgisayardan dosyayi indiriyorum ctorrente upload ediyorum fakat download baslamiyor ve " TRACKER FAILURE REASON: This client is not in the ....org allowed client list" diye bir yazi cikiyor yaninda.

yardim lutfen

ctorrent o sitelerin yasaklanan listede olması yada izin verdiği torrent programı listesinde yeralmadığı için öyle uyarı veriyor. ama direk torrenti popcorn ile indirirsen sorun olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: girayhan1

Arkadaşlar popcorn A110 için bir okuyucu almak istiyorum.dvd okuyucu.bunu usb den bağlandığını biliyorum.divx falan okurda .mkv formatlı dvd leri bu okuyucuya takıp film izleyebilirimiyim.yani klsik dvd player gibi kullanmak istiyorum ben aleti.harici hdd sök tak uğraşmıyayım diyorum.için edahili hdd de almak istemiyorum çünkü download şu aşamada bana mantıklı gelmiyo o kadar uğraş dur gereksiz gibi geliyo ban a.sonuçta hazır bu işi yapanlar var 1dvd ye kopyalı mkv 1.25 lira .o yüzden downloadla uğraşmayacağım için dahili hdd almayacağım.ancak dediğim gibi mesela usn dvd okuyucu ile dvd ye kopyalı mkv leri izleyebilirmiyim.dvd okuyucularının mkv yi okuma yetenekleri varmı.Eğer böyle bir şey mümkünse nasıl bişi önerirsiniz.

Alıntıları Göster
    Moda'ya gidip fgdigital'den ürünlerimizi aldık. 3,5" Sata HD içine 2 720p film ve aynı klasöre filmlerle aynı isimde altyazılarını koydum. Ama filmi oynatırken altyazıları hiçbir şekilde ekrana getiremedim. Yapmam gereken ne var altyazı için, yardım edebilecek olan var mı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: ariFener

Moda'ya gidip fgdigital'den ürünlerimizi aldık. 3,5" Sata HD içine 2 720p film ve aynı klasöre filmlerle aynı isimde altyazılarını koydum. Ama filmi oynatırken altyazıları hiçbir şekilde ekrana getiremedim. Yapmam gereken ne var altyazı için, yardım edebilecek olan var mı acaba?

Alıntıları Göster
    ahmet331 tesekkur ederim.

torrenti popcorndan nasil indirecegim
  • quote:

ahmet331 tesekkur ederim.

torrenti popcorndan nasil indirecegim

Alıntıları Göster
    popcorn un içine torrent dosyasını atacaksın sonra torrent dosyasının üstüne gelip ok e basacaksın ve ekleyeceksin indirmeye başlayacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet331

popcorn un içine torrent dosyasını atacaksın sonra torrent dosyasının üstüne gelip ok e basacaksın ve ekleyeceksin indirmeye başlayacak

Alıntıları Göster
    :) tesekkurler.

nmt applicationlar yuzunden 10 defa bastan kurdum makinayi. bu serverlar bir aciliyor 10 takiliyor. ne acilip ne kapaniyor. bende mi oluyor acaba sadece yoksa boyle bir problemi mi var bunun

• quote:

:) tesekkurler.

nmt applicationlar yuzunden 10 defa bastan kurdum makinayi. bu serverlar bir aciliyor 10 takiliyor. ne acilip ne kapaniyor. bende mi oluyor acaba sadece yoksa boyle bir problemi mi var bunun

Alıntıları Göster
    bu serverlarin starting de veya stoping de takili kalmasin lan kablosunu cikarinca makinayi restart ettigimde duzeliyor, fakat lan kablosu takiliyken serverlari acip kapatamiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: tigger_agc

Ya arkadaşlar beni mazur görün ama bişey söyliyeceğim. Yani bu işi yapan aletler bu kadar talep görüyorsa niye bilgiğimiz, sony, smsung gibi markalar bu tarz cihazlar üretmiyorda; hayatımda adını duymadığım markalar bu cihazları üretiyor? Sizce de bi gariplik yok mu? Açıkçası ben anlaymadım bu işi.

Alıntıları Göster
    merhaba,

eminim bu 40 sayfa içinde bir yerlerde soracağım sorunun yanıtı verilmiştir, fakat 40 sayfayı okumak gerçekten mümkün değil.
    cihazı yeni aldığım için acil 2 adet soru soracağım:
    1- mkv dosyasını oynatıyorum fakat aynı klasörde aynı isimle bulunan srt uzantılı altyazı ekranda görünmüyor.
    Nerede hata yapıyor olabilirim ? (henüz hdd almadığım için windows media connect ile dosyaları windows sunucudan okutuyorum)
    2- Cihaza telnet ile erişmek için aşağıdaki linkte yazılanları uyguluyorum fakat USB'deki dosyayı nasıl executable yapabileceğimi bulamadım.

http://www.lundman.net/wiki/index.php/NMT:telnetd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrmrmrmr -- 1 Mayıs 2009; 1:12:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ariFener

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: espriler

Kurulum bölümünden seçeneklerde altyazı dili'ni Türkçe yapmayı unutmuş olabilirmisin.

• quote:

Orijinalden alıntı: rasalhague

quote:

Kurulum bölümünden seçeneklerde altyazı dili'ni Türkçe yapmayı unutmuş olabilirmisin.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: rasalhague

quote:

Asıl ben orayı TR yapınca altyazı gelmemişti de normale alınca altyazı gözükmeye başladı

• quote:

Orijinalden alıntı: badtrip

quote:

Orjinalden alıntı: rasalhague

quote:

Asıl ben orayı TR yapınca altyazı gelmemişti de normale alınca altyazı gözükmeye başladı

Alıntıları Göster
    Kurulum bölümünde altyazıyı Türkçe seçmiştim.
    Seçmemem mi gerekiyor ? Ne seçmeliyim ? (hiçbiri mi ingilizce mi ?)

• quote:

Orijinalden alıntı: girayhan1

Arkadaşlar popcorn A110 için bir okuyucu almak istiyorum.dvd okuyucu.bunu usb den bağlandığını biliyorum.divx falan okurda .mkv formatlı dvd leri bu okuyucuya takıp film izleyebilirimiyim.yani klsik dvd player gibi kullanmak istiyorum ben aleti.harici hdd sök tak uğraşmıyayım diyorum.için edahili hdd de almak istemiyorum çünkü download şu aşamada bana mantıklı gelmiyo o kadar uğraş dur gereksiz gibi geliyo ban a.sonuçta hazır bu işi yapanlar var 1dvd ye kopyalı mkv 1.25 lira .o yüzden downloadla uğraşmayacağım için dahili hdd almayacağım.ancak dediğim gibi mesela usn dvd okuyucu ile dvd ye kopyalı mkv leri izleyebilirmiyim.dvd okuyucularının mkv yi okuma yetenekleri varmı.Eğer böyle bir şey mümkünse nasıl bişi önerirsiniz.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: girayhan1

Arkadaşım gönül rahatlığı ile ister slim dvd rom,ister hariçi güç beslemeli dvd rom u usb den bağlayıp kullanabilrsin sorun yok.Ama anladığım kadarı ile sen hazır dvd ye yazılmış filmleri alacaksın,biliyorsun PCH un altyazıları sorunsuz okuması için filmle aynı isimde olması gerekir yani yazan kişi buna dikkat etmez ise altyazıları göremessin,alırken bundan emin olman lazım......

• quote:

Orijinalden alıntı: mrmrmrmr

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: mrmrmrmr

sorun çözüldü. Xbox'tan alışkanlıkla filmlere Windows media connect kullanarak erişiyordum.
    SMB ağ paylaşımı ile erişince altyazılar çalışıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet331

quote:

quote:

yardim lutfen

ctorrent o sitelerin yasaklanan listede olması yada izin verdiği torrent programı listesinde yeralmadığı için öyle uyarı veriyor. ama direk torrenti popcorn ile indirirsen sorun olmaz

Alıntıları Göster
    Yeni alanlara hayırlı olsun diyelim öncelikle.

Son firmwareyi yüklemeyi unutmayın arkadaşlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: Bucephalas

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Exhell

hocam link verirmisin?birde başka ne önerirsin yamj kurmak kolaymı önerirmisin yada yamjdan başlka birşeymi önerirsin

• quote:

merhaba,

eminim bu 40 sayfa içinde bir yerlerde soracağım sorunun yanıtı verilmiştir, fakat 40 sayfayı okumak gerçekten mümkün değil.
    cihazı yeni aldığım için acil 2 adet soru soracağım:
    1- mkv dosyasını oynatıyorum fakat aynı klasörde aynı isimle bulunan srt uzantılı altyazı ekranda görünmüyor.
    Nerede hata yapıyor olabilirim ? (henüz hdd almadığım için windows media connect ile dosyaları windows sunucudan okutuyorum)
    2- Cihaza telnet ile erişmek için aşağıdaki linkte yazılanları uyguluyorum fakat USB'deki dosyayı nasıl executable yapabileceğimi bulamadım.

http://www.lundman.net/wiki/index.php/NMT:telnetd

Alıntıları Göster
    arkadaşlar hangi marka hd kullanıyorsunuz? önerirsiniz? saygılar..
    wd caviar black çok mu ısınır? şimdilik sadece film izlemek için kullanacagım..saygılar..

• quote:

Orijinalden alıntı: angelausdh

Jukebox kurmak isteyenler için küçük bir rehber hazırladım.

http://www.rapidspread.com/file.jsp?id=dwpennhjs4

saygılar

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: angelausdh

saygılar

bu jukebox'i kurmak istiyorum fakat olur da begenmezsem nasil iptal edilir bilmiyorum. bir yolu var mı ?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: angelausdh

saygılar

bu jukebox'i kurmak istiyorum fakat olur da begenmezsem nasil iptal edilir bilmiyorum. bir yolu var mı ?

Alıntıları Göster
    Usb dvd rom aldığımız zaman mantık olarak dvd ye kayıtlı mkv leri oynatabiliyoruz ancak sanırım normal bluray discleri oynatamayız dimmi.bunun içinde usb bluray okuyucu falan lazım heralde değilmi arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: misogamist

quote:

Orjinalden alıntı: Exhell

hocam link verirmisin?birde başka ne önerirsin yamj kurmak kolaymı önerirmisin yada yamjdan başlka birşeymi önerirsin

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: misogamist

Eğer internet varsa, aletin üzerinden yapabilirsiniz. (Kurulum ayarlarından)

YAMJ kurmak başlarda 10 dakikanızı alır.. alışınca 5 dakikadan fazla sürmüyor. Tek sıkıntı filmleri isimlendirmek veya nfo dosyası oluşturup her filme imdb linki eklemek.

quote:

Orjinalden alıntı: mrmrmrmr

Çok basit, yamj ve jukebox klasörlerini silmeniz yeterli :)

quote:

Orjinalden alıntı: girayhan1

Usb dvd rom aldığımız zaman mantık olarak dvd ye kayıtlı mkv leri oynatabiliyoruz ancak sanırım normal bluray discleri oynatamayız dimmi.bunun içinde usb bluray okuyucu falan lazım heralde değilmi arkadaşlar

Malesef. Bluray diskleri desteklemesi gerekiyor.

quote:

Orjinalden alıntı: hypophysis

Sadece film izliyecekseniz desteklediği her türlü hdd olabilir.

7/24 download için WD green serisi veya 2.5" hddler az ısı yapabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucephalas -- 1 Mayıs 2009; 14:53:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hypophysis

wd caviar black çok mu ısınır? şimdilik sadece film izlemek için kullanacagım..saygılar..

Alıntıları Göster
    wd caviar black uygun olmaz. Hem daha pahalı hem de green serisine göre daha fazla ısı yayıyor. Ben 1 TB WD10EADS modelini kullanıyorum. Gayet sessiz ve ısınma problemi yok. Tavsiye ederim.

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: furtem

wd caviar black uygun olmaz. Hem daha pahalı hem de green serisine göre daha fazla ısı yayıyor. Ben 1 TB WD10EADS modelini kullanıyorum. Gayet sessiz ve ısınma problemi yok. Tavsiye ederim.

quote:

Alıntıları Göster
    harddisk için aşağıdaki uygunmudur?

WESTERN DIGITAL 1TB 7200RPM 32MB SATAII Green Power Hard Disk

http://www.mavibilgisayar.com/?p=DetayliBilgi&No=12688

wireless için aşağıdakini kullanabilirmiyim?

AIRTIES WUS300 125 Mbps Wi-Fi USB STICK

http://www.hepsiburada.com/airties-wus300-125-mbps-wi-fi-usb-stickduck/productDetails.aspx?categoryid=103939&productid=bd93465

• 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.