Şimdi Ara

Pop müzik dinliyorum , arkadaşlar MAL MISIN diyorlar...?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu nedir arkadaş en sevdiğim müzik türü pop müzik.Kafam rahatlıyor dinleyince,arkadaşlar müzik listeme göz gezdirip bu ne oğlum mal mısın dinlediğin müziklere bak diyorlar.Kendi dinledikleri de slow tarzı müzikler.Ben bu hayatta kendi zevkim için yaşayamayacaksam daha niye yaşayayım ki ? Haksız mıyım arkadaşlar,dinleyemiyorum slow,arabesk vs. hareketli olacak dinlediğim müzik...İşte dinlediğim müziklerden bazıları ;

Serdar Ortaç - Hile,Elimle,Haksızlık vs. hareketli parçalar..
    Asuman Krause - Yok böyle bir şey, Tenimizin uyumu(Kalın renkli olan şarkıya hastayım bu arada)
    Bendeniz - Bastım Mühürü,O biliyor
    Altay- Zor bulursun,E yani,Tarih yazacaksın..
    Tuğba Özerk - Lo lo lo :) , Bitter Çikolata , İlan..
    Bengü-Bağlasan durmam..

Bunlar bazıları arkadaşlar,sizce benim durumum nedir demiyorum özgüven eksikliği vs. var diyenler çıkabilir.

• Arkadaşların haklı.Pop müzik dinlenir ama bu şarkıcılar bu şarkılar dinlenmez.Hareketli istiyorsan hit şarkılar dinle
  • arabesk rap akar aga
  • pop muzik iyidir ama turkce pop diye bisey yok cogunun ritmleri calinti ve sarkicilarin sesleri berbat.Ama pop muzigi yurtdisinda cok daha guzel yapan insanlar var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğlenmek için bunları dinliyorsan bir şey diyemez hiç kimse. Ama müzikten zerre anladığın söylenemez. Zaten konu bu değil sanırım.
  • Kendin için yaşa boşver. Kendi sevdigin şeyler yerine başkasının sevdiklerini yapıcaksan ne anladık bu işten. Ayrıca müzik evrenseldir herkes farklı şey dinleyebilir sonuçta.
    Banada ne dinliyosun diye sorduklarında "Sansar Salvo" diyorum herkes o ne lan diye bakıyor. Ama onları ilgilendirmez.

Kendi sevdiklerini yap. Birisi bişey derse fikrini savun
  • Bu arada pop müzik tavsiyelerinizi-hit müzik vs. alabilirim arkadaşlar..Teşekkürler hepinize..

@turn the page : Anlamasam da olur,beni o anda mutlu etsin yeter,arabada vs. iyi oluyor hareketli müzik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E.F.S.A.N.E -- 19 Ağustos 2011; 11:30:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • imzam ve 2. sayfası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi getta -- 19 Ağustos 2011; 11:30:36 >
  • panpa o deilde sen neden forumda böle dikkat çekme çabasındanki kız yok bişe yok forumda amacın ne olm senin.
  • Pop dinlemek ayıp değil ama Türkçe Pop nedir allasen?!?

Pop bu Dünya'daki en rezil müzik türü diyen çıkarsa da Michael Jackson kimdir bilir misin diye ağzına yapıştır cevabı.

Öneri kısmına da gelirsek.Indie Pop sever misin bilemem ama şunları bir dinle bakalım:

Hepsini dinle.Umarım seversin.

• hocam bırak bu işleri serdar ortaç nedir ya

yabancı falan dinle bari pop dinleyeceksen. Türkçe pop dinlenir mi hiç?
  • mal mısın demeleri hoş değil ama dinlediğin müzikler de hoş değil

metal dinle metal
  • quote:

Orijinalden alıntı: kazze

hocam bırak bu işleri serdar ortaç nedir ya

yabancı dilim çok az,ama hareketli olursa tadından yenmez ,öneriler için teşekkürler yenilerini de bekliyorum
  • Keyfin bilir. Sonunda istediğin için dinliyorsun. Kimsenin ne dediğine bakma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mck55

quote:

yabancı dilim çok az,ama hareketli olursa tadından yenmez ,öneriler için teşekkürler yenilerini de bekliyorum

radyo falan dinlesene power fm, virgin radio, metro fm, number one fm

edit : ayrıca arkadaşlarının slow, arabesk vs. dinleyip senin dinlediğin şarkıları eleştirmesi ayrı bi konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kazze -- 19 Ağustos 2011; 11:44:22 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mck55

quote:

radyo falan dinlesene power fm, virgin radio, metro fm, number one fm

edit : ayrıca arkadaşlarının slow, arabesk vs. dinleyip senin dinlediğin şarkıları eleştirmesi ayrı bi konu

Süper FM , Yavuzun minibüsü

• Pop müzik kötüdür yabancı-türkçe farketmez toplasan 5 tane dinlediğim pop parça yoktur.
  • hocam serdar ortaçın şarkılarına bir bak. sözlerde hiç mana bulabiliyormusun. lo lo lo nedir.

düzgün şarkılar da var ama onlar nedir öyle
  • Yaş kaç merak ettim. Büyükse tamam kendi zevkindir diyeceğim ama küçüksen değişir o zevk merak etme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakaniko

hocam serdar ortaçın şarkılarına bir bak. sözlerde hiç mana bulabiliyormusun. lo lo lo nedir.

düzgün şarkılar da var ama onlar nedir öyle

:))) kardeşşşşşş....beni ateşleyebildiği için sorun yok , harika müzik bence ? Tercih meselesi

@ghost 30 Nisan 1992 doğumluyum hesabı sen yap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E.F.S.A.N.E -- 19 Ağustos 2011; 11:51:31 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.