Şimdi Ara

SON SES POP MÜZİK DİNLEYEN YAN KOMŞU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Odamla müzik dinlediği oda yan yana. 0 yalıtım. Arada geceleri sesleri de geliyor. Muhattap olmak istemiyorum. Son ses pop müzik dinliyor normie. Paragraf çözerken bi başladı daha bitmedi. Kulaklarımı kapatarak bitirdim testi. Gidip laf etmek de istemiyorum var mı bi tavsiyeniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi believer.yks -- 16 Aralık 2021; 15:9:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ilk senemde çok iyi hatırlıyorum bi kere acil branş denemsine başlamıştım alt komşu çocuklarını dövmeye başlamıştı ama ses sanki aynı odadayız gibi geliyordu (çocuğu tavana falan fırlatyordu heralde) sinir oluyordum karı çalışmadığı için de sürekli evdeydi ve her gün her saat böyleydi özellikle çalışma odamın altında dövüyordu. sinir olup 2. soruda bırakmıştım denemeyi. böyle böyle geçti sonra bok gibi sonuç aldım sınavdan. meğersem ben çalışmamak için bahane arıyormuşum.
  • polisi ara kesin çözüm. benim hesabımda da gürültü konusu vardı bakabilirsin

• Hocam gerginlik yaratmak istemiyorum. Şehinşah - düşünmemek açıp sesi fulleyip hoparlörü duvara dayadım. Şu an kesildi müzik Anladı sanırım yaptığının ne kadar rahatsız edici olduğunu

• ilk senemde çok iyi hatırlıyorum bi kere acil branş denemsine başlamıştım alt komşu çocuklarını dövmeye başlamıştı ama ses sanki aynı odadayız gibi geliyordu (çocuğu tavana falan fırlatyordu heralde) sinir oluyordum karı çalışmadığı için de sürekli evdeydi ve her gün her saat böyleydi özellikle çalışma odamın altında dövüyordu. sinir olup 2. soruda bırakmıştım denemeyi. böyle böyle geçti sonra bok gibi sonuç aldım sınavdan. meğersem ben çalışmamak için bahane arıyormuşum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Benimki ses sisteminden dinliyor alışıyorsun belli bir süre sonra

• Canlı müzik iste daha ne istiyon

• ilkbinegirecekadam İ kullanıcısına yanıt

Bugünlük kesildi ama devam ederse bi kapısını çalcam artık. Son çare polisi aramak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kurtçu Restrop kullanıcısına yanıt

Hocam sizin durumunuzdan mustarip olsam kesinlikle kütüphaneye ya da dershaneye giderdim çalışmak için. Öyle yapay zekalarla aynı binada yaşamak çok zor.

• believer.yks B kullanıcısına yanıt

mezun senemde salonda çalıştım sizin için de gürültü olmayan ses problem değilse deneyebilirsiniz. en kötü kulaklık takarsınız üstüne.

• 1-komşuyu uyar
    2-155

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kesin çözüm istiyorsan kendi tarafına bir tuğla dahar ördür ve arasına sağlam bir yalıtım koydur. yani 2 tuğla arasında yalıtım malzemesi olmuş olacak. Bu sadece yan duvar için. Tabi odanın m2 si biraz azalacak.

Hocam dün üst kattaki komşu da ne yapıyorlarsa artık deli gibi bağırarak şarkı söylüyorlardı awk malları

• Sen de katılsaydın felekten bi gece çalardınız :D kafayı bulmuşlardır

• The Alim kullanıcısına yanıt

Hocam odam hapishane hücresi gibi küçücük o yüzden dediğinizi yaparsam fare deliğinden farksız bir ortamda yatıp kalkarım. Yan tarafa yalıtım malzemesi yapıştırmak aklıma geldi aslında. Banyonun üst tarafına yapıştırılan straforlardan örebilirim yan duvara. Düştüğümüz hallere bak ya :D

Ev alırken ya da kiralarken buna dikkat edin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mralex2003 M kullanıcısına yanıt

Pop dinliyor tam bir normie. Hakkını yemiyim 1-2 tane sağlam sezen aksu parçası dinliyordu.

• bizim üstte mason ayini yapıyorlar galiba gece yarısı yukardan asanın yere vurma sesi geliyor 9 saniyede bir tekrardan sonra kesiliyor 

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.