|
| _____________________________ |

1 Mobil
|
|
|
|
|
|
|
Asus P7P55D | i7 860 2.80 Ghz @ 3.00 Ghz | 2x2 GB OCZ DDR3 1600MHZ Ram | Kingston 128Gb Solid State Drive (SSD) V series - 2x Seagate Barracuda Sata2 32MB 5000 Gb Hdd | 2x Asus 18x8x18 SATA DVD-RW LightScribe (Siyah) | Ati Sapphire hd 6990 2 Gb 512 Bit| Creative X-Fi Fatality Champion 7.1 ses kartı | Asus MT276H 27" Led Monitor | NOCTUA NH-U12F CPU Cooler ![]() |
|
Ben de bir klip arıyorum. 2010 lar civarı bir klipti. Petek Dinçöze benzeyen bir Türk kadın şarkıcı klipteydi sadece. Başka insan yoktu diye hatırlıyorum. Suyun altında kırmızı elbisesiyle duruyordu ya da şarkı söylüyordu tam hatırlamıyorum. Baloncuklar falan vardı. Eğer elbisenin rengi kırmızı değilse bile arka plan falan ya da ışıklar kırmızıdır çünkü kırmızı bir ortam aklımda kalmış. Ve sarışındi şarkıcı . Eğer yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Yıllardır ablamla bu klibi arıyoruz bulamıyoruz < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metamorfoz92828282 -- 12 Şubat 2023; 23:36:27 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|