Şimdi Ara

Polonya’da üni

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
1
Favori
2.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar polonya’da okumayı düşünüyorum 1 yıl ing hazırlık ve lisans olarakwroclaw teknoloji üniversitesini düşünüyorum yıllık 3500 euro karşılığında eğitim veriyorlarmış ne kadar taksit yapılır ? yaşam giderleri aylık 250 euro sanırım (yurt ve ulaşım dahil sanırım) fakat dil kursundayken çalışma izni yok ve lisans okuyanların en fazla part time çalışabildiğini sanıeım onunda asgari ücretin yarısı 260 euro’ya denk geldiğini sanıyorum. dil hazırlık ve lisans okurken full time çalışabilmek mümkün mü ? uberi öneren oldu sanırım part time 600 euro alanlar varmış aylık ? Aile desteği olmadan polonyada eğitim mümkün mü eğer polonyada eğitim gören varsa bilgilendirirse sevinirim teşekkürler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayalim
    Keske durumum olsadi zamaninda orda okusaydim
    18 25 yas arasini orda yasasaydim.
    Unide parti karı kız. Rus ukraynalı polak hepsi taş.
    2 erasmustan sonra kendime acir oldum. Gencligimiz yitip gidiyor burda ekonomi aile kezbanlar ucgeninde. Onu anladım.

• hocam ben diyorum okuyacağım sen diyorsun karı kız ukrayna

• 3500 euro yıllıksa ucuzmuş. ünide okudğun süreyi vatandaşlık kazanmada hak sayıyıorlar mı? bazı ülkeler üni yıllarını saymıyor oturum için?

• okuyacak adam Polonya'ya gitmez  

• quote:

Orijinalden alıntı: pcdaly

3500 euro yıllıksa ucuzmuş. ünide okudğun süreyi vatandaşlık kazanmada hak sayıyıorlar mı? bazı ülkeler üni yıllarını saymıyor oturum için?

bu işlerden pek anlamıyorum vatandaşlığı sorgulamadım ama polonyadan mezun olduğunda o diplomayla orda işe başlayabiliyorsun diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14A7C28F5 -- 29 Ekim 2020; 21:34:38 >
  • burda mühendis olup 2.500 alırsın orda 1500 euro iyi düşün. Ayrıca dünyanın en iyi sinema okullarından biri olan lodz sinema okulu orda hocam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Belçika'da Üniversite Okumak
    4 yıl önce açıldı
    Brezilya'da üniversitede okumak.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • up up up

• Ben de Polonya, Almanya gibi ülkeleri düşünüyorum. Çalışma izni, ortalama yaşam ve okul ücretleri hakkında fikri olan varsa yazabilir mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • up up up

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lefter62 -- 23 Mayıs 2021; 22:45:46 >
  • Aileden yardım almadan çok zor. Hayatta zorlukların peşinden koşan insanlar ileride daha başarılı olurlar. Ben her türlü zorluklara katlanırım gerekirse ölmeyecek kadar yerim, çok çalışırım, az uyurum dersen yaparsın.

• sağolasın hocam siz polonyada okudunuz mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: kurt.kaya

Aileden yardım almadan çok zor. Hayatta zorlukların peşinden koşan insanlar ileride daha başarılı olurlar. Ben her türlü zorluklara katlanırım gerekirse ölmeyecek kadar yerim, çok çalışırım, az uyurum dersen yaparsın.

çalışmaktan yana sıkıntı yok aslında full time çalışma hakkı yok diye duydum lisans öğrencilerin

• Dostum ben yurtdışı okumadım, okuyan tanıdıklarım oldu. Polonya da okuyan olmadı. Ben genel gördüğüm tecrübelerimi aktardım. Baba parası yiyen bir baltaya sap olmadan gelen de oldu. Dediğim gibi çok çalışıp sıkıntı çeken ekstra kaçak çalışan ek işler yapan tanıdıklarım da oldu. Amazon satışı yapan vardı ne bileyim oraya giderken burdan birşeyler götürüp oralarda satan gelirken getirip burada satan. Zorluklar yaşayan arkadaşlarım daha iyi yerlere ulaştı.

• Bu döviz kuru ile yurtdışında okumak zor. 2014,2015 de ki kur olsaydı, bende gitmeyi düşünürdüm. Şimdilik ne yazık ki hayal.

• quote:

Orijinalden alıntı: Frappe35

Bu döviz kuru ile yurtdışında okumak zor. 2014,2015 de ki kur olsaydı, bende gitmeyi düşünürdüm. Şimdilik ne yazık ki hayal.

hocam arkadaşın dediği gibi eğer kaçak çalışmak mümkünse polonya hayal değil gibi.

• Bende aynı şeyi ukrayna için düşünüyorum

• kurt.kaya kullanıcısına yanıt
    İyi yerlere ulaşan nerelere ulaştılar biraz detaylandrırabilirmsiniz

• almanyadaki üniler ücretsiz diye biliyorum devlet üniversiteleri alıyomu bilmiyorum dışardan öğrenci eğer böyle birşey mümkünse banada haber ver berber gideriz bende gidicem ama çözmedim olayı ailem fakir olduğu için hem orda çalışıp hem okumayı planlıyorum eğer orada çalışma şansım olacaksa

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.