Bildirim
Polo satıp Mercedes almak ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Eski arabanin mercedeste olsa sorunlari olur olmasa da hep oldu olacak dusuncesinde olursun, bence macera arama.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim enişte tam tersini yaptı.
300td mersedesten
Polo GT ye geçti.
quote:
Orijinalden alıntı: vedat.ersin
Eski arabanin mercedeste olsa sorunlari olur olmasa da hep oldu olacak dusuncesinde olursun, bence macera arama.
Hep o kasalara merakım varda, rutin bakımları dısında motorda bi sıkıntı çıkartırmı
başlık -> eşekten inip ata binmek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SecondLieu -- 5 Eylül 2015; 22:46:18 > -
quote:
Orijinalden alıntı: OnlyBRZ
quote:
Hep o kasalara merakım varda, rutin bakımları dısında motorda bi sıkıntı çıkartırmı
Hocam merakin varsa paran oldugunda gerceklestir hayalini, bu tarz arabalar itina ile aranir bulunur, bulunamazsa da normal yollusu alinip mis gibi bakim yapilir motorundan kaportasina kadar sonra keyofle binilir, ama senin yaptigin sorunsuz arabayi satip riske girmek olur.
quote:
quote:
quote:
Hocam merakin varsa paran oldugunda gerceklestir hayalini, bu tarz arabalar itina ile aranir bulunur, bulunamazsa da normal yollusu alinip mis gibi bakim yapilir motorundan kaportasina kadar sonra keyofle binilir, ama senin yaptigin sorunsuz arabayi satip riske girmek olur.
Hocam geçenlerde bi kere 2-3 km kullandımda, hani bi laf vardı ayıp olmazsa, kıçı mercedese degen diğer arabaları pek begenmez diye :) şaka bi yana bunu 11 kasa e350 ye binen biri olarak diyorum, öyle bi konfor görmedim, tabi psikolojikde olabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben de gecenlerde 2001 c200 komp kullandim, konforlu bir surusu var guven veriyor ama benim aracimla arasindaki yil farkini bariz hissettim, ozetle ben olsam deistirmem durumum olunca da en kralini alirim.
dostum heyecan arama o kadar eski bir araca ister mercedes olsun ister bmw olsun 2013 model yepyeni arabadan geçiş yapılmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hysteria_ -- 5 Eylül 2015; 23:00:27 > -
quote:
Orijinalden alıntı: hysteria_
dostum heyecan arama o kadar eski bir araca ister mercedes olsun ister bmw olsun 2013 model yepyeni arabadan geçiş yapılmaz.
Motorundan ziyade öyle masraf çıkartıcak yanları varmıdır
Çok mantıklı bir geçiş olur.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
On numara olur.
İkisi karşılaştırması yanlış olacak araçlar. Mercedes konfor olarak çok daha iyidir ama yakıt ve bakım masrafı olarak Polo'ya göre kötüdür.
Eğer senin için konfor önemliyse geçebilirsin. Hatta biraz daha ekleyip bir üst kasa E alabilirsin.
Ama az yaksın, bakımı ucuz olsun, sorun çıkarmasın dersen Polo tabiki.
Başınıza dert alırsınız hiç gerek yok. Sorunsuz sıkıntısız bir şekilde binin aracınıza ne güzel -
21 senelik araç,masrafı bitmez. -
quote:
Orijinalden alıntı: İmportant
21 senelik araç,masrafı bitmez.
Ne gibi masraflar mesela, motor desek saglamlıgına laf yok diğer aksamlardaki sıkıntılar ucuza halledilir gibi yanlışmıyım
quote:
Orijinalden alıntı: _MaxPayne_
Başınıza dert alırsınız hiç gerek yok. Sorunsuz sıkıntısız bir şekilde binin aracınıza ne güzel
Hocam sizdede bu aracın motorundan olan fabia vardı, bildiğiniz gibi ruhsuz bir motor demek eşittir sürüş zevki olmayan bi araç, benim araçlara bakışım A noktasından B noktasına gitmek değil öyle olsaydı taksiler ne güne duruyor, benim kendi düşünce o aracın A noktasından başlayıp B noktasına gidişteki verdiği sürüş zevki, gerçekden poloyla 23 bin km yaptım ve hep aynı monotonluk ve odunluk var
Hocam gereksiz bence hadi kısmet oldu çok mutlu oldunuz bişi diyemem ama eski model sorun çıkarırmı çıkarır.
Poloya devam
quote:
quote:
Başınıza dert alırsınız hiç gerek yok. Sorunsuz sıkıntısız bir şekilde binin aracınıza ne güzel
Hocam sizdede bu aracın motorundan olan fabia vardı, bildiğiniz gibi ruhsuz bir motor demek eşittir sürüş zevki olmayan bi araç, benim araçlara bakışım A noktasından B noktasına gitmek değil öyle olsaydı taksiler ne güne duruyor, benim kendi düşünce o aracın A noktasından başlayıp B noktasına gidişteki verdiği sürüş zevki, gerçekden poloyla 23 bin km yaptım ve hep aynı monotonluk ve odunluk var
Kesinlikle öyle 70 bg olunca ruh, zevk filan olmuyor ama 94 model bir aracın çıkaracağı sorunlar sizi araçtan soğutabilir bir de Merco olunca parça fiyatları bütçeyi de sarsabilir. Onun yerine şöyle 2008-2009 daha güçlü C segment bir araç baksanız çok daha mantıklı. Hem model yılı eski olmaz, sorun çıkarma potansiyeli daha az ve parça fiyatları daha uygun olur, sürüş zevki olarak da tatmin eder.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MaxPayne_ -- 6 Eylül 2015; 0:40:36 >
-
quote:
quote:
quote:
Kesinlikle öyle 70 bg olunca ruh, zevk filan olmuyor ama 94 model bir aracın çıkaracağı sorunlar sizi araçtan soğutabilir bir de Merco olunca parça fiyatları bütçeyi de sarsabilir. Onun yerine şöyle 2008-2009 daha güçlü C segment bir araç baksanız çok daha mantıklı. Hem model yılı eski olmaz, sorun çıkarma potansiyeli daha az ve parça fiyatları daha uygun olur, sürüş zevki olarak da tatmin eder.
Eski araçlara olan hayranlıgımın verdiği güçle altından kalkabiliriz inşallah :D hayırlısı olsun, ama hala unutamam, 6-7 ay önce o dediğim aracı hocam sadece taş çatlasa 2-3 km sürdüm hala hatırlarım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- kazada karşı taraf suçluysa hasar kaydı
- trafik cezasına itiraz reddedilirse vekalet ücreti
- lpg" li araçta buji arızası
- 225 40 r18 lastik hava basıncı kaç olmalı
- 2.0 tdi caddy kronik sorunları
- seat fiyat listesi 2024
- megane e tech fiyat
- mercedes fiyat listesi 2025
- chery tiggo 8 pro özellikleri
- reev fancy
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X