Şimdi Ara

Polis Çevirme Yapabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
77
Cevap
0
Favori
10.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Trafik Polisi belirli noktalarda çevirme yapabilir bunu biliyorum ama normal polisin böyle bir yetkisi var mıdır?

• Polis polistir. Trafiği, narkotiği, asayişi olmaz. Sorumlu bir polisse gördüğü olaya müdahale eder kendisi birşey yapamıyorsa bile telsizle çağırır ekibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 16 Ağustos 2011; 0:50:35 >
  • Yetkisi varmıdır bilmiyorum ama benim evin bulundugu caddede haftada 1 2 kere normal devriye polisi arabaları çevirip kontrol yapıyor.
  • Boyle bir hakki vardır.

Sonuçta trafikte sadece trafik sucu işlenmiyor.

Özellikle dikkat edin; terör olayları arttığında buyuk sehirlerde şüpheli araçları cogu zaman normal polisler durduruyor.
  • Çevirirler ama pek ehliyetle şunla bunla ilgilenmiyorlar çünkü kendi işleri değil aracı kontrol ederler sadece
  • zaten ehliyeti gostermeyeblırsınız ıstersenız onlar kımlık kontrolu ve aracın ıcını kontrol edıyorlar
  • Poliste yetki ararsan burnundan getirir bu ülkede.

Çevirmeye 0 km her şeyi kusursuz bir araçla en nizami biçimde girseniz bile "bana ceza yazamazsın" diye diklenince tebeşirin nerde, jeton neden yok, egzos niye solda, ceset torbası niye yok diye allem eder kallem eder ceza yazar, o yüzden efendi efendi konuşup polise yetkilerini hatırlatmamak en mantıklısı.

Aynı şekilde sen beni durduramazsın denilince de durdurur, pişman eder, önermem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir ceza gelir mi ? (Drift )
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: L.J

Poliste yetki ararsan burnundan getirir bu ülkede.

Çevirmeye 0 km her şeyi kusursuz bir araçla en nizami biçimde girseniz bile "bana ceza yazamazsın" diye diklenince tebeşirin nerde, jeton neden yok, egzos niye solda, ceset torbası niye yok diye allem eder kallem eder ceza yazar, o yüzden efendi efendi konuşup polise yetkilerini hatırlatmamak en mantıklısı.

Aynı şekilde sen beni durduramazsın denilince de durdurur, pişman eder, önermem.

Babamın arkadaşı her şeyim tam demiş ceset torbası nerde demiş
  • evimin önünde çevirdi
  • Kendini ezdirmemek lazımda çokta zıtlaşmamak gerek :) arkadaşların belirttiği gibi illa kesmek isterse keser ceza :)
  • Asayiş yetkisi dahilinde kimlik kontrolü yapabilir...
    Bizi aynı gece 4 defa çevirmişlerdi... Hatta 4. olan ikinci defa çevirdi bir de biz sizi daha önce çevirmedik mi diye sordu...
    Hatay da Maraş plaka ile dolaşıyorduk sebebi o...
  • İstanbul B.Duzune gelirseniz normal
    polisin ne kadar cok cevirme yaptigini gorursunuz.

100 metre berilerinde arabali ve yaya travestiler cirit atiyor ama polisimiz esi ve cocuklariyla evine giden vatandasi ceviriyor kimlik kontrolu yapiyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiredWarrior

quote:

Orijinalden alıntı: L.J

Poliste yetki ararsan burnundan getirir bu ülkede.

Babamın arkadaşı her şeyim tam demiş ceset torbası nerde demiş

zaten cezayı yiyeceği kesinmiş bari "senin gibisiyle karşılaşacağımı bilsem alırdım yanıma" deseymiş, çift anlamlı oldu sanki

• Her asayis kontrolunde eksiksiz yaparim istediklerini arabanin her yerini gosteririm sonunda da tesekkur ederim. 1 tane suclu bile bulunsa yeter. Allah basimizdan eksik etmesin polislerin devriye atmasi guvende hissettiyor beni.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet hele ki şu zamanlarda terörü dağda değil şehirde aramak lazım..gayette caydırıcı oluyor..govunacak bir şey yok..
  • Polis ulkesindesin hocam şimdilik cat kapı evlere girmiyor ama o da yakındır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amg6.3

Her asayis kontrolunde eksiksiz yaparim istediklerini arabanin her yerini gosteririm sonunda da tesekkur ederim. 1 tane suclu bile bulunsa yeter. Allah basimizdan eksik etmesin polislerin devriye atmasi guvende hissettiyor beni.

size cok katılıoyrum,bir tane hırsızlık amaclı bırını yakalasalar bile belkı o hırsız o aksam bızım evımıze gırecektı.o yuzden yardımcı olmak gerekır,hele ülkemızın su zor durumunda yardımcı olmak lazım asker polis jandarmaya
  • polis sizi istediği zaman çevirebilir böyle bir hakkı var. şüphelendim der arama yapar gbt'ye sokar yasal olmayan bir durum söz konusu değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SunwooD

polis sizi istediği zaman çevirebilir böyle bir hakkı var. şüphelendim der arama yapar gbt'ye sokar yasal olmayan bir durum söz konusu değil.

arama izni olmadan üst araması yapamıyorlar diye biliyorum, tabi teorik olarak, pratikte sınır yok
  • Dün göztepe köprsüne gelirken yunus ekibi çevirme yapıyordu öncü olan durun dedi sağa çektirdi kontrol yapacak olanlar devam edebilirsiniz... Zaten nedendir bilemem normaldede beni asla çevirmiyorlar bakıyorlar direkt devam et
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.