Şimdi Ara

Polis Çevirme Yapabilir mi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
77
Cevap
0
Favori
10.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • evet yapıyorlar kardesim bundan emin olabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: suicide

quote:

Orijinalden alıntı: aya

şu "polis ülkesi olduk, bir evimizi basmadıkları kaldı, çorap elde halay çektiriyorlar, ben aratmam üstümü, sıkıyorsa arasın" v.b. şeyleri yazan delikanlılar;

sizi amerika'ya alalım. orda polis "dur" deyince durmaz, "in arabadan aşağıya, kaldır ellerini, arama yapacağım" dediğinde siz de "sen kimsin, burası amerika, özgürlükler ülkesi, savcılık izni olmadan beni arayamazsın, sıkar biraz" dersiniz, biz ve memleket de sisizn gibilerden kurtulmuş olur... o zaman görürsünüz polis ülkesi ile özgür ülke arasındaki farkı...

eğer şansınız var da, sağ salim geri dönerseniz foruma tekrar bekleriz, şu "delikanlı" tavırlarınızın altına bir de polis ülkesi ile özgür ülke arasındaki kıyaslamayı yazar, bizi de aydınlatırsınız...

onların yanlışı bizim doğrumuz olmak zorunda mı? eğer izin almadan kafasına göre arama yetkisi yoksa aratmaz adam size ne bundan? ya da sen ona kimlik sorduğunda dayılanan polis çıkarsa karşısına o da dayılanır kime ne? burası amerika mı, bizim polisler amerikan polisleri gibi işini hakkıyla yapıyor mu?

millete eziyet çektirme yetkisi verecek ne farkı var bunların herhangi bir memurdan, kraldan çok kralcı olmayın.

bu soruları bana niye soruyorsunuz? gidin, görün, yaşayın, deneyimleyin, gelin anlatın, biz de feyz alalım. doğru-yanlış kıyaslamasını o zaman yaparsınız. o zaman hangi tarafın doğru, hangi tarafın yanlış olduğunu, amerikan polisinin işini nasıl doğru yaptığını, bizim polisin nasıl yamuk olduğunu, hangisinin işini hakkıyla yapıp, hangisinin hak yediğini, hangisinin kraldan çok kralcı, kimin eziyet çektirdiğini o zaman siz yazarsınız buraya...

• Sanki ülke vatandaşlarımız mükemmel de polis ülkesi olduk diye yakınmışlar. Bana göre polisin yetkileri azdır, ekonomik ve çalışma şartları yetersizdir.
  • quote:

bu soruları bana niye soruyorsunuz? gidin, görün, yaşayın, deneyimleyin, gelin anlatın, biz de feyz alalım. doğru-yanlış kıyaslamasını o zaman yaparsınız. o zaman hangi tarafın doğru, hangi tarafın yanlış olduğunu, amerikan polisinin işini nasıl doğru yaptığını, bizim polisin nasıl yamuk olduğunu, hangisinin işini hakkıyla yapıp, hangisinin hak yediğini, hangisinin kraldan çok kralcı, kimin eziyet çektirdiğini o zaman siz yazarsınız buraya...

kafasını kaldıranı ezen, bir nevi tehdit eden sizsiniz. sesini kes yoksa "böyle böyle" olur diyende sizsiniz, kime sorayım soruyu?
    verecek cevabınız olmadığından ve bunlarla ilgili konuları tartışmayı çok fazla sevmediğimden uzatmanında bir manası yok aslında.
  • bence de uzatmaya gerek yok. çünkü zaten zihniyetinizi son mesajınızda belli etmişsiniz. polis düşmanlığınızın tek nedeninin polisi kontrol eden erk gücünün, sizin işinize gelmeyen tarafta olmasından kaynaklı olduğu gün gibi sırıtıyor, o nedenle zaten yazacağınız hiç bir şeyde objektif değilsiniz ve olmayacaksınız da...

bu zihniyetten bu tür konularda vicdanlı ve adil yorumlar beklemek tam bir ütopya olur. kafalar kumun içinde olunca, sadece görüş açınız kapanmıyor aynı zamanda oksijensizlikten düşünme yetinizi de kaybediyorsunuz çünkü...
  • Bu ülkenin tek sorunu trafik o yüzden sadece trafik polisi sizin deyiminizle çevirme yapar. Ülkede terör yok asayiş sorunu yok sizin deyiminizle normal polis kimki durdurma ve kontrol yapsın. Bir yerde bir uygulama görürseniz bakın trafikçi değilse lütfen siz durmayın zaten durduramaz sizi.
    Burada bu kadar yorum yazan arkadaş var. Bir genelleme yaparken bahsettiğiniz grubun içinde gerçekten düzgün insanların olabileceğini düşünmeden yapılan yorumlar bazen çok incitici olabiliyor. Bir polis memuru olarak mesleğim ve meslektaşlarımla ilgili haklı olduğunuz bir çok konu var ama emin olun hiçbirşey dışarıdan göründüğü gibi değil. Uzun yıllar iki farklı kullanıcı adıyla forum dh da bir çok kullanıcıya hukuki anlamda yardımcı olmaya çalıştım. Bu forumdan çok şey öğrendim otomobillerle ilgili bir çok bilgiyi bu forumdaki değerli arkadaşlar sayesinde edindim. Saygı değer arkadaşlara ve bu bilgi paylaşım imkanını bize sunan değerli dh yönetimine saygılarımı sunuyorum. Ama forumda kalitenin düştüğüne inanıyorum. Bir daha foruma girmeyi düşünmüyorum. Hepinize iyi akşamlar iyi forumlar.::

• quote:

bence de uzatmaya gerek yok. çünkü zaten zihniyetinizi son mesajınızda belli etmişsiniz. polis düşmanlığınızın tek nedeninin polisi kontrol eden erk gücünün, sizin işinize gelmeyen tarafta olmasından kaynaklı olduğu gün gibi sırıtıyor, o nedenle zaten yazacağınız hiç bir şeyde objektif değilsiniz ve olmayacaksınız da...

bu zihniyetten bu tür konularda vicdanlı ve adil yorumlar beklemek tam bir ütopya olur. kafalar kumun içinde olunca, sadece görüş açınız kapanmıyor aynı zamanda oksijensizlikten düşünme yetinizi de kaybediyorsunuz çünkü...

işçiyi memuru öğrenciyi döven teröriste dokunamayan polis sizin işinize gelen tarafta ise buyrun siz çok sevin ben almayayım, gururdur onurdur benim için. bende memurum ama bu bahsettiğiniz erk in ideolojisine tapmamı gerektirmiyor ben işimi yaparken doğru ile yanlışı ayırıyorum, bazılarının aksine düşünme yetimi kullanabiliyorum

• objektif olmadığınızı ve olamayacağınızı söylerken ne demek istediğimi son mesajınızda örneklediğiniz için sağolun. bardağın sadece sizin tarafından görünen kısmıyla ilgilendiğinizi, örneklemeyi bile sadece görmek istediğiniz kısımdan üstelik münferitleriyle birlikte görüp, genele bakmadığınız, bir kaç sabit ve kötü örneği ideolojinizi yansıttığı için sahiplenip genele yaydığınız ve bunu seve seve yaptığınız, bunu yaparken iyi/kötü örnek arasında orantılamaya bile gitme gereği duymadığınız için objektif olamazsınız ve olamayacaksınız da, çünkü olaya tamamen siyaseten ve yukarıda da dediğim gibi ideolojik olarak bakıyorsunuz. o nedenle sizi ve yazdıklarınızı aklı başında ve olayları görmek istediği taraftan değil gerçekten olduğu şekliyle görmek isteyen hiç kimse referans olarak almayacak.

hiç bir şeye tapmanızı istemedik burda, sadece kafanızdaki siyasi görüşü bir kenara bırakıp olaylara eğrisi ve doğrusu ile bakabilseniz ve sağlam bir terazi yeteneğine sahip olsanız yeterliydi. ama maalesef görünen o ki, siz terazinin kefelerinden birine önce ideolojinizi koyup diğer meseleleri ondan sonra tartmaya kalktığınız için o terazi hiç bir zaman doğruyu göstermiyor, göstermeyecek...

yazık ki, işini yaparken doğru ile yanlışı ayıran ve doğruları uygulayan sadece siz varsınız zannediyorsunuz, gün gelip dünyaya sadece oturduğunuz masanın arkasından değil, pencereye gidip oradan da bakabilmenizi gerçekten dilerim... o zaman, yaşamın daha zevkli, daha tatlı yanları olduğunu da göreceksiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aya -- 25 Şubat 2013; 10:11:59 >

• bırakın bu işleri, mühim olan genel tutumdur. sizin sandığınızın aksine bunun şuanla ilgisi yok her zaman siyasetin maşası olmuş ve olacaktır, şuan dozaj artmıştır okadar. ne zaman bundan vazgeçer, buna karşı durabilirler ozaman sevilirler. kime referans olursa olsun, halkın büyük çoğunluğu zaten her şeyin farkında, yok yere takma isimler verilmiyor herhalde ya da bunu yapan sadece ben değilim.
  • quote:

halkın büyük çoğunluğu zaten her şeyin farkında

söyledikleriniz içindeki tek doğru kısım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aya -- 25 Şubat 2013; 11:08:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: L.J
    ceset torbası niye yok diye allem eder kallem eder ceza yazar

Bununla ilgili zorunluluk hangi kanun, khk, tüzük, yönetmelik ya da tebliğde var acaba?

Ne zaman böyle bir konu hakkında konuşsak arkadaşlarla dönüp dolaşıp ceset torbasına geliyoruz. Araştırdım ama bulamadım, hakikaten bu zorunluluk nereden geliyor?
  • quote:

quote:

halkın büyük çoğunluğu zaten her şeyin farkında

söyledikleriniz içindeki tek doğru kısım...

yav he.
  • http://video.haberturk.com/haber/video/park-yeri-ugruna-cinayet/84695

bu 2 kardesin geride kalan anasina babasina anlatirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumusr

kemik kirana kadar dovmek serbest

http://www.bugun.com.tr/son-dakika/kemikkiran-polis-dayagina-gelecekleri-ve-iyi-hal-indirimi-haberi-174820

şımartan, sırt sıvazlayan olduktan sonra ne bekliyorsun ki
    ama gün gelip insanlar başkalarına doğrulttukları silahın ellerinde patladığını görünce çok pişman olacaklar, iş işten geçmiş olacak.

• O Polis Ayın Polisi Seçildi

Samsun'da cinayet davasına tanık olarak gelen yürüme engelli bir vatandaşı kucağında taşıyarak yardım eden polis memuru 'ayın polisi' seçildi.

Samsun'da 7 yaşındayken geçirdiği hastalık sonucu felç olan ve tekerlekli sandalyeye mahkum olarak hayatını sürdüren 54 yaşındaki Ahmet Akkuş'u, bir cinayet davasının tanığı olarak geldiği Samsun Adliyesi'nde kucağında taşıyarak yardım eden polis memuru Serkan Özcan, Samsun'da ayın polisi seçildi.

Samsun Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli, Samsun Emniyet Müdürlüğü Hassas Bölgeleri Koruma Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Serkan Özcan'ı görevi esnasında göstermiş olduğu bu davranışının mesai arkadaşlarına örnek teşkil ettiğinden ve halkın polise olan güven duygularının güçlenmesine katkıda bulunduğundan dolayı 'şubat ayının polisi' seçti. Polis memuru Serkan Özcan'ın fotoğrafı bugün Samsun Emniyet Müdürlüğü lobisindeki ayın polisi panosuna asıldı.

Polis Çevirme Yapabilir mi?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.