Şimdi Ara

point iletişim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
3.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Point iletişim tarafından bi msj geldi.Fotograf makinesi kazandıgıma dair.
    Aradım bilgi aldım biraz sonundada bu hediyelere bi ücret alıncakmı diye sordum hayır hiçbir ücret alınmıcak dendi.
    ve güvenlik amaclı kart bilgilerim istendi bende verdim.Bugun kartı inceledim ve point iletişim tarafından 360TL Para cekildigini gördüm.
    Hemen müşteri hizmetlerini aradım telfonuma cıkan olmadı Şimdi bu dolandırıcılık degilde nedir.Ve napabilirim Bu durum forumda başka birinin başınada geldimi merak ediyorum.Şimdiden teşekkürler

• öncelikle geçmiş olsun, vakit kaybetmeden kredi kartınızı internet alışverişine kapattırın tekrar bişey çekmesinler,

bence tanıdık bi avukat varsa direk bilgi alın ve şikayetçi olun yada direk savcılığa giderek şikayetçi olun;

başınıza gelen bir çeşit dolandırıcılığa benziyor, ama sizde telefonda kart bilgilerinizi vs lerinizi nie verdiniz ki ne diye istediler, onlarda bu işi yaptıklarına göre kılıfını hazırlamışlardır diye tahmin ediyorum,

benim ing kredi kartımı yurtdışında birileri kullanmıştı bankayı daha doğrusu müşteri hizmetlerini aradım kartı internetten kullanıma kapatmışlardı bu harcamaların benim tarafımdan yapılmadığına dair dilekçe istediler gönderdim(harcama itirazı) 1 ay sonra tüm mevla iade edilmişti
  • kartı iptal ettirin.
  • geçmiş olsun :(, emniyet müdürlüğünden sürekli mesajlar geliyordu telefon dolandırıcılığı ile size hiç gelmemişmiydi? ayrıca ücretsiz bir hediye için kart bilgileri istemeleri saçma güvenlik sebebi olsa bile, tekrar geçmiş olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: __GeneraL__

Point iletişim tarafından bi msj geldi.Fotograf makinesi kazandıgıma dair.
    Aradım bilgi aldım biraz sonundada bu hediyelere bi ücret alıncakmı diye sordum hayır hiçbir ücret alınmıcak dendi.
    ve güvenlik amaclı kart bilgilerim istendi bende verdim.Bugun kartı inceledim ve point iletişim tarafından 360TL Para cekildigini gördüm.
    Hemen müşteri hizmetlerini aradım telfonuma cıkan olmadı Şimdi bu dolandırıcılık degilde nedir.Ve napabilirim Bu durum forumda başka birinin başınada geldimi merak ediyorum.Şimdiden teşekkürler

arkadaşım biraz daha dikkat, aman ya..
    hiç bir ücret almayacaklarsa kart bilgileri güvenlik nedeniyle istenir mi? biraz düşün ya..
    ya artık panolara yazıyor polis sms dolandırıcılığı diye,
    umarım bulunur, çok can sıkıcı bir durum.

• Hepinize verdiginiz bilgi için teşekkürler.
    Ben normalde böyle bi oyuna gelmezdim fakat müşteri temsilcisine bu hediyeler ücretcis mi diye üstüne basa basa sordum onlarda evet hiçbir ücreti yok dediler ne alaka o zaman kart bilgilerim dedigimdede sadece güvenlik amaclı oldugunu söylediler..Kartımda otomatik ödeme talimatları vardı 30 tlnin üzerindeki ödemelere bu hediyeleri verdiklerini söylüyorlardı.Görüştügüm kişinin adı soyadı hayla aklımda..İstedikleri kılıfı uydursunlar Ya ürünleri göndericekler yada parayı iade edecekler..Kelime oyunuda yapcaklardır Zaten büyük ihtimal ürünleri göndrirler
    Tanıdık avukat var her türlü onların anasını aglatacak biridir.Bügün telefonuma cıkan olmadı İyi şeyler düşünmek istiyorum Yarın bidaha aricam
    Bu işi yapıyolarsa başlarına gelcek şeyide düşünmeleri lazım.İnternet sitelerinde adresleri mevcut gerekirse orayada gitcem
    Buda bana iyi bir ders oldu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Access point bağlantı sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: exeter

http://yasamgunlukleri.blogspot.com/2011/07/yeni-sms-dolandrclg-mesajpoint-ilt.html

gecmis olsun...

evet aynen banada o mesajı atmışlardı.Tazminat davası acarım gerekirse hakkımı alırım
    Bizim avukat adamı ipten kurtarıcak biridir Ama point iletişimi ipe götürür
  • quote:

quote:

http://yasamgunlukleri.blogspot.com/2011/07/yeni-sms-dolandrclg-mesajpoint-ilt.html

gecmis olsun...

evet aynen banada o mesajı atmışlardı.Tazminat davası acarım gerekirse hakkımı alırım

peki bunların yeri neresi, açık adresleri falan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: narcose

quote:

quote:

gecmis olsun...

peki bunların yeri neresi, açık adresleri falan var mı?

http://pointiletisim.com/contact.php
    Buyur hocam sitelerinde kroki bile var Zaten uzun süreli dolandırma yapsalar mutlaka polis tepelerine binerdi

Bence bunlardan şikayetçi olunca ya ürünleri gönderirler gönlümü hoş tutmak için yada parayı iade ederler
    Yarın aricam peşine düşecem cıkmaslarsa yapcak bişey yok hemen polise ihbar edecem avukatada vercem

• peşini bırakma dostum, böyle saçmalık olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: narcose

peşini bırakma dostum, böyle saçmalık olmaz

Bırakırmıyım onlar kime cattıgının farkında degil

Yarın olsunda iyice bi araştırıp işin aslını ögrencem
  • az önce sicil gazatesinden sorgulama yaptım şirket bilgileri bulunmadı
  • Bugun pointle irtibat kurdum..Ne dediler dersiniz :) hemen kelime oyunlarına başladılar
    Bana göndercekleri bi cihaz vardı İsmi elektrik tasarruf cihazıydı O cekilen parada onun parasıymış :)
    Güldüm ve dedimki baştan hediye oldugunu ücret alınmıcagı söylendi dedim

Onlarda hayır oyle bişey olamaz dedi Bende görüştügüm kişinin ismini verdim ve bu kişi beni böyle bilgilendirdi dedim
    İnsan mı dolandırıyosunuz dedim onlarda hayır aklınıza kötü bişey gelmesin lütfen dedi..
    Ve bana onay kodu aldınızmı dedi bende hayır dedim

Tmm dendi ve gün içinde size mutlaka döncez dendii Fakat dönmediler

Bidaha aradımm dedimki döncektiniz dönmediniz noldu Döncez dedilerr

Bende dedimki bakın elimdeki cıktı kayıtlarıyla sizi her türlü süründürürüm elimde gönderdiginiz msj hayla duruyor
    Benle muhattap olmassınız direk avukatla muhattap olursunuz beni ararsınız bulamassınız dedim

:) gün içinde dönülcek size dediler ama yine yok yarın bidaha aricam

Sabırlıyımdır...

• geçmiş olsun kardeşim ya her türlü süründürürsün ama bizim ülkede işler yavaş yürür ensesı kalın tanıdıgın yoksa
  • quote:

Orijinalden alıntı: yhackup

geçmiş olsun kardeşim ya her türlü süründürürsün ama bizim ülkede işler yavaş yürür ensesı kalın tanıdıgın yoksa

Eyvallah kardeşim sagol...Bunlar ürün satmak amaclı yapıyolar bu işi
    Dün gece bidaha aradım ve dedimki en sonunda avukatlık olcaz haberiniz olsun dedim
    Bana bide en yasal hakkınızıdr verin diyolar :) adamlar kendilerinden cok emin
    Buna karşılık ben karttan ilk başta 259 ve daha sonra 100 tl cekilmiş ve toplamda 359 tl cekilmiş dedim
    Adam telefonda bana hayır biz cekmedik demez mi cıldırdım sesimi yükselttim bu sefer elimde bankadan cıktı kayıtları var
    Point iletişim tarafından cekilmiş bu para dedim Bu seferde adam o 100 Tl iptal olmuştur ama diger ücret cihaz ücreti dedi
    Ve o cihaz ücreti 249 Tl dedi
    Ya ben 259 diyorum adam 249 tl diye tutturdu ve diger 100 tl iptal olmuştur diyo bana Bu kadar yüzsüzlük olmaz sonucda bu para cekilmişmi evet bende bunu bankaya ödüyecekmiyim evet Olay bu kadar hayla diretiyolarya agzımı bozdurcaklar en sonunda :) ses kayıtlarını dinletceklermiş onuda degiştirip dinletirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __GeneraL__ -- 27 Eylül 2011; 10:01:07 >

• Son durumu bildiriyorum arakdaslar.
    Bugun pointten arandım ve benden cektikleri paranın ekstresini istediler fax attım
    1 saat sonra tekrar aradılar 259 Tl yi elektirik cihazı için almışlar bende hediye degilmiydi dedim
    Onlarda yanındaki mp5 ile foto makinesi hediye dediler belki siz yanlış anlamışsınızdır dediler
    Bende 100 Tl ne o zaman dedim Onda bi hata olduugunu söylediler ve paramı yarın iade edeceklrini söylediler hesap numaramı verdim
    Elektrik tassarruf cihazınıda begenmedigim taktirde geri iade etme şansım varmış
    Yani 259 Tl yi kurtaramadım ama ürünleri kurtardımm ve kargoda suan
  • neyse keşke hiç yaşanmasaydı daha ıyıydı ama bızım mıllet tum dolandırıcı olmuş bende sahıbınden com'dan birinden 140tl karsılıgı alışverıs ıcın hesabına kartsız ışlemlerden para yatırdım akbanktan adam kargo olarak oyuncak ayı gonderdı dırek akbanka gıttım boylebi olay yasandı dedım dekont isim ve telefon numaralarını verdım bankaya daha donmedıler tabıkı bana ayrıca sıtenın musterı hızmetlerı ıle iletişime gectım bu nıcklı kısı ıle boyle bı olay yasandı dedım önce yardım etmek ıstemedıler bende açtım ağzımı yumdum gözümü sizde dedım bu dolandırıcılara ortak oluyosunuz allah sızınde belanızı versın felan dıye mesaj atınca geri donus yaptılar cepten bu kısının bızde arastırıyoruz durumunu felan dedıler eger savcılıga gıdersenız olay hakkında herturlu bılgıyı ılgılı makamlara verıcez dedıler artık beklemedeyız
    uzun lafın kısası boyle şerefsiz kişileri yada kurumları elimizden geldiğince insanlara anlatmak lazım başkalarınında canını yakmasınlar dıye

• quote:

Orijinalden alıntı: makarnacanavarı

neyse keşke hiç yaşanmasaydı daha ıyıydı ama bızım mıllet tum dolandırıcı olmuş bende sahıbınden com'dan birinden 140tl karsılıgı alışverıs ıcın hesabına kartsız ışlemlerden para yatırdım akbanktan adam kargo olarak oyuncak ayı gonderdı dırek akbanka gıttım boylebi olay yasandı dedım dekont isim ve telefon numaralarını verdım bankaya daha donmedıler tabıkı bana ayrıca sıtenın musterı hızmetlerı ıle iletişime gectım bu nıcklı kısı ıle boyle bı olay yasandı dedım önce yardım etmek ıstemedıler bende açtım ağzımı yumdum gözümü sizde dedım bu dolandırıcılara ortak oluyosunuz allah sızınde belanızı versın felan dıye mesaj atınca geri donus yaptılar cepten bu kısının bızde arastırıyoruz durumunu felan dedıler eger savcılıga gıdersenız olay hakkında herturlu bılgıyı ılgılı makamlara verıcez dedıler artık beklemedeyız
    uzun lafın kısası boyle şerefsiz kişileri yada kurumları elimizden geldiğince insanlara anlatmak lazım başkalarınında canını yakmasınlar dıye

Oyuncak ayımı göndermiş :) Küfür ederdim şimdi ama forumda olmaz...
    Bu point iletişim tam anlamıyla dolandırıcı degil aradıkları zaman kelime oyunlarıyla seni ikna ediyorlar
    Zaten dolandırılmış olsam ne telefonlarından ulaşabilirdim nede başka yerden
    Mahkemeye veririm deyince baya bi ilgilendiler

Fazladan 100 tL yide yarın iade edecekler hesabıma Şimdi ben o 100 Tlyi kabul etmemiş olsam gidip mahkemeye versem her türlü tazminat alırdım
    Ama 100 Tl içinde ugraşmaya degmez mahkemeyle felan zaten surda 1 ay sonra askerim

100 tl yi kurtardık ürünleride kurtardık dahada işim olmaz yarın kargo bilgilerinide vercekler ama görseniz nasıl ilgileniyolar özel numaralardan arıyolar süreklii

Bana siz aramayın biz arayalım efendim felan cekiyolar....Genel müdürde aradı yanlışlık için özür diledi

Saol kocum dicektimde uygun olmazdı

• Herkese selamlar. Öncelikle ben de bu durumdan madur olduğumu belirtmek istiyorum. Saflığıma salaklığıma denk geldi ben de yemi yuttum. Ve bana ürünlerden bahsedilirken hiç bir şekilde 249 tl çekileceğinden bahsetmediler. Ürünleri bugün aldım ama gelen sözde digital fot. makinesi çalışmıyor. Ben 10 tl de olsa 50 tl de olsa hakkımızı aramamız gerektiğini düşünüyorum. Bu adamlar sadece size bana değil daha bir çok kişiyi aynı şekilde kandırdılar. Madur olan arkadaşlarla fikir alışverişi yapılması taraftarıyım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.