Şimdi Ara

PÖH Alımı (Dövme)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Biliyorsunuz PÖH alımı başladı. Fakat şöyle bir sorunum var; ''Sağ kolumda birisi bileğimde küçük bir yazı dövmesi var. Onun üstünde aşırı büyük olmayan bir dövme var. Sol kolumda en üstte bir dövme daha var.'' Şimdi başvursam bir şey olur mu? Dövmeler için bir şey derler mi? (Dövmeler herhangi bir üniforma giyildiğinde gözükmüyor.)
    Ayrıca şuanda başvuru yapamıyoruz heralde siteye girmiyor giriyorda e devleti geçtikten sonra Bu siteye ulaşılamıyor hatası veriyor. Bununla karşılaşan var mı?

Boyu falanda atayım belki bilen birileri detaylı analiz yapar :D
    boy: 1.80
    kilo: 82.
    herhangi bir sağlık sorunu yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WMMilas -- 3 Kasım 2016; 0:56:20 >

• Jandarma'da askerlik yapan arkadaşımın iki koluda full dövme ama hiç bir sorun olmadı görev için şoförlük yapıyor görev olarak.
  • Dövmeyi bir kenara bırak site açılmıyor bende başvurcam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dövmeyi bir kenara bırakamıyoruz :D bilen birisi lütfen yazsın.
  • destinati0n kullanıcısına yanıt
    tam anlayamadım ama arkadaşlarınızda jandarma olmadan önce kollarında yine dövme var mıydı :) Biliyorsanız söylesenizde başvuruyu yapsam boş yere diğer başvurmak isteyen insanlarında hakkına girmeyelim veya bilmiyorsanız rica etsem arkadaşlarınıza sorabilir misiniz? :)
  • PÖH e girebilmek çok zor. 65 tane şınav çekip 17 tane barfiks yapman lazım , bir de 2400 metre koşu hepsi ard arda.Çok zor bence.Çok iyi vücut çalışman lazım.
  • Dikiş izi var alırlar mı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asker rütbe alımı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • xxxkingdom kullanıcısına yanıt
    hocam biliyorsan aydınlat be şu dövme konusunu :D
    gece gece lise hocam açıkmış çevresi geniş ona sordum daha yeni cevap bekliyom :D

o dediklerin yapılır, yapılmayacak şey yokta şu dövme konusu canımı sıkıyor işte :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WMMilas -- 3 Kasım 2016; 0:55:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WMMilas

tam anlayamadım ama arkadaşlarınızda jandarma olmadan önce kollarında yine dövme var mıydı :) Biliyorsanız söylesenizde başvuruyu yapsam boş yere diğer başvurmak isteyen insanlarında hakkına girmeyelim veya bilmiyorsanız rica etsem arkadaşlarınıza sorabilir misiniz? :)

Arkadaşın zaten askerden önce de dövmesi vardı, hatta jilet izi bile vardı abartmıyorum.
    Sürekli endişe ederdi bunlar sorun olur mu diye ama askerliği yaparken hiç sakıncası olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: destinati0n

quote:

Arkadaşın zaten askerden önce de dövmesi vardı, hatta jilet izi bile vardı abartmıyorum.
    Sürekli endişe ederdi bunlar sorun olur mu diye ama askerliği yaparken hiç sakıncası olmadı.

Askerlikle pöh ne alaka ?
    Asker olacak adamda dovme varsa yapma ni dicekler.
    Dovme vs yasak. yuzunden buyuk ben,yara vs varsa o zaman bile eliyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: thurus68

quote:

Orijinalden alıntı: destinati0n

quote:

Askerlikle pöh ne alaka ?
    Asker olacak adamda dovme varsa yapma ni dicekler.
    Dovme vs yasak. yuzunden buyuk ben,yara vs varsa o zaman bile eliyorlar.

Askerlkte sorun edilmiyorsa pöh ta da sorun olmaz diye örnek verdim.

Kesin mi dedim, hayır. Ama olabilir de olmayabilir de.

Elenme şartlarını bilmiyorum hem askerlik şartından dolayı da ben başvuramıyorum.

• Başvuru sayısı çok fazla olacağı için mecburen uyduruktan sebeplerle elenecek birçok kişi.Normalde sıkıntı olmayacak bir kusur bile elenme sebebi olabilecek bu nedenle senin dövme işi sıkıntı olabilir ama denemekten de zarar gelmez bu tarz yerlerin mülakatlarında ne olacağı belli olmaz bi bakarsın geçmişsin.
  • Çok başvuran olucak sınavsız ve lise mezunu olduğu için o yüzden her kusurlulari eleyebilirler

Bu sadece kendi düşüncem

• quote:

hocam biliyorsan aydınlat be şu dövme konusunu :D
    gece gece lise hocam açıkmış çevresi geniş ona sordum daha yeni cevap bekliyom :D

o dediklerin yapılır, yapılmayacak şey yokta şu dövme konusu canımı sıkıyor işte :D

Asıl onları yapmak zor.Ben küçüklüğümden beri spor yapıyorum.Hala daha vücut geliştirme sporunu yapıyorum. barfiks rekorum 17 , şınav rekorum 40 , hadi koşuyu da hallettik diyelim. 25 şınav eksik oluyor bu durumda.Ve hepsini ard arda istiyorlar.Yani bu da demektir ki. Senin 65 değil , 100 şınav çekebilmen lazım.17 barfiks değil 22-25 barfiks çekebilmen lazım.Ve 2400 metre koşudan sonra yeterli enerjinin olması lazım.PÖH leri görmüyor musun youtube videolarında , hepsi çelik gibi.Şuan kaç şınav çekebiliyorsun maksimum merak ettim? Ve kaç barfiks çekiyorsun?

• Ben 12cm dövmeyi 1 senede sildirdim, öyle bas çek silinen bir şey değil.
  • Boy kilo oranı normal, yüzünde iz yoksa alırlar muhtemelen çok personel açığı olduğu için yeni yemler lazım,piyon lazım ,pek kusursuz olmasada olur fark etmez yani dövme felan. Tanıdık var çünkü dövme olup giren kazanan arkadaşım, ki bu 4 yıl önceydi ince eleyip sık dokudukları zaman, ama çocuk kusursuzdu, diş teli taktırdı düzelttirdi, kilo boy oranı iyiydi, diksiyon düzgün v.b. sadece tek kusuru dövme olması, ama aldılar.
  • başvuru sitesi e-devlet girişi sırasında hata veriyor. dün en azından form doldurma sayfası açılıyordu fakat onaylamaya çalıştığın zaman hata veriyordu bugün o sayfaya dahi gelemiyorsun.
  • Vücudun neresinde olursa olsun dövme ve benzeri uygulamalar direkt elenme sebebidir.

Bknz: Emniyet Teşkilatına Giriş Sağlık Yönetmeliği, Cilt Hastalıkları
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxkingdom

PÖH e girebilmek çok zor. 65 tane şınav çekip 17 tane barfiks yapman lazım , bir de 2400 metre koşu hepsi ard arda.Çok zor bence.Çok iyi vücut çalışman lazım.

Pöh mülakatlarında bu tarz şartlar yok. Basit bir parkuru var sadece...

Eğitimi diyorsan o kısmını bilmiyorum fakat bunların hepsini ilk günden istemiyorlar orada her türlü konidsyon kazanıyorsun zaten biraz alt yapısı olan herkes geçebilir abartı bir şey yok.

50 şınav, 50 mekik, 20 km koşu yapabiliyorum. Barfiksim biraz zayıf 7-8 kadar anca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: polis_adayi

quote:

Orijinalden alıntı: xxxkingdom

PÖH e girebilmek çok zor. 65 tane şınav çekip 17 tane barfiks yapman lazım , bir de 2400 metre koşu hepsi ard arda.Çok zor bence.Çok iyi vücut çalışman lazım.

Pöh mülakatlarında bu tarz şartlar yok. Basit bir parkuru var sadece...

Eğitimi diyorsan o kısmını bilmiyorum fakat bunların hepsini ilk günden istemiyorlar orada her türlü konidsyon kazanıyorsun zaten biraz alt yapısı olan herkes geçebilir abartı bir şey yok.

50 şınav, 50 mekik, 20 km koşu yapabiliyorum. Barfiksim biraz zayıf 7-8 kadar anca.

Özel Tim - Polis Özel Harekat Timlerinin Kursu 1 ►Asker TV Youtube yaz izle izlemediysen.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.