askerliğin en çekindiğin kısmı şu traş olma olayı hergünü bırakın günde 2 kere traş olan varmış cildim yeterince hassas cilde gerekli özenide gösteremeyeceğiz sivilce tarlası olarak kıpkırmızı delik deşik bir suratla geri dönersem askerlik süresini değil bunu konuşmaları lazım
quote:
Orijinalden alıntı: MIKROP DOGAN
askerliğin en çekindiğin kısmı şu traş olma olayı hergünü bırakın günde 2 kere traş olan varmış cildim yeterince hassas cilde gerekli özenide gösteremeyeceğiz sivilce tarlası olarak kıpkırmızı delik deşik bir suratla geri dönersem askerlik süresini değil bunu konuşmaları lazım
+1 katılıyorum
Giderken yanına traş makinesi alırsın
Valla bizde sık sakalı olmayanlar, akşamdan oluyordu, ama komutanımız anlarsa bir daha traş olmak zorunda kalıyordu sabahleyin. Genelde sabah bir kez olunan traş yeterli oluyor. Ancak fotoğraf çekimi, ya da okul komutanı, tugay komutanı vs. birliğinize gelirse (Ben asteğmen olarak yaptım askerliği) o zaman gene traş olursunuz büyük ihtimalle.
makina olmaz ya 2 saat cızzz cızzz başımı ağrıtıyor birde yanağı eliyle alt üst yapıcak alta doğru olmayacakta yukarı çıkarırken eline sakal gelicek sonra azar o yüzden tersten almak lazım sonra kan gövdeyi götürsün sırf bu yüzden askere gitmeyebilirim bedelli falan olsa
quote:
Orijinalden alıntı: MIKROP DOGAN
makina olmaz ya 2 saat cızzz cızzz başımı ağrıtıyor birde yanağı eliyle alt üst yapıcak alta doğru olmayacakta yukarı çıkarırken eline sakal gelicek sonra azar o yüzden tersten almak lazım sonra kan gövdeyi götürsün sırf bu yüzden askere gitmeyebilirim bedelli falan olsa
Tersten falan alma, gerek yok o kadar da bakmıyorlar. Sabahleyin düzgün traş olman yeterli.
nazdan değil tahriş sonucu cildimin kötü bir hal almasından endişeleniyorum köse olanlar sakalım çıksın diye uğraşıyor askere bir gidin sonra çıkartırsınız sarımsak falan sürersiniz
Merak etme,şöyle 2 hafta sonra suratın tikinde olmaz. Hele havalar sıcaklıyor ki,güneşin alnında 2-3 saat eğitimde amele yanığı,seninkinin senin yanında aristokrat Bodrum yanığı kalacak merak etme.
Krem kullan ?
düşündüğü şeye bak ya :D
sakalı filan boşver kıl tüyü boşver
şafak demiş 99 zaman nasıl geçecek sen onu söyle
Askerlik 1 sene önce bitti hacım Allah yardımcınız olsun
bu işler sırayla hacı beraber bot bağlamadık sen sivilken ben askerim sen askerken ben sivildim övünecek bişey yok
quote:
Orijinalden alıntı: 1717
bu işler sırayla hacı beraber bot bağlamadık sen sivilken ben askerim sen askerken ben sivildim övünecek bişey yok
Klasik sözler bağrımı yaralar benim sana lafım olmamıştı ki , artiz mod'a bağlanmışsın, yaralı ceylanlar gibi
quote:
Orijinalden alıntı: CrySystem
quote:
Klasik sözler bağrımı yaralar benim sana lafım olmamıştı ki , artiz mod'a bağlanmışsın, yaralı ceylanlar gibi
her şeye rağmen ZORUNA GİTSİN o zaman fazla bişey kalmadı sadece 99
yav bende traş makinası götürürüm eğer serbest ise , serbest değilse jilet ile traş olsam artından 2 sivilce garanti askerlik bittikden sonra yüzüm tanınmaz halde olur yada askere gitmeden önce sakal , tüğ dökücü şeyler kullanıcam
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: CrySystem
quote:
her şeye rağmen ZORUNA GİTSİN o zaman fazla bişey kalmadı sadece 99
kazmatör ne zoruma gidecek.. ben bu akşam 10 da mesaj yazarım , sen de haftaya çarşı izninde okursun artık ben de 1 sene önce 99 diyordum, vatan sağolsun
1 hafta dedıgın gıbı gezersın daha sonra alışıyor zaten cildin dert ettigin tek şey bu olsun dostum.