Şimdi Ara

askerlik ve sakal

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
10.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • askerliğin en çekindiğin kısmı şu traş olma olayı
    hergünü bırakın günde 2 kere traş olan varmış
    cildim yeterince hassas cilde gerekli özenide gösteremeyeceğiz sivilce tarlası olarak kıpkırmızı delik deşik bir suratla geri dönersem
    askerlik süresini değil bunu konuşmaları lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: MIKROP DOGAN

askerliğin en çekindiğin kısmı şu traş olma olayı
    hergünü bırakın günde 2 kere traş olan varmış
    cildim yeterince hassas cilde gerekli özenide gösteremeyeceğiz sivilce tarlası olarak kıpkırmızı delik deşik bir suratla geri dönersem
    askerlik süresini değil bunu konuşmaları lazım

+1 katılıyorum
  • Giderken yanına traş makinesi alırsın
  • Valla bizde sık sakalı olmayanlar, akşamdan oluyordu, ama komutanımız anlarsa bir daha traş olmak zorunda kalıyordu sabahleyin. Genelde sabah bir kez olunan traş yeterli oluyor. Ancak fotoğraf çekimi, ya da okul komutanı, tugay komutanı vs. birliğinize gelirse (Ben asteğmen olarak yaptım askerliği) o zaman gene traş olursunuz büyük ihtimalle.
  • makina olmaz ya 2 saat cızzz cızzz başımı ağrıtıyor
    birde yanağı eliyle alt üst yapıcak alta doğru olmayacakta yukarı çıkarırken eline sakal gelicek sonra azar
    o yüzden tersten almak lazım sonra kan gövdeyi götürsün
    sırf bu yüzden askere gitmeyebilirim bedelli falan olsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: MIKROP DOGAN

makina olmaz ya 2 saat cızzz cızzz başımı ağrıtıyor
    birde yanağı eliyle alt üst yapıcak alta doğru olmayacakta yukarı çıkarırken eline sakal gelicek sonra azar
    o yüzden tersten almak lazım sonra kan gövdeyi götürsün
    sırf bu yüzden askere gitmeyebilirim bedelli falan olsa

Tersten falan alma, gerek yok o kadar da bakmıyorlar. Sabahleyin düzgün traş olman yeterli.

• bunu duyduğuma sevindim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bedelli Askerlik ve Ameliyat hk
    7 yıl önce açıldı
    Hastalıklarım ve Askerlik
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sende amma nazlı cıktın yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: CloserEndless

Sende amma nazlı cıktın yahu

nazdan değil tahriş sonucu cildimin kötü bir hal almasından endişeleniyorum
    köse olanlar sakalım çıksın diye uğraşıyor askere bir gidin sonra çıkartırsınız sarımsak falan sürersiniz

• Merak etme,şöyle 2 hafta sonra suratın tikinde olmaz. Hele havalar sıcaklıyor ki,güneşin alnında 2-3 saat eğitimde amele yanığı,seninkinin senin yanında aristokrat Bodrum yanığı kalacak merak etme.
  • Krem kullan ?
  • düşündüğü şeye bak ya :D

sakalı filan boşver kıl tüyü boşver

şafak demiş 99 zaman nasıl geçecek sen onu söyle
  • Askerlik 1 sene önce bitti hacım
    Allah yardımcınız olsun
  • bu işler sırayla hacı beraber bot bağlamadık sen sivilken ben askerim sen askerken ben sivildim övünecek bişey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1717

bu işler sırayla hacı beraber bot bağlamadık sen sivilken ben askerim sen askerken ben sivildim övünecek bişey yok

Klasik sözler bağrımı yaralar
    benim sana lafım olmamıştı ki , artiz mod'a bağlanmışsın, yaralı ceylanlar gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrySystem

quote:

bu işler sırayla hacı beraber bot bağlamadık sen sivilken ben askerim sen askerken ben sivildim övünecek bişey yok

her şeye rağmen ZORUNA GİTSİN o zaman fazla bişey kalmadı sadece 99

• yav bende traş makinası götürürüm eğer serbest ise , serbest değilse jilet ile traş olsam artından 2 sivilce garanti askerlik bittikden sonra yüzüm tanınmaz halde olur yada askere gitmeden önce sakal , tüğ dökücü şeyler kullanıcam
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CrySystem

quote:

her şeye rağmen ZORUNA GİTSİN o zaman fazla bişey kalmadı sadece 99

kazmatör ne zoruma gidecek.. ben bu akşam 10 da mesaj yazarım , sen de haftaya çarşı izninde okursun artık ben de 1 sene önce 99 diyordum, vatan sağolsun

• 1 hafta dedıgın gıbı gezersın daha sonra alışıyor zaten cildin dert ettigin tek şey bu olsun dostum.
  • çok zor askerlik çok zor
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.