Şimdi Ara

PÖH Alımı (Dövme) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ne dovmeleri at sorun degilse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxkingdom

quote:

Orijinalden alıntı: polis_adayi

quote:

PÖH e girebilmek çok zor. 65 tane şınav çekip 17 tane barfiks yapman lazım , bir de 2400 metre koşu hepsi ard arda.Çok zor bence.Çok iyi vücut çalışman lazım.

Pöh mülakatlarında bu tarz şartlar yok. Basit bir parkuru var sadece...

Eğitimi diyorsan o kısmını bilmiyorum fakat bunların hepsini ilk günden istemiyorlar orada her türlü konidsyon kazanıyorsun zaten biraz alt yapısı olan herkes geçebilir abartı bir şey yok.

50 şınav, 50 mekik, 20 km koşu yapabiliyorum. Barfiksim biraz zayıf 7-8 kadar anca.

Özel Tim - Polis Özel Harekat Timlerinin Kursu 1 >Asker TV Youtube yaz izle izlemediysen.

Şimdi izledim hocam bayağı bir fikir sahibi oldum teşekkürler. Yapamayacağım şeyler değilmiş, öyle düşünüyorum :)

• xxxkingdom kullanıcısına yanıt
    Sictin batirdin insanlark kandirma parkur var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • WMMilas W kullanıcısına yanıt
    Adam askerlik yapıyormuş
    Er

Dövmesi olanı askere almasalar askerlik yapacak adam bulamazlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: combomax309

Sictin batirdin insanlark kandirma parkur var

Lan ben parkur yok mu dedim? 2400 metre koşu var yazdım ya.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

PÖH e girebilmek çok zor. 65 tane şınav çekip 17 tane barfiks yapman lazım , bir de 2400 metre koşu hepsi ard arda.Çok zor bence.Çok iyi vücut çalışman lazım.

Pöh mülakatlarında bu tarz şartlar yok. Basit bir parkuru var sadece...

Eğitimi diyorsan o kısmını bilmiyorum fakat bunların hepsini ilk günden istemiyorlar orada her türlü konidsyon kazanıyorsun zaten biraz alt yapısı olan herkes geçebilir abartı bir şey yok.

50 şınav, 50 mekik, 20 km koşu yapabiliyorum. Barfiksim biraz zayıf 7-8 kadar anca.

Özel Tim - Polis Özel Harekat Timlerinin Kursu 1 >Asker TV Youtube yaz izle izlemediysen.

Şimdi izledim hocam bayağı bir fikir sahibi oldum teşekkürler. Yapamayacağım şeyler değilmiş, öyle düşünüyorum :)

Yapılmayacak gibi değil. Ama sağlam vücut yine de şart.

• xxxkingdom kullanıcısına yanıt
    Lan 65 sinav fln noluyo rambomu seciolar girerken oyle hissedersn sen biliom bizim millette rambo cok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Olcek adam kalmadi desene :)
    Issizleri toplayip egitim adi altnda kisa bi kac sey sonra sal teroriste karsi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslayalansoyleme -- 6 Kasım 2016; 16:37:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlindGuardianNN

Boy kilo oranı normal, yüzünde iz yoksa alırlar muhtemelen çok personel açığı olduğu için yeni yemler lazım,piyon lazım ,pek kusursuz olmasada olur fark etmez yani dövme felan. Tanıdık var çünkü dövme olup giren kazanan arkadaşım, ki bu 4 yıl önceydi ince eleyip sık dokudukları zaman, ama çocuk kusursuzdu, diş teli taktırdı düzelttirdi, kilo boy oranı iyiydi, diksiyon düzgün v.b. sadece tek kusuru dövme olması, ama aldılar.

Dövmesi olanı mı aldılar..! ispat et de görelim. Boş boş konuşup insanların hevesleriyle oynamayın..!

Emniyet teşkilatı sağlık yönetmeliği var. Yüzünde ve vücudunda yara, iz, dövme vb. kalıcı belirgin izlerin olmaması gerekir.

Ayrıca "yem,piyon" gibi ağır hakaretlerin dava sebebidir hakkında Devletin güvenlik güçlerini aşağılamaktan dava açılabilir..!

Demedi deme..:

• dövme alınmaz...

ekleme:(görünür bi yerde olduğunu varsayarak söylüyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uzaktan Kumandan -- 6 Kasım 2016; 15:45:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uzaktan Kumandan

dövme alınmaz...

Küpeli ve sakallı polis bile gördüm ben İstanbul'da.Türk Polisi. Gayet olunuyor işte. Belki yönetmelikler komple değişmiştir.
  • quote:

quote:

dövme alınmaz...

Küpeli ve sakallı polis bile gördüm ben İstanbul'da.Türk Polisi. Gayet olunuyor işte. Belki yönetmelikler komple değişmiştir.

tamam görmen normal...

polis sivil iken küpeli ve sakallı çalışamaz diye bir yönetmelik yok zaten...

senin sıkıntın polisliğe girişle alakalı...
    belkilerle iş yürümez maalesef...

quote:

IX- CİLT HASTALIKLARI
    A) Tam ve sağlam olacaktır. Bu sistemlere ait kronik ve ilerleyici bir hastalığı, eşgal belirleyici (Ek ibare:RG-14/12/2012-28497) (5 metreden bakmakla) veya fonksiyon bozucu nitelikte doğumsal veya edinsel anomali bulunmayacaktır. (Ek cümle:RG-26/09/2007-26655) Vücudun neresinde olursa olsun her türlü dövme ve benzeri kalıcı uygulamalar öğrenciliğe girişe engel teşkil eder. Ancak;
    1) Eşgal belirleyici olmayan, fonksiyon kaybına yol açmamış sikatrisler ve yanık sekelleri, nevüsler ve cilde ait diğer bening tümöral oluşumları,
    2) Yazlık üniforma giyildiğinde vücudun kapalı bölgelerinde kalan nevüs ve lipom gibi derinin iyi huylu tümöral oluşumları ve kronik bir hastalığa bağlı olmayan ve fonksiyon kaybına yol açmayan skatris, keloid ve lekeleri,
    3) Hamilton klasifikasyonuna göre (Değişik ibare:RG-26/09/2007-26655) Tip 3 (dahil) ye kadar Androjenik alopesisi,
    olanlar öğrenciliğe kabul edilir.

bkz: Emniyet Teşkilatı Sağlık Şartları Yönetmeliği

• quote:

quote:

quote:

dövme alınmaz...

tamam görmen normal...

polis sivil iken küpeli ve sakallı çalışamaz diye bir yönetmelik yok zaten...

senin sıkıntın polisliğe girişle alakalı...
    belkilerle iş yürümez maalesef...

quote:

IX- CİLT HASTALIKLARI
    A) Tam ve sağlam olacaktır. Bu sistemlere ait kronik ve ilerleyici bir hastalığı, eşgal belirleyici (Ek ibare:RG-14/12/2012-28497) (5 metreden bakmakla) veya fonksiyon bozucu nitelikte doğumsal veya edinsel anomali bulunmayacaktır. (Ek cümle:RG-26/09/2007-26655) Vücudun neresinde olursa olsun her türlü dövme ve benzeri kalıcı uygulamalar öğrenciliğe girişe engel teşkil eder. Ancak;
    1) Eşgal belirleyici olmayan, fonksiyon kaybına yol açmamış sikatrisler ve yanık sekelleri, nevüsler ve cilde ait diğer bening tümöral oluşumları,
    2) Yazlık üniforma giyildiğinde vücudun kapalı bölgelerinde kalan nevüs ve lipom gibi derinin iyi huylu tümöral oluşumları ve kronik bir hastalığa bağlı olmayan ve fonksiyon kaybına yol açmayan skatris, keloid ve lekeleri,
    3) Hamilton klasifikasyonuna göre (Değişik ibare:RG-26/09/2007-26655) Tip 3 (dahil) ye kadar Androjenik alopesisi,
    olanlar öğrenciliğe kabul edilir.

bkz: Emniyet Teşkilatı Sağlık Şartları Yönetmeliği

Kardeş yanlış anlaşılmasın.Ben polis değilim.Başka bölüm okuyorum.Arkadaşa yardımcı olmak açısından gördüklerimden ve bildiklerimden bahsediyorum.Söylediklerinde haklı olabilirsin.Ben çok emin değilim.Muhtemelen doğrudur dediğin , yönetmelikte öyle geçiyorsa. Düzeltme için saol.Arkadaşı yanlış bilgilendirmeyelim giderayak.

• bir yandan deli gibi, rambo gibi pöh olmak istiyorum bir yandan dövmeler sıkıntı deyip gidesim yok :D izlemediğim video yok, gezmediğim site yok ama boşuna oradakileride uğraştırmayak :D
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.