Şimdi Ara

Bedelli Askerlik ve Ameliyat hk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
3.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,
    Malum dün bedelli askerlik kesinleşti. Ben 1 ay önce menisküs ameliyatı oldum. Şu an yürümem normal ama bacağımı 180 derece açamıyorum ve yaklaşık 100 derece altına çömelemiyorum. Bedelli askerlikten faydalanmak istiyorum fakat tam iyileşmem 5-6 ayı bulacak, doktor da zaten bu süre içerisinde askere başvurursam erteleme vereceklerini söylemişti.
    Şu anki durumum ile bedelliden faydalanabilir miyim? Faydalanırsam 28 günlük eğitimde spor vs yaptırırlar mı?
    Saygılar.



  • Geçmiş olsun. Askere gidip gidemeyeceğine şubenin sevk ettiği doktorlar karar verir. Askere gitsen bile zaten başta revire götürdüklerinde sağlık problemleri olan var mı diye sorarlar muayene edilir hastane falan gidersin ve yine karar verilir. Ama ben eğitim spor muafım yatarım diye düşünme eğitimde bulunursun yapman sakıncalı olan şeyleri yapmazsın spor zamanında spor muafiyeti verirlerse spor yerine mıntıka yaptırırlar ya da bir görev verirler.

    Şuan için kesin bir şey yok tasarı değişebilir ama şuanki haliyle gelmesi durumunda çok fazla kişi 28 gün acemilik yapacağı için uzunca süre devam eder diye düşünüyorum. Yine haberlerde sağlık yönünden kişiler yararlanabileceği yazıyordu herhangi bir sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum senin için yararlanırsın.
  • Kardeşim merhaba naptın başvurdun mu bedelliye aynı sorun bende de var yaklaşık bir ay önce menisküs ameliyatı oldu sadece 90 derece bükebiliyorum. Hareketler kısıtlı. Nasıl olacak bir bilgi alabildinmi? Paylaşırsan sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de 2 hafta once kil donmesinden ameliyat oldum doktor yaran 2 aya anca kapanir dedi ve tam olarak egilemiyorum ani hareketler yapamiyorum ilk celpte cikmadi ama bir sonraki celplerde vuracak cunku ilk gun basvurmustum.Sonraki celplerde cikmasi icin bir sey yapabilir miyiz? Biraz zaman gecsin istiyorum cunku hala ara ara agrilarim oluyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu sahibi arkadaşım meniskus ameliyati olmaya nasil karar verdin? Kacinci derece meniskusmüşsün ? Ameliyat öncesi ne kadar süre menisküs kaldin ? Benim baslayali 1 hafta oldu ameliyat şartmi sence ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.