< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
POCA [DIJITAL CÜZDAN ANA KONU] (18. sayfa)

-
-
Amazon geldi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Yahu bim.com.trden de alışveriş yapınca da bim web pos yazıyor, saçmalık, giden 100 tl oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cuysal3456 -- 14 Ağustos 2023; 20:3:36 >
Aynen öyle. Belki ben bim sitesinden alışveriş yaptım sanane kardeşim yatır işte. Sonuçta bimpara da e para kuruluşu değil cüzdan değil oraya yatan para sadece bimde kullanılıyor.
Migros sanal geldi.
-
Ne oldu patladık mı şimdi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Önceki kampanya açıklamasında böyle bir detay var mıydı yoksa yeni mi eklemişler acaba
Vardı evet ama burası e cüzdan değil ki ve geçerli olmuştu,çamura yatmışlar ben 440 migros sanal-60 tl bimpara yaptım 100 tl yattı işin tuhafı
-
Boşu boşuna bim paraya 500 TL yükledik
Aynen, naystan yüklesek zaten 50 gelecekti, poca sağlam çamurmuş.
Hepsiburada alışverişimden 100 tl geldi sabah
300 Bim yükledim gelmedi🥴
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alexxson -- 15 Ağustos 2023; 11:8:52 >
niye tekte sıktınız mermiyi. 50 atın. 10 gelirse diğer hafta 450 atardınız
Valla ne yalan söyleyim hepsiburada geleceğini bilsem oraya atardım ki bence cüzdan olan yer orası, bim alışverişlerinde de bim web pos yazdığı için bimparaya göndermiştim, şimdi bu haftasonu hepsiburada alışverişi yapıp yapmamakta kararsızım, bu sefer de orayı saymazlarsa sinirden fenalık geçiririm.
Haklısın, neye güvendiysek sanki
okadar kart arasında kılıçı keskin olan kazansın
iki ay önce 1000/200 varmış nasıl kaçırdım
Konu açıyoruz, kampanya gelince paylaşıyoruz milletin ilk mesajları dalga geçer gibi oluyor.
Kimisi adına takılıyor, kimisi kampanya şartlarına, kimisi de kampanya oranlarına.
Konu açan ya da mesaj yazanları motive edip faydalanmaya bakalım, işimize yaramayacaksa da milletin modunu düşürmeyelim demiyorlar. Hakikaten forumda mod düşürme peşinde olan kazma çok. Sonra ne oluyor gerçekten yararlanacak olanların haberi olmuyor ve siz 200 lirayı nasıl kaçırdık diyorsunuz.
Bimpara meselesine gelince...
Paycell başlığına Bimpara oluyor diye yaza yaza Bimpara'yı Paycell saymaz oldu.
Poca'da da durum aynı olmuş. Allah'tan tek kartla işlem yapmıştım Bimpara'da.
Forumda yazılınca mı oluyor sanki diye ergen tavırları ile sallayanlar akıllanmadı gitti. İşleminizi yapın, iadenizi alın ve sorularınızı özelden yazın. Foruma yazılan mesajlar üye olmayan kişiler tarafından bile okunabiliyor. Evet, Bimpara bir cüzdan değil. Bimpara'ya yüklenen para ile sadece Bim'de alışveriş yapılabiliyor. Başka yerlere transfer edilemiyor ve çekilemiyor. Markette harcamaktan farkı yok. Ama insanlar orası oluyor diye açık açık yazınca oraya olan trafik artıyor ve dikkat çekiyor. Olay bu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X