< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
POCA [DIJITAL CÜZDAN ANA KONU] (16. sayfa)

-
-
Referans kodları ana konu altında paylaşılmıyor, ayrı bir başlıkta paylaşılıyor. Konunun gereksiz mesajlarla doldurulması doğru değil.quote:
Orijinalden alıntı: RedKidxReferansla üye olduğunda karşıdaki arkadaşımıza da 10 TL gidiyor kısacası bu da bir fırsat. Ancak bu kadar rahatsız olacağınızı bilsem paylaşmazdım. Bu grupta fırsatları paylaştığı için "bunu paylaşmayın yasaklayacaklar" diyen arkadaşları şikayet etseydiniz keşke.
Bu arada bana özelden yazsanız bu kadar rahatsız olduğunuzu söyleseniz kaldırırdım. Burası fırsatların paylaşıldığı bir yardımlaşma formu, bu rahatsızlığınızı anlamış değilim.
Yine de paylaştığım kodu kaldıracağım. Ek olarak Rahatsızlığınızın makuliyet sınırları dışında olduğunu söylemek isterim.
Not : referans kodu paylaşım başlığında da mesajınız var zaten. Burayı da bunun için kullanmanız iyi niyetle bağdaşmıyor. Konuların çöplüğe çevrilmesi tabii ki şikayet sebebi olacaktır. Buna şaşırmanız enteresan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hypericum -- 13 Ağustos 2023; 17:4:41 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Ben talep ettim
Uygulamada takip edilecek bir yer yok mu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bim para geçerli mi deneyen oldu mu arkadaşlar
Öncekinde geçerliydi,bunda da olmalı
-
Önceki kampanyada geçmiş dediler ben de attım bimparaya, ak koyun kara koyun yarın belli olacak.
Kuryeye verildi aşamasına geldiğinde takip numarası çıkması gerek hocam o aşamaya geldiğinde tekrardan görüntüleyin isterseniz.
yüzde 20 kampanyası amazon geçerli midir?
Sektör şartı yok, istersen bakkaldan sakız al ona bile geçerli hocam :)
Başvuru menüsü altında mı
Uygulama da nerede görünüyor
Hocam
Hocam Kartlarım menüsünde başvurunuzun görünüyor olması lazım oradan baktınız mı?
Hem haksız hem güçlü olmaya çalışıp üste çıkmaya calısmak? Bir rahatsızlık söz konusu değil, sıcak fırsatlar konu içerisinde referans paylaşmak hep yasaktı.bunun bir yeri var, ki orada da paylaşmıssın, 20 liranın peşine düşüp konuyu çöplük haline getirmemen için şikayet edildin. Kaç senedir forumda olup bunu bilmemen benim rahatsızlıgım değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takdag90 -- 13 Ağustos 2023; 19:14:30 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam hem rahatsız olmadım diyip hem de adamla tartışmaya girmeniz ironik olmuş. Rahatsız iseniz şikayet edip geçersiniz yönetim kurallar dahilinde gerekeni yapar zaten. Asıl şuan tartışma ortamı yaratarak konuyu kirlettiğinizin farkında değilsiniz. İyi akşamlar.
ironik olan nedir?tartışmaya girdiğim bir nokta yok, adam bir cevap yazmış referans paylaşımının sıcak fırsat olduğunu iddia eden forumdaşıma cevap verdim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Size hitaben cevap yazmamış, kendi aralarında olan bir mesele için olayın uzatılmasının doğru olduğunu düşünmüyorum. Hepimiz insanız, hata yapabiliriz. Bundan sonra dikkat edilecektir elbet.
hocam ana konularda paylaşılmaz ban yeme sebebi bu. referans bölümü var zaten
Teşekkürler hocam
Şuan görülüyor
Onaylanmış
Rica ederim hocam ne demek.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X