Şimdi Ara

POCA [DIJITAL CÜZDAN ANA KONU] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
988
Cevap
106
Favori
99.208
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bunu silin haftaya diğerine de gelmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: shutterbug

Konu açıyoruz, kampanya gelince paylaşıyoruz milletin ilk mesajları dalga geçer gibi oluyor.

Kimisi adına takılıyor, kimisi kampanya şartlarına, kimisi de kampanya oranlarına.

Konu açan ya da mesaj yazanları motive edip faydalanmaya bakalım, işimize yaramayacaksa da milletin modunu düşürmeyelim demiyorlar. Hakikaten forumda mod düşürme peşinde olan kazma çok. Sonra ne oluyor gerçekten yararlanacak olanların haberi olmuyor ve siz 200 lirayı nasıl kaçırdık diyorsunuz.

Bimpara meselesine gelince...

Paycell başlığına Bimpara oluyor diye yaza yaza Bimpara'yı Paycell saymaz oldu.

Poca'da da durum aynı olmuş. Allah'tan tek kartla işlem yapmıştım Bimpara'da.

Forumda yazılınca mı oluyor sanki diye ergen tavırları ile sallayanlar akıllanmadı gitti. İşleminizi yapın, iadenizi alın ve sorularınızı özelden yazın. Foruma yazılan mesajlar üye olmayan kişiler tarafından bile okunabiliyor. Evet, Bimpara bir cüzdan değil. Bimpara'ya yüklenen para ile sadece Bim'de alışveriş yapılabiliyor. Başka yerlere transfer edilemiyor ve çekilemiyor. Markette harcamaktan farkı yok. Ama insanlar orası oluyor diye açık açık yazınca oraya olan trafik artıyor ve dikkat çekiyor. Olay bu.

Aa olur mu sizce hiç? Açık açık yazmayın dedikçe bize "ama forum yardımlaşmak için" derler zaten puanlar kampanyalar kuş gibi olmuş bugün bir işim oldu arkadaşa telefon alacağım bakıyorum kampanyalara kampanya kalmamış eticarete neredeyse zamanında çok uyardık yazmayın diye yaza yaza kampanya bırakmadılar en basit örnek Bonus Flaşa bakın kampanya içeriklerinde en alakasız kampanyada bile Fastpay ile yapılan işlemler geçersizdir diyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• shutterbug kullanıcısına yanıt

%20 yi görüp dalga geçen olduysa şaşarım aklına valla, ben görsem balıklama atlardım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt

Neymiş adam cüzdanında 50 kart taşıyamazmış.

Neymiş 100 lira için bilgilerini vermeye gerek yokmuş.

Bilgilerin çok değerli madem kartlar kafanı karıştırıyorsa donanımhaber'de ne işi var abi?

Neymiş adı niye böyleymiş? Yahu sen aldığına bak adından sana ne?

Diyelim ki oran %5 ve sen beğenmedin? Yahu konuya cevap yazmak zorunda değilsin ki? Belki kullanacak vardır? Ulan koskoca bankanın kredi kartının %1 vermediği yerde adam %3-5 veriyor bir şeyler? Kullanan çıkar belki diye konusunu da açmışız. Adam yararlandığı konuya mesaj yazmıyor ama yararlanmayacağı ve beğenmediği şeye gelip mesaj döşeme ihtiyacı hissediyor. Böyle tuhaf bir topluluk yani.

• Bimpara yı niye iptal etmişler, anlamadım. Hile yok, hurda yok. Yok kampanya yapasıları yoksa yapmasınlar!

• Bim para bakiyeleriniz alınır şeklinde yine bu sitede bölüm var, kim niye alıyor bilmiyoRum ama bu şekilde değerlendiren çıkabilir yani.

• mrtsrky45 M kullanıcısına yanıt

100 ₺ yi 80 e alırlar herhalde  Ben alıp kendim için kullanıyordum. Pratik oluyor ve kampanya varsa faydalanıyordum. Yani geri aktarım filan yok. Ben bir cihaz alsam, hiç kullanmadan da onu satarım ki? Yani maksat kampanya olsun, ama faydalanamayalım.

• shutterbug kullanıcısına yanıt
    turan konusunda diğer hesabımı bloklamistiniz yazmayın ulu orta dediğim için 3 ay falan önce ,

demek ki 2010 dan beri ki tecrübe boşa değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ister inanın ister inanmayın , trendyol cüzdan işini bile bu forum bitirdi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • REF kodu paylaşımından rahatsız olan arkadaşlar. Acaba burada fırsat paylaşmayın siz kapattırdınız kampanyaları diyenlerden rahatsız mı?

Yazık. Burası firsatlar formu, forumun kuruluş amacı bu neden paylaşılmasın. Yok bizim yüzümüzden kapanmış... Yazık

• Arkadaşlar tartışma olabilir ama mümkün mertebe tartışmalar özelde yapılsın. Burada referans kod paylaşmak yasak ancak bazı acemi arkadaşlar birbirine bakarak paylaşabiliyor. Uyarmak haktır paylaşan da bu durumda referansını kaldırmalıdır. Bu konuyu uzatmadan bitirelim lütfen

• RedKidx kullanıcısına yanıt

Meseleleri özelden paylaşmak en doğrusu.

Paycell'in ya da Poca'nın Bimpara'yı saymaması düpedüz saçmalık zira Bimpara'ya yüklenen para ile sadece Bim'de alışveriş yapılabiliyor. Başka yerlere transfer edilemiyor ve çekilemiyor. Markette harcamaktan farkı yok. Ama birisi bu konuyu sorduğunda en doğrusu ona özelden cevap vermek. Zira açıktan yanıt verildiğine o yöne doğru hareket arttığı için kurumlar bu maliyeti üstlenmek istemiyor. Size Bim'e gitseniz tam denk getirip 500 lira alışveriş yapamazsınız ama buraya kuruşu kuruşuna herkes 500 lira atıyor. Saksıyı biraz çalıştırıp küsuratlı atalım diye düşünen bile yok. Ben bu konuda tepkimi dile getiren bir e-posta attım Poca'ya. Tavsiye koduyla bir sürü kişiyi Poca'ya kazandırmışım bu yaptığınız ayıp filan da diye ekledim.. Müşteri memnuniyeti adına filan diye bir şeyler yazmışlar ama yine de bakiyeyi de yansıtmamışlar o hesabıma. Her neyse dediğim gibi normal alışveriş sayılmayacak herhangi bir şeyi paylaşmanın sonun iyi bitmiyor.

Herkes tecrübe ile bunu sabitlediğine göre bu konuda daha dikkatli olmakta fayda var.

• 550₺ migros sanal market harcama yapmıştım daha sonra siparişi iptal ettim ( iade anında yatıyor pocaya çok sevdim bu konuda) iade geldikten sonra ,200₺ harcama yaptım 40₺ atmasını beklerken pocadan 100₺ atmış .

geri almazlarsa pocayi sevdim ben 😂😂 fiziksel kart talep ettim kampanyaları güzel oluyor

• Uzun_Rothmans kullanıcısına yanıt
    Benimde siparişte kısmı iade vardı onuda vermiş bakalım alcaklar mı geri bilmiyom

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • RedKidx kullanıcısına yanıt
    Hocam bu foruma asla anlam veremiyorum.

Forum resmen kardeşim yazmayın şuraya ya 5-10-50 lira neyse ekmeğimizden olmayayım diyenler ve
    Kardeşim burası yardımlaşma forumu tabiki yazıcaz diyenler olarak 2ye bölünmüş durumda.

Bende yardımlaşma kafasındayım 50 liralık kampanya mı var. Ben 3-5 kere faydalanacağıma herkes bi kere faydanlansın. Daha sonra başka kampanyalara bakarız ama önemli olan o anki fırsatı yakalamak düşüncesindeyim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bana az önce mesaj geldi 100 tl bonus yatırmışlar (bimpara yüklemiştim), hesaplarınızı kontrol edin.

• cuysal3456 C kullanıcısına yanıt

bende bimparaya yuklemistim az önce yatirdilar. Güzel hatalarının farkina varmaları.

• cuysal3456 C kullanıcısına yanıt

+1

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.