< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
POCA [DIJITAL CÜZDAN ANA KONU] (20. sayfa)

-
-
Suyu çok bulandıran oluyor bu forumda yazılanları görüp, @shutterbug arkadaş haklı çok dillendirince trafik artıyor görülüyor kullanım çokluğu oluyor engelleniyor. Yani illegal bir şey değil zaten Bim'de istediğimiz zaman o bakiyeyi kullanmak istemek ama artık firmaya nasıl geliyorsa bilemiyorum. Yine de hatalarından dönmeleri güzel.
Bu forumda çok cins tipler var maalesef. Gidip her kampanyayı bitirmek için MH arayanından tut 1 hafta sonra gelir yazılan kampanya için arayıp cüzdana yükledim niye iade vermediniz diyenine kadar.
-
Dün tekrar uzunca yazdım. Şartlara yazmamışsınız. Bu yüklemeler nakit olarak çekilemiyor sadece markette harcanabiliyor filan diye.
Ya şartları değiştirin açık açık yazın ya da kurala uygun bu harcama için insanları üzmeyin dedim.
Poca'ya kazandırdığım müşteri 30'a yaklaştı. Nette açıkça kendilerinin tanıtımını yaptığımı da ekledim.
Belki yazdıklarım da etkili olmuştur bilemiyorum ama yarın yatıracağız yatmazsa tekrar yazın demişlerdi.
Bir sonraki kampanyada benzer sıkıntı olur mu bilmiyorum. O nedenle ben tekrar Bimpara yapmayacağım. Belki şartlara da açıkça yazarlar. Kim bilir?
-
bir daha benzer kampanya yaparsa 50 tl gibi küçük miktarda deneriz sayarsa sonraki hafta tmmlariz. Hic tahmin etmedigimden direkt 500 yuklemistik. bize de ders oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gonulbas -- 16 Ağustos 2023; 20:37:55 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bim para iadesi yatmış
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2 hesaba daha tamamlayıp 3 hesapla *500 yaptım, 40 TL tavsiye , 20 TL de yeni hesaplara yüklendi , 3x500 e tertemiz 360 TL aldım, teşekkürler
İlk defa poca kartımı fiziksel olarak denemek istedim, fırında kabul etmedi, uygulamaya girdim şifre değiştirdim, atmye tekrar gidip şifre yükle dedim tekrardan, yoğurtçuda denedim çalıştı, sizde de aynı sorun olursa atmye ikinci defa gidip şifre yükle diyin, biraz zor çalışıyor kart.
Hangi bankanın atmsinden yapılıyor?
Denizbank
Salak olmak parayla değil hocam, o yüzden çok alıcısı var
-
kyk taksiti ödenmiyor 3d doğrulama ekranı gelmiyor hata veriyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01virüs01 -- 17 Ağustos 2023; 18:26:10 > -
Bu hafta kampanya devam edecek yarın muhtemelen aktif olacak önümüzde 2 hafta daha var acele etmeyin..
Burda 10₺ var ibanı isim soyismi ekliyorum çekim yerinde ad soyad yqsın diyor bu neden acaba
Teşekkürler
Gecen hafta 100 tl kazandim bu haftada 100 tl kazaniliyor mu
Max.100
poca kart başvurusu yaptım ne kadar zamanda gelir , var mı daha önce fiziksel kart alan , başvuru ile teslim arası kaç gün oldu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yaklaşık 1 hafta
Ben aldım 2 haftada geldi. Basılması çok uzun sürdü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X