Şimdi Ara

Playstation - Xbox Cafe Hala açılır mı ( Part 2 )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Şimdi ilk konunun üzerine gelen yorumlara istisnaden cafe'nin açılış işlemlerini başlatıcaz artık yavaş yavaş.

Şimdi DH olarak Sizden Minik bir beklentim var Malzeme konusunda bana yardımcı olmanız yani özellikle cafeye giden arkadaşlar, böylece beraberce cafeye renk ve fikir katabiliriz,

Öncelikle t.v konusunda 3D-Dual play kullanıcağımız için aklımda 3 model var

LG 42LM615S
    42LA620S
    42LM6
    20S

Bu modeller arasında en uygun fiyatı 615S için aldık tabiki aralarında fiyat farkı var ama sizce bu fiyat farkına rağmen almaya değer mi ? yani bunlardan 5 adet alıcaz Playstation 4'lere 3D-Dual play özellikli t.v Geri kalan makinalara Lcd t.v şeklinde alım yapıcaz,

Koltuk konusunda ben araştırdım ama inanın hiç doğru düzgün fikir gelmedi aklıma şuan ihtiyacım olan koltuk fikirleri acaba bana koltuk konusunda fikirlerini sunabilicek var mı ? yani sizin gittiğiniz cafelerde '' Vay be ne güzel koltuk rahat '' diyebildiğiniz koltuklar varmıydı ?

DUVAR KAĞIDI konusundada sizce

Böyle bir şey nasıl olur ? yine spotlarla ışıklandırma yapıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi runeterra -- 11 Temmuz 2013; 0:06:49 >

• yay gibi sallanan odundan koltukları alın daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hurts

yay gibi sallanan odundan koltukları alın daha iyi

google amca sağolsun baya bi cafe resimlerine baktımda bir çok cafe bu tarz bişi kullanmış açıkcası gitmeyeli baya oldu + böyle bir koltuğa denk gelmedim ben rahatlık konusunda sizce nasıl ? yani armut koltuk veya şu 2 kişilik koltuklar varken siz böyle bir şeye mi oturmayı tercih edersiniz ? veya farklı bir fikirde olabilir yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sterilmikrop

quote:

Orijinalden alıntı: Hurts

yay gibi sallanan odundan koltukları alın daha iyi

google amca sağolsun baya bi cafe resimlerine baktımda bir çok cafe bu tarz bişi kullanmış açıkcası gitmeyeli baya oldu + böyle bir koltuğa denk gelmedim ben rahatlık konusunda sizce nasıl ? yani armut koltuk veya şu 2 kişilik koltuklar varken siz böyle bir şeye mi oturmayı tercih edersiniz ? veya farklı bir fikirde olabilir yani

sistemiarmut koltuk sanıldığı kadar iyi değil. bahsettiğ,m koltuk çok rahat yaylı olunca bide rahatlığı hissediliyor

edt: armut koltuk bel ağrıtıyor müşteri rahatlığı önemlidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseaz -- 10 Temmuz 2013; 23:34:16 >
  • Hocam bence ps4 ve xbox one karması bir kafe olursa daha çok tutar yani bir taraf xbox bir taraf ps şeklinde.Koltuk olayına gelirsek benim sürekli gittiğim bir mekan var ve adam koltuk konusunda hem normal deri koltuk hemde armut koltuk kullanıyor.Ancak deri koltuğun sırtımızı yasladığımız yeri böyle hafif şişik bir yapıya sahip bele rahatsızlık vermiyor.Armutlar ise normalde armuta oturduğunuzda çöker,beli koydugun yer düzgün durmaz şeklinde sorunlar çıkar ama bu adamın armut koltukları sabit bir şekil almış yani eğilip büzüşmüyor.
    Düzgün bir şekilde tarif edemedim farkındayım ama umarım anlatabilmişimdir.unutmadan birde ayakları koyacak bir masa-sehpa olsun
    Birde beni en rahatsız eden konuda joystick-kol temizliği buna dikkat et.
  • Güzel yorumun için çok teşekkürler,

Dediğin koltuklara ankara kızılaydaki ps3 kafelerde denk gelmiştim armut koltuk gibi ama baya sert için baya dolu ve hiç bi şekilde içine göçmüyor sabit kalıyor sanırım bunu demek istiyorsun, onlarada bakarım deri koltuk konusunda açıkcası bir kaç model buldum hafta sonu bakmaya gidicem hatta şöyle ayaklıklı deri koltuklar v.s var onlarada bakıcam, ayaklık konusuna değinmişsin evet bir önceki konuda baya yorum geldi temizlik konusundada konsolları sevdiğim için muhtemelen her gün temizlerim :D

quote:

Hurts
    evet müşteri rahatlığı konusunda elimden geleni yapmaya çalışıcam bu yüzden herşeyden önce koltuk ve cafenin iç görselini iyi hazırlamayı düşünüyorum insanlar içeri girdiğinde vay be diyip tekrar gelmeyi istemelerini sağlamaya çalışıcam :) bu koltuklarada hafta sonu bakıcam yorumun için çok teşekkürler

• quote:

Güzel yorumun için çok teşekkürler,

Dediğin koltuklara ankara kızılaydaki ps3 kafelerde denk gelmiştim armut koltuk gibi ama baya sert için baya dolu ve hiç bi şekilde içine göçmüyor sabit kalıyor sanırım bunu demek istiyorsun, onlarada bakarım deri koltuk konusunda açıkcası bir kaç model buldum hafta sonu bakmaya gidicem hatta şöyle ayaklıklı deri koltuklar v.s var onlarada bakıcam, ayaklık konusuna değinmişsin evet bir önceki konuda baya yorum geldi temizlik konusundada konsolları sevdiğim için muhtemelen her gün temizlerim :D

quote:

Hurts
    evet müşteri rahatlığı konusunda elimden geleni yapmaya çalışıcam bu yüzden herşeyden önce koltuk ve cafenin iç görselini iyi hazırlamayı düşünüyorum insanlar içeri girdiğinde vay be diyip tekrar gelmeyi istemelerini sağlamaya çalışıcam :) bu koltuklarada hafta sonu bakıcam yorumun için çok teşekkürler

Önemli değil hocam.Aynen sert ve içine göçmüyor.Birde ilk bir ay filan tanıtım amaçlı fiyatı biraz aşağıda tutar birde ikram içecek verirsen müşteri kazanman kolay olacaktır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Playstation 5 Açılmıyor
    geçen ay önce açıldı
    God of War 1-2 Ps4 de yok mu?
    8 yıl önce açıldı
    Hala PlayStation 3 Alınır mı?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • rahat yayilabilecek koltuk kullanirsaniz cok iyi olur ve koltuklarin karsisina birer tane puf atin cok iyi olur

bu arada ankaradami acicaksiniz dukkani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dehhani.

rahat yayilabilecek koltuk kullanirsaniz cok iyi olur ve koltuklarin karsisina birer tane puf atin cok iyi olur

bu arada ankaradami acicaksiniz dukkani

yok istanbul-K.çekmece

Şuanki mevcut işim için nerdeyse ayda 2 kere ankaraya ve diğer illere gidiyorum :D gittiğimdede belli mekanlarımız var işte ankarada kızılay'da köşedeki playstation kafeyi sevdim oldukça büyük güzel bi yer fakat biraz standart işte 30 35 makina + pes şeklinde bildiğimiz cafe

işte rahatlık konusunda mesela öneri lazım bana yani giden arkadaşlardan örneklerle olabilirse çok daha iyi olur işte biz buraya gidiyoruz burdaki koltuklar rahat gibi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: edriyınnn

quote:

Güzel yorumun için çok teşekkürler,

quote:

Hurts

Önemli değil hocam.Aynen sert ve içine göçmüyor.Birde ilk bir ay filan tanıtım amaçlı fiyatı biraz aşağıda tutar birde ikram içecek verirsen müşteri kazanman kolay olacaktır

Şimdi genel Prensibimiz bizim şöyle olucak

Sabah 9'da açıcaz 9-10 arası gelenlere 1 tost + 1 içecek ücretsiz olucak şimdi bunu niye yapıcam dersen hocam açıkcası 1 tostun maliyeti ortalama 1 tl civarında bir şey :) o 1 tl'lik masraf bana eminim 10 müşteri olarak geri dönse bile bu benim için yüksek bir kar olur,

Diğer yandan gelen her müşteri için ilk sıcak soğuk içecek ücretsiz olucak bunun yanında aralarda minik minik ikramlarımda olabilir zaten açıkcası ilk 6 ay çok yüksek bir kar beklentim yok işte kredi + masrafları çıkartıcak şekilde müşteri sistemi oturana kadar para gelse yeter bana :)

Fiyat konusunda ps4'ü çevre kafelere göre ki açacağım yerde hala SEG 82 ekran t.v'ler var düşünün yani :D onlarda muhakkak ps4 alıcaktır onların fiyatlara nazarab 50kr veya 1 tl arası indirim düşünüyorum, şuan bile ps3'ün saati 5 tl düşünün yani

• koltuk alirken yancilari da dusun cunku cogunlukla iki kisi oynayacak digeri yanliycak

duvarlar koyu renk

kumandalar vs cok kirlendiginden her tv basina islak mendil kutusu tarzi bisey cok iyi olur

yancilarin beklerken oynamasi icin tavla olabilir :)

rahatsiz etmeyen muzik

sikisik olmamasini saglarsan cok daha iyi olur

sicak kanlilik onemli tabii
  • quote:

Orijinalden alıntı: omsima

koltuk alirken yancilari da dusun cunku cogunlukla iki kisi oynayacak digeri yanliycak

duvarlar koyu renk

kumandalar vs cok kirlendiginden her tv basina islak mendil kutusu tarzi bisey cok iyi olur

rahatsiz etmeyen muzik

Yorum için teşekkürler evet yancılar hiç aklıma gelmedi :D

Gerçi cafe içerisinde ufak 1-2 masa olucak oturup gelenler beklerken tavla tabu ne bilim oyalabilecekleri yer hatta klasik atari bile düşünüyorum :D yani öyle bir projemiz varda gelenler için bekleme sırasında sega mega drive 2 ve klasik atarinin olduğu işte 55 ekran eski tip bir televizyon yer minderi v.s v.s :D düşünmüyoda değilim hala,

100 120 mt arası bir dükkana 10 makina + 1 vip oda yapmayı düşünüyorum o yüzden bol bol geniş bi alan olucak, duvarlar açıkcası duvar kağıdı düşünüyorum yukarıda 2 örnek verdim koyu renk üzerine spotla t.v'leri aydınlatıcak şekilde olucak yani gözü yormamak için

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: omsima

koltuk alirken yancilari da dusun cunku cogunlukla iki kisi oynayacak digeri yanliycak

duvarlar koyu renk

rahatsiz etmeyen muzik

Yorum için teşekkürler evet yancılar hiç aklıma gelmedi :D

Gerçi cafe içerisinde ufak 1-2 masa olucak oturup gelenler beklerken tavla tabu ne bilim oyalabilecekleri yer hatta klasik atari bile düşünüyorum :D yani öyle bir projemiz varda gelenler için bekleme sırasında sega mega drive 2 ve klasik atarinin olduğu işte 55 ekran eski tip bir televizyon yer minderi v.s v.s :D düşünmüyoda değilim hala,

100 120 mt arası bir dükkana 10 makina + 1 vip oda yapmayı düşünüyorum o yüzden bol bol geniş bi alan olucak, duvarlar açıkcası duvar kağıdı düşünüyorum yukarıda 2 örnek verdim koyu renk üzerine spotla t.v'leri aydınlatıcak şekilde olucak yani gözü yormamak için

guzel dusunmussun hocam havalandirmaya da onem ver

• Temizlik konusunda benim gibi insanlar için bi çığır açar bu her masaya ıslak mendil konusu.Birçok cafe işletmecisi bu işi severek hobi gibi yapmıyor.Yani yüzlerine bakınca anlıyorsunuz zaten.İnanın işinizi severek yaparsanız, emin olun çok büyük oranda artı sağlayacak size.Ben de Küçükçekmece'denim hatırlarsınız ilk konuda diğer cafeler hakkında yorum yapmıştım.Hayırlısıyla açılsada müşteri olarak gelebilsek :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yancılar için langırt, hokey falan güzel olur.
  • Armutlar kalitesiz olursa çok kötü oluyor.Bence şu sallananlardan olmalı.
  • Evet evet Hatırladım, şu ıslak mendil olayı muhakkak olucak güzel fikirler gelmeye devam ediyor :) dediğim gibi bunlar maddi olarak çok zorlamıcak olaylar ama kalite bakımından çıtayı yükselticek.

Valla muhtemelen bir süre tek çalışıcam şöyleki sabah 09 açılış 12 kapanış olucak 15 saat kadar orda durmam gerekicek sevmeyen adam için çok çok zor ama zaten çalışmadığım süre içerisinde :D oyunda olduğum için bu bana zevk bile verebilir,

Armut koltuk açıkcası düşünmüyorum nedense bir türlü sevemedim ben .

sanırım sallanan koltuk dediğiniz bundan bunumu tavsiye edersiniz ? yoksa

BİDE BU VAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi runeterra -- 11 Temmuz 2013; 8:42:17 >

• Yorumları alalım arkadaşlar :)
  • son durum ne açtınızmı..
  • Henüz değil ps4'ü bekliyoruz.

birde hala uygun fiyata iskanlı dükkan bulamadık bulduklarım biraz küçük düşündüklerimi yapamıyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.