< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

4 Mobil
Popüler Konular listesinde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Cyberbug gibi yarım yamalak çıkıp insanları denek olarak kullanan bu tip oyunların dolandırıcılık olduğunu düşünüyorum. No Man's Sky da mesela bu şekildedir. Her iki oyunu da çıkar çıkmaz almadım, hiç beklentim de olmamıştı... Bunların en son örneği de Mindseye'dir. Mindseye zaten zirvede olduğundan almadım oyunu, almayacağım da çok kötü görünüyor... Dolayısıyla 35 milyon kişinin en azından 10-15 milyon kadarını dolandırmışlar diye yorumladım ben. Kaldı ki TW3'ün ekmeğini yediği için bu kadar sattığını düşünüyorum. Cyberpunk'ın güncel hali ufak buglar olsada oynanabilir durumda, alıp oynamak isteyen için şu anda güzel. Bunu da belirteyim... |
|
Kalite açısından kıyaslamadım da benzer çıkışları yaptılar sonuçta. Mindseye'yi almadım, almam dedim hocam. Cyberpunk'ı 2023 de alıp bu sene bitirdim. Şuan için konuşacaksak ilk haliyle kıyaslanamaz iyi oyun ama bu 35 milyon kişi oyunu benim gibi 2023 ve sonrasında almadı. Eleştirim önceden alıp dolandırılanlara yönelik. No Man's Sky da bu şekilde. Sonradan oyunları toparladıkları için zaten insanlarda bu oyunları alıyor, oynuyor, tavsiye ediyor... Stalker 2'yi ön sipariş ile almıştım. 3 defa yükleyip bitirememiş biri olarak empati yapıyorum sadece. Stalker 2'nin böyle olacağı bariz belliydi aslında ama yıllar içinde toparlayacaklarına inanıyordum. Sürekli güncelliyorlar, oyun sanırım düzelmiş ama ilk hali keşke erken erişim çıksaydı da bu kadar bizleri uğraştırmasaydı. Savaş durumundan dolayı bunlara çok yüklenemiyorum. Benzer düşüncem bu oyun içinde geçerli. Sanırım Ek paketleri gelmeden bir daha yükleyip vakit kaybetmem... |
|
|
|
abi cyberpunk'da nasıl bir derinlik var yapmayın etmeyin |
|
Oyunun özetini harika yapmışlar; ''Şu oyunda çalışıyor olsam oyunun sonunda -abi lütfen benim ismimi yazmayın- derdim'' Cyberpunk 2077 Hakkında Sensei'in trailer'ı gördüğünden beri söyledikleri doğru çıktı. Bu gerçekler Ömer ve Sadi'nin ciğerini dağlarken tüm problemleri, hataları, anlamsız pohpohlamaları konuştuk.
Keyword şiiri:
İncecikten bir bug yağar
Tozar Cyberpunk deyi
Çılgın yayıncılar mecnun olmuş
Gezer Cyberpunk deyi
Âşık Ipsûmî
------------------------------------------------------------------
Discord, Twitter, Instagram linklerine tek attık, aşağıda yatıyor. Buyrun efenim
https://linktr.ee/loremipsumyutup
Ayrıcalıklardan yararlanmak için bu kanala katılın:
https://www.youtube.com/channel/UChdVwE_DlrAEXH60e5M6WZA/join https://www.youtube.com/watch?v=HydX0ZQrlvw< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brnbry -- 27 Kasım 2025; 14:36:37 > |
|
Nintendo Switch 2 | Asrock A620M Pro RS WiFi | AMD Ryzen 5 7500F | GALAX RTX 4070 Ti Super SG | Corsair Vengeance 2x16 GB DDR5 6200MHz | Steelseries Arctis 7 Wireless | Gamesir Nova Lite Wireless | LG 55'' OLED C2 | Apple Macbook Air 13'' M4
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
Arkadaşlar oyunun problemleri çözülür, güncelleme gelir optimizasyon yapılır illaki halledilir. Oyun güzel değil, yağ gibi aksa da güzel bir oyun değil, grafikleri çok güzel gözükse de güzel değil. Ne doğru düzgün bir rpg ögesi var, ne hikayesi güzel, ne skill ağacı güzel, ne olay örgüsü var, ne karakterlerde bir derinlik var dümdüz bir oyun.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brnbry -- 27 Kasım 2025; 15:18:56 > |
|
Nintendo Switch 2 | Asrock A620M Pro RS WiFi | AMD Ryzen 5 7500F | GALAX RTX 4070 Ti Super SG | Corsair Vengeance 2x16 GB DDR5 6200MHz | Steelseries Arctis 7 Wireless | Gamesir Nova Lite Wireless | LG 55'' OLED C2 | Apple Macbook Air 13'' M4
|
|
|
|
Bu RPG tanımı bence boşuna üzerlerine yükledikleri yük. Witcher 3'te sanki millet konuşa konuşa ikna ediyordu. Kafalarına kafalarına vuruyordu çoğu kişi. :D Adamlar en ufak yan karakter için bile ana görevlere taş çıkaracak görev şeması yapıyor. Bu kadar uzun bir oyunda bunu yapmak kolay değil. Çoğu firma süre uzasın diye saçma sapan filler görev koyar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
cyberpunk eksik bir oyundur oyundan silinen şeylerle ayrıca bir tane daha oyun yaparsın silinen multiplayer kısmını saymıyorum bile özetle cdpr dolandırıcı ve güven vermeyen firma olarak kendini lekelemiştir |
|