Şimdi Ara

PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (7340. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: MavericKFive , OldGamers86 Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 14 Misafir (2 Mobil) - 14 Masaüstü2 Mobil
5 sn
146.860
Cevap
322
Favori
5.502.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
176 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
14. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 73387339734073417342
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Death Stranding, sony markası olmadığını konuşmuştuk. Kojima ile aralarında nasıl bir anlaşma var, veya sony bu oyunun ortaya çıkması konusunda ne derece katkı veriyor bilmiyorum. Ama ilk oyundaki Kojima’nın pc açıklaması kadar şok olunacak bir durum yok. Bu sene bütün haklarını da kendi üzerine aldılar ve xbox’a da oyunu çıkardılar. Büyük ihtimal arka plandaki anlaşmaya göre süresi bitince ds2 aynı şekilde xbox’a çıkar. Yani çok büyük oyun bozulmuyor neticede😅 biraz ödül odaklı argüman peşinde koşanlara karşı argüman geliştirme çabası tartışmayı tıkıyor bence

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

İşte o dengeyi tutturmak önemli oyunun başında Pagani Lambo sürmek sarmaz, 50 saatte düz araba sürmek zevk vermez. Ben de bir araba için saatlerce pistte tur atıldığını duymuştum bunlar eksi yazmış millette haklı olarak.

GT serisinin başındaki Japon abi diretiyor sanki biraz pc sürümüne çıkma işini.

Oyunun şuanki dengesi gayet güzel hocam sizi tatmin eder diye düşünüyorum tabi ben en son 2 sene oldu oynayalı son güncellemelerle bozulmazsa.Serinin başındaki Japon abinin inadı olabilir dediğiniz gibi ama şu oyun Pc ye gelip belki 1m satsa herkesin yüzü gülecek sonuçta.Bu oyunların durumunun bu nesil olmasa bile Ps6 ile tamamen değişeceğini ve her oyunun Pc tarafına geleceğini düşünüyorum.

Ey Türk Gençliği! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.
  • ultralisan U kullanıcısına yanıt

Oyuna o kadar hakim değilim de sonuçta Forza H5 bu oyuna benzer değil mi? Önceden NFS U.oynamıştım o kadar yabancıyım [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] .

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yotei ilk oyundan daha iyi olmuş. Ana karakter olarak ilk oyundaki Jin'i tercih ederim ama genel hatlarıyla daha iyi bir oyun. GOTY adayı olmamasına pekte şaşırmadım sırıtan yerleri var. Bu sene çok yoğundu zaten geçen sene çıksa girebilirdi listeye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony yıllar sonra çıkardığı oyunlardan bile 100 milyon dolar kaldırdı en kötü, 1.5 milyar ciro açıklandı gelen oyunlardan. 3 Concord parası eder bir şirket salak değilse neden istemesin bu parayı?

Sony'e kalsa Bloodborne için remastered versiyonu ve pc versiyonu da gelir, ama sanırım FS yanaşmıyor buna, bazı oyunlarda yeteri kadar söz hakkı olmuyor sanırım GT serisi ve Bloodborne bunu doğruluyor.

@fbyram Forza ile alakası yok biri sim ve pist oyunu diğeri dağ tepe gezelediğin arcade festival oyunu. Benzerliği Fortnite ile Arma 3 kadardır  

Hiçbiriyseyden haberin yok kanka😃 DS2 sadece Sony yayıncılığı yaptı. Oyunun tüm hakları kojimada.

Ayrıca aynı durum staller bladede var, onlarında 2. Oyunu Sony den bağımsız olacak.

Orijinalden alıntı: ultralisan

Sony yıllar sonra çıkardığı oyunlardan bile 100 milyon dolar kaldırdı en kötü, 1.5 milyar ciro açıklandı gelen oyunlardan. 3 Concord parası eder bir şirket salak değilse neden istemesin bu parayı?

Sony'e kalsa Bloodborne için remastered versiyonu ve pc versiyonu da gelir, ama sanırım FS yanaşmıyor buna, bazı oyunlarda yeteri kadar söz hakkı olmuyor sanırım GT serisi ve Bloodborne bunu doğruluyor.

@fbyram Forza ile alakası yok biri sim ve pist oyunu diğeri dağ tepe gezelediğin arcade festival oyunu. Benzerliği Fortnite ile Arma 3 kadardır  

Hocam zaten Sony'nin kazandığı paranın yanında artık Xbox'ın iyice geride kalması ve exc oyunlar olmadanda satışlarının çok yüksek olmasından dolayı tüm oyunlarını sıra sıra getireceğini düşünüyorum.Süre 6 ay hatta ileride Dayone bile olabilir çünkü Sony için bir tehlike gözükmüyor artık.Astrobot mesela çok az sattı Pc tarafına hatta Switch 2 için bile getirmeleri lazım.Demon Souls aynı şekilde geleceği söyleniyordu ama ondan ses gelmiyor.Bloodborne içinde Fs izin vermiyor olabilir yoksa her oyunun remake remastered ile suyunu sıkan Sony bu oyunu çoktan getirirdi.

Ey Türk Gençliği! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

İşte o dengeyi tutturmak önemli oyunun başında Pagani Lambo sürmek sarmaz, 50 saatte düz araba sürmek zevk vermez. Ben de bir araba için saatlerce pistte tur atıldığını duymuştum bunlar eksi yazmış millette haklı olarak.

GT serisinin başındaki Japon abi diretiyor sanki biraz pc sürümüne çıkma işini.

Her konusu açıldığında söylüyorum PC için resmi olarak PS VR2 desteği gelmişken GT7’nin PC'ye çıkmaması tam bir tezat. Belki dar bir kitleye hitap ediyor ama VR'da gerçekten oynanmaya değer az sayıdaki oyundan biri. GT7

PC'ye gelmeyecekse o halde VR'ı neden getirdiniz diye sorası geliyor insanın Sony'e. Hazır Miki, Turn10 stüdyonun dolayısı ile de Forza Motorsport serisinin fişini de çekmişken bence tam zamanı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MisterX06 -- 26 Kasım 2025; 15:6:45 >

• ultralisan U kullanıcısına yanıt

Biri açık dünya diğeri pist oyunu olduğundan farklı onu biliyorum. Biraz yorumum silah var ateş ediyon gibi olabilir ama araba yarışı oyunları genel olarak bana benzer geliyor [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] .

• Goty ödüllerinde Yötei’ın sıfır çekme ihtimalini fark edince hemen “DS2 birinci parti len” diye sahiplenmişlerdi, şimdi 6 ay dolmadan PC muhabbeti çıkınca bir anda “zaten timed exclusive’di, zaten birinci parti oyun değil” muhabbetine dönmüşler

• jymz___ kullanıcısına yanıt
    Hocam tek ds değil ki siz ona takılmışsınız ama. Çıkmayan oyun kalmadı nerdeyse. Milletin dalga geçmesi de ondan. Sadece ps de demese kimse bişey demezdi. Bak ms ile kimse dalga geçmiyor adamlar aslanlar gibi biz pc'de de varız diyor 😀

Ekleme: Şimdi akıllanmışlar hakkını yemeyelim. Yotei süreli özel yazıyo konu başlığında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThomasAngelo89 -- 26 Kasım 2025; 15:35:23 >
  • Shamster kullanıcısına yanıt
    Yotei çok iyi bir oyun, tsushima’dan ileriye götürülmüş. Ödül odaklı değerlendirmek bence hata, her oyun buna yönelik değerlendirmemek gerek. Ama bence de adaylık olmamasını anlıyorum. Ve bu oyunun asla kusuru değil, taş gibi oyun. Sadece split fiction’ın adaylık hakkı yendi ama😅

Aslında burada eleştirilen Sony de değil. Sony tarafında Pc kötüleyen yok ki. Toksik fanları yapıyor bunu. Geçen atıp tutuyorlardı bugün DS 2 haberi çıktı işte. Devam etsinler, Yotei de gelecek. Crossbuy da duyurulur yakında. Sony zaten Pc için hamlelere devam ediyor yani. Xbox gibi net ve salmış durumda değiller tabii. Fanlarının kalbi kaldırmaz

Sony: Oyunlarımız Pc'ye gelmeye devam edecek
    Fanboylar: Hayır etmeyecek

Şu an Xbox'ın Ps için konumu neyse ilerde Ps'in Pc için konumu benzer olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 26 Kasım 2025; 15:38:34 >
  • JePinkman kullanıcısına yanıt
    Öyle canım garibim Sony napsın oyun yapıyor yüzde 90 ı almıyor

Az kaldı hocam müritlerin bazılarının ps lerini yakmasını veya kırmasını bekliyorum isyan yakındır

Sony yönetimi bakmıştır düşük maliyetle portladığı oyunlardan Pc'de 1.5 milyar dolar para kazanmış. Mis gibi kolay para diyordur. Ki zaten mantıklı bakış bu. Bu zihniyetlere kalsa herkes korsancı, 1.5 milyar dolar, 43 milyon satış az. Müthiş kafalar. Neyse ki bu kafalar yönetmiyor.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.