|
Gelmeyecek ki , boşuna bekleme < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

2 Mobil
Popüler Konular listesinde
|
Gelmeyecek ki , boşuna bekleme < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 26 Kasım 2025; 9:41:41 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 26 Kasım 2025; 9:44:34 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Sony tarafının Pc port ekibini genişletip süreyi 1 seneden 6 aya çekmeyi planladığı haberleri dolaşıyordu hocam üstüne ödüller açıklandığından beri Sony övmek için Ds2 adı ağızlardan düşmüyor bu oyunun 6 ay içinde Pc tarafına gelmesi büyük olay üstüne yayımcı SİE olursa dahada büyük olay.Zaman göstericek ne olacağını bakalım. |
|
Nintendo Switch 2 | Asrock A620M Pro RS WiFi | AMD Ryzen 5 7500F | GALAX RTX 4070 Ti Super SG | Corsair Vengeance 2x16 GB DDR5 6200MHz | Steelseries Arctis 7 Wireless | Gamesir Nova Lite Wireless | LG 55'' OLED C2 | Apple Macbook Air 13'' M4
|
|
Valla hocam ben en son Ps5 alırken tercih etmemdeki en büyük sebep Sh2 ve Ds2 gelecek olmasıydı.Bu tarz oyunların platforma özel olması kullanıcı tercihini etkileyebiliyor ama şu dönemden sonra herhangi bir konsolun kendini özel hissettirme şansı yok gibi duruyor.Anca aylık online oyun abonelik ücretinde özel hissettirebilir.Ne zaman Ps veya Xbox oyunlarını kendi cihazına exc yapar o zaman özel hissettirir oda bu saatten sonra çok zor. |
200p daha yüksek çözünürlük ve 10 fps daha yüksek oynayabilmek için indirimdeki bir digital slimden 2 kat paraya konsol alan kişilerin başka platformdaki insanları grafik takıntısı olmuşsunuz demesi garip geliyor bana. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 26 Kasım 2025; 9:51:7 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Torrente ne gerek var? Epic ilkini bedava vermişti bu çöp de illaki bedava verilir... |
|
|
Nintendo Switch 2 | Asrock A620M Pro RS WiFi | AMD Ryzen 5 7500F | GALAX RTX 4070 Ti Super SG | Corsair Vengeance 2x16 GB DDR5 6200MHz | Steelseries Arctis 7 Wireless | Gamesir Nova Lite Wireless | LG 55'' OLED C2 | Apple Macbook Air 13'' M4
|
|
sony dünyaları kaldırdı pc'den imkanları olsa her oyunu getirir, müritleri çok tepki göstermesin diye alıştıra alıştıra veriyorlar. gran turismo 7 pc'ye gelince asıl kıyamet o zaman kopacak |
|
|
|
Galiba bir 10 yıldan fazladır pist içeren bir araba oyunu oynamadım hocam, belli prodüksiyon üstünde bir pist oyunu oynamak istiyorum o yüzden GT7 en iyi aday gibi. Oyunda dlc mantığı varsa, bir araba için saatlerce tur atmak gerekiyorsa puanı ondan düşmüş olabilir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultralisan -- 26 Kasım 2025; 12:39:43 > |
|
Yanlış hatırlamıyorsam oyun ilk çıktığında araçlara erişim çok zordu iyi ve güzel araçlara ulaşmak için uzun saatler harcamak gerekiyordu veya mikro ödeme yani parayı basmak gerekiyordu bu konuda çok eleştirilmiş ve bol bol 0 almıştı ben öyle hatırlıyorum sonra bu durumu düzelttiler.Ama şunu söylemek gerekiyor 30 dakika oynadıktan sonra hemen oyundaki en hızlı araçlar garajımda olmalı gibi düşüncesi olan kişiler bugünde oyuna girse 0 puan verir.PS tarafında 100 saate yakın oynamıştım oyunu bence çok güzeldi zaten konsol tarafında bu oyunun dengi olabilecek bir yapımda yok.Pc tarafına gelecekti hatta sızıntılarda gözüküyordu ama gelmemesi garip.Yani en çok satan Ps oyun serisi Gran Turismo olsa bile Gow,Last Of Us,Uncharted gibi Ps dendiğinde ilk akla gelecek markalar bile bugün Pc tarafında oynanıyorken bu oyunun gelmemesi çok saçma bence geldiğinde Pc tarafında en çok satan Ps oyunlarından biri olacaktır. |