Exc'lerden önce remaster remake'lere düştüler sonra gta 6'ya düştüler şimdi de ''ÖçÜnÇÜ pArtY oĞYunLaR bİesTeŞıN eTQinLiĞinDe gHöSDeRiLiYor YeğEnİM bu bÖyüGLÜq çOh aYrı yAuwWW'' Yazık eskiden Playstation markası böyle değildi ya.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brnbry -- 1 Eylül 2025; 21:25:27 > |
PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (7166. sayfa)

-
-
Rica ederim hocam. Royal versiyonunu alın bu arada. Yaklaşık 30 saat daha ekstra içerikle geliyor. Persona 5'i oynadıktan sonra farklı türlerde yan oyunlar çıkardılar bu oyunu geliştirmek adına. P5 Strikers (musou tarzı diyebiliriz), P5 Tactica (strateji RPG türü diyebiliriz). Karakterlerini, hikayelerine bağlanırsanız ekstradan aklınıza bulunsun.
P5 Strikers çok uygundu PS tarafında aldım. Keyifli oyun ama yan oyun tabii ki oynanması o kadar şart değil.
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max_Kolesne -- 1 Eylül 2025; 22:8:39 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gran turismo için ps5 alabilirsiniz,ithalatçı garantililerde cok sorun cikmaz aradaki fark için distribütörlere para vermenize gerek yok hatta slim ikinci elde alabilirsiniz bozulan cihazlar değil
Royal alırım hocam. Musou oyunları hiç sevmiyorum ya.
Switch için almam ya 30 fpsdie kesin.
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Forza horizon PS de varmı? GT PS ye özelmiş evet. Medimarkt ve vatanda ps5 var 35k dist garantili olarak. Açıkcası bana yüksek geldi. Ayrıca bu mağazalarda Xbox olmamasınıda anlayamadım. Mecburen İthalatçı garantili düşünüyorum. Baktığımızda 3-5 adet belli başlı mağazalar çıkıyor.
Flyteknoloji,myfaz,teknodeposu gibi mağazalardan hangisini tavsiye edersiniz? Veya başka tavsiyeniz olurmu ? İkinci el düşünmüyorum. Yorumlarda vs okudum güvenlik bandı açılmış olanlar var olmayanlar var. Kesinlikle hiç açılmamış sıfır ürün istiyorum. Teşekkürler@Coimbra@Max_Kolesne@samtiger
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanmaximin -- 2 Eylül 2025; 1:49:3 >
Forza Horizon 5 PS5 için var. Diğer Forza oyunları şimdilik PS5’te yok.
Xbox oyunlarının bazıları PS'a verildi. Forza serisinden sadece Forza Horizon 5 verildi. Yakında 6 çıkacak ama onu vereceklerini sanmıyorum en azından çıkar çıkmaz.
İthalatçı garantilerin hepsi sıkıntı. Fakat ithalatçı da olsa 1 yıl MS garantili oluyormuş sanırım ondan çok emin değilim onu araştırsan daha doğru olur. Konsollar çok kolay bozulan cihazlar değil zaten bilgisayar gibi işletim sistemine giremiyorsun sadece konsolu aç oyun oyna mantığı olduğu için bozulma olayları düşük. Konsollarda dikkat edilecek tek şey gamepadlerin ömrü. Gamepad ömrü ortalama 2-3 sene oluyor onda da garantisi bitmiş oluyor zaten. Eğer hor kullanan biriysen mecbur garantiye veriyorsun resmi garantiye verince gamepad tamirine hiç bulaşmıyorlar sana direkt yenisini gönderiyorlar. İthalatçı garantiye gamepad verirsen de yama yapıyorlar, orası bozulmus bilmem ne diyerek ek para istiyorlar gibi gibi. İthalatçı garantilide sorunlar yaşanıyor ama bütçen ona el veriyorsa yapacak bir şey yok. En kötü kolun çok erken ölürse ve tamiri yapılmazsa gamepad alırsın yeni.
İthalatçı garantili alıyorsan elden alman daha mantıklı. Kutusu hasarlı gelme olayı şans biraz. Sorunsuz alanlar da var.
-
Görmedim çünkü oyun patır patır patlamış.
85+ gelseydi dünyanın en iyi oyunu olurdu. S*ny sektöre yine yön vermiş olurdu, ssd pssr cart curt olurdu yine
-
Forza Horizon 5 de playstation da var.
ALB varsa iyidir örneğin, ben flyteknoloji tercih etmem ama alip memnun kalan çok arkadaş var,teknodeposundan da xbox almıştım sorunsuzdu,hocam paketi açılıyor avrupa cihazi degilse de ona da tr priz uyumlu fiş koyup gönderiyorlar genelde,yoksa bunlar ikinci el ürün satmazlar. 35k yazık olur ben hep en ucuzu hangisinden ise onu alır geçerim,geçmişinde satışı olanları tercih ederseniz sorun yaşamazsınız ki bunlar yıllardır satan firmalar.
Sony yine vizyonsuzluğuyla sektöre yön veriyor. Bir sürü berbat oyunu piromda oynamak çok zevkli.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hell Is Us Steam'de %91 ile açılış yapmış. Sevilecek gibi.
-
-
-
Demo sadece Xbox'ta mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
PC Gamepass'de dahil edilmiş gibi.
-
Muhtemelen öyledir. Yapabilen çoğu kişi PC-Playstation veya Xbox-Playstation kombinasyonu yaptığı için ayrıca 50$ vermek istememiştir. İyi bile satılmış aslında yine Steam ve Playstation toplamı olarak.
%70'i çinli zaten alanların
-
Wuchang souls-like arayan için önerilebilecek bir yapım. Kısa yollar, kapılar, asansörlerle birbirine bağlanıp kademe kademe açılan çok katmanlı ortam tasarımları, özgün ve zorlayan boss'ları, ağaç dalları şeklinde dallanmalı ve özelleşmiş level atlama sistemi ve yüksek işlevselliğe sahip dinlenme noktalarıyla öne çıkıyor. Ama bu oyununun özellikle güçlü yönü bölüm tasarımı, haritada kısa ve alternatif güzergahlar keşfedip açmak ve bu şekilde ortamları birbirine bağlantılı hale getirmek oldukça tatmin edici, etrafta talan edilecekler (loot) hiç de öyle aman aman olmasa da bu katmanlı haritayı açma olayı gerçekten güzel bir keşif ve aşama kaydetme hissi yaratıyor.
Bu artılarının haricinde eksiler olarak oyun özellikle kronik souls-like sorunlarından (gene vasat questline yapısı ve Dark Souls oyunları kadar vahim durumda olmasa da biraz zayıf hikaye anlatımı) veya kendisine has sorunlardan (bazı düşman tiplerinin ve içeriklerin yer yer fazla tekrara düşmesi) muzdarip ama genel anlamda güçlü yanlarıyla souls-like'lara alışkın olanlar için 6-7/10'luk bir deneyim garanti. Bir souls-like hayranı bu oyunu 6-7/10 yerine 8-9/10 verecek kadar çok sevebilir. Kafayı bazı şeylere takarsa ama 3-5/10 puana kadar skorunu düşürebilir. Burada kişisel yorum/zevk önemli.
Souls-like sevmiyorsanız özellikle de bu janranın rol modeli FromSoftware'in Dark Souls serisini beğenmediyseniz kesinlikle uzak durun. İngilizce ifade edersem, Wuchang is a renovated Dark Souls with ancient Chinese fashion and waifu.
Bu arada gerçekten Dark Souls hayranlığı oyunun her yerinden fışkırıyor. Yapımcıları Dark Souls'a hayranım diye bağırıyor. Bu oyun Donald Trump'ı imite ederken Donald Trump'tan daha fazla Trump olmayı başaran Youtube fenomeni o Çinli adam gibi.
Yer yer Dark Souls'tan daha Dark Souls Çin menşeili/temalı bir oyun.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X