Yaklaşık 25 saat filan oynadım bende ama bitirmeden geçtiğim başka bir oyun oldu benim için. Türü sevenler için güzel, eksikleri yok değil tabii ki. Gamepass'te olduğu için her türlü oynanır, 50$ ben vermezdim, vermiş olsam bile muhtemelen pişman olurdum. Bu sene oynadığım başka souls tarzı oyun Khazan'ı da bitirmeden silmiştim ama Wuchang bence ondan daha güzel. First Berserker Khazan son zamanlarda para harcarayarak ilk günden alıp sonrasında pişman olduğum tek oyun oldu herhalde. Sıkıcı bir oyundu. Wuchang en azından belli bir noktaya kadar merak uyandırıyor ve oynatma isteği veriyor. Enotria The Last Song'u unutmuşum. Onu gayet severek bitirmiştim ama bu ikisine göre de daha kolay bir oyundu. Ama konsept güzeldi. Oynamayan varsa öneririm. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shamster -- 2 Eylül 2025; 17:45:14 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (7167. sayfa)

-
-
Alıntı
metni:Helldivers 2 Xbox Series X|S - DF Review - PS5 Comparisons, Performance And More Digital Foundryyoutube
Digital Foundry is now fully independent! Join the DF Supporter Program and support the team: https://bit.ly/3jEGjvx Helldivers 2 on Xbox Series X is a decent, competent port of the PS5 version - with one major, immediately obvious problem. Xbox Series S? It works, but the compromises can cut deep. Meanwhile, all console versions now include performance metrics - and they prove illuminating on why the game performs as it does. Note: Xbox VRR footage shows frame-rate numbers with low frame-rate compensation, which in this case is doubling actual FPS numbers. Go here to check out DF merch! https://store.digitalfoundry.net Subscribe for more Digital Foundry: http://bit.ly/DFSubscribe00:00 Overview 00:29 Series X comparison 04:54 Performance Monitor settings 08:31 Series S comparison 12:52 Analysis and conclusionhttps://www.youtube.com/watch?v=-wlV4PlJczo&feature=youtu.be -
-
Sony anca ps6 tanıtımında Showcase yapar bu saatten sonra bu nesilde Showcase beklemek saçmalık olur zaten jim rayn denilen çapsız yüzünden stüdyolar batırdı online gaas sevdası yüzünden bu stüdyolardan anca PS6 döneminde adam akıllı oyunlar götürüz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Sony, interactive entertainment tarafında b.ka batmış durumda Jim Ryan'in gaas dayatması yüzünden. Adamı postaladılar ama etkisi halen devam ediyor. Şimdi de Sony'nin bir başka gaaS projesi olan Fairgames'in kreatif direktörü 4.5 yıl sonra Haven Stüdyo'dan ayrılmış.
Milyarlarca dolarlık devasa bütçelere, pazar araştırmalarına, yüzlerce danışmana sahip çok uluslu şirketler bile aptalca kararlar alabiliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MisterX06 -- 2 Eylül 2025; 19:52:3 > -
Çin oyunları Çin'de deli satacak hep milliyetçilik sebebiyle belli oldu yakında batılı yayıncılar çin versiyonu oyun yaparlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Konsol fiyatları sıfırda uçmuş PS 25 Xbox 30K civarı ikisini almak yerine gidin PC toplayın harbiden yılların konsolcusu beni bile bezdirdiler.
Yalnız yurtdışında PC aşırı pahalı bizde ise gerçekten fena fiyata satılmıyor yavaştan göç etme zamanı geliyor :)
Capcom yine S*ny’ye sövmüş. Beklenti altında kalan MH Wilds satışlarını PS’e bağlamış.
https://www.videogameschronicle.com/news/ps5-price-is-an-unexpectedly-large-barrier-for-monster-hunter-wilds-sales-capcom-president-says/
Capcom deli şımardı su MH serisi özelinde rezalet port ile çıkarıyorlar ona rağmen deli gibi satıyor önce oyuna baksınlar
Yalnız TLOU gibi PS title'lar kadar kaliteli RE serisinin oyunlarını PS title'lardan çok daha ucuza ve üstüne sık sık indirim kampanyası yaparak veriyorlar. Ben olsam ben de Sony'nin fiyatlandırma politikasını eleştirirdim. Ki Capcom da hiç ucuza oyun vereyim kafasında değil, Ace Attorney serisi mesela oldukça pahalı.
En önemlisi de Sony'nin aksine Capcom - veya başka herhangi bir firma - en azından daha sık oyun yapıyor. Sony oyun yapmak pahalı ve riskli diye yatıyor; +10 yıllık oyunları cilalayıp 59 dolardan satıyor. Üretkenlikten ve üretkenlik sayesinde tüketici/müşteri dostu biçimde ürün başına düşük kâr marjından - sürümden - değil, tembel biçimde - eski veya cilalanmış - ürün başına yüksek kâr marjından kazanayım diyor.
Artık politikasını değiştiriyor. Arada bunlardan salacak piyasaya
85+ meta gelince her gün 5 kere atarlardı. Arada bunları da atmak lazım o halde
-
"Konsol kullanın hocam. Konsolda stutter problemi yok."
Yersen
-
Devamı geliyor ;
-
haşere adam gelecek kaçarı yok
-
Marvel lem Sony oyunu değil lem'lere hazır mısın?
-
O istisna denebilir gene de - en azından fan'lar öyle diyebilir -, genel çizgileri belli. Aynı oyundan ister birim başına kârdan olsun, ister remaster üstü remaster olsun, maksimum seviye istifade etmek.
Bir de bir live service ile köşeyi en kolay yoldan dönme hayalleri var ama ona ulaşamadılar. Hayaller Grand Theft Auto Online başarısına benzer bir live service başarısı ama gerçekler Concord.
Gerçekten Lost Soul Aside'ın vasatlığı Concord faciasının yanında hiçbir şey. Almanya ve Batılı Müttefikler için Dresden Bombalaması neyse Sony için Concord o. Tam bir yıkım. Tartışmasız bir felaket. Muazzam bir israf ve şirketlerinin tarihine geçecek türden bir kara leke ve utanç günü.
Buna rağmen akıllanmamış halde bir live service hayaliyle yaşıyorlar. :)
1 tane live service tuttursalar en az 4-5 büyük yapıma bedel. Ama live service oyunları tutturmak single’dam çok daha zor.
Sık sık - esasında belli ki daha iyi ve uzmanlaşmış oldukları konu olan - büyük yapım üretme riskinden çekinmeleri ama live service konusunda "ya tutarsa" kumarına yeltenmeleri ayrı bir enteresanlık. Bence bu ziyan edilen potansiyele işaret etmekte.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X