Şimdi Ara

PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (7165. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
143.571
Cevap
320
Favori
5.234.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
180 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 71637164716571667167
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sadece bizim ülkemizde değil global de de gereksiz bir cihaz olarak görüldü. Dislike'ları kaldırdılar sanki çok beğenilmiş gibi duruyor her şey artık. Resmi playstation kanalı duyuru fragmanın like/dislike oranları;

[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shamster kullanıcısına yanıt

Ben görmüyorum diyecek veya engelleyecek [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

• yalandan kim olmuş bu konuda defalarca kanıtlandı sorunları

• Avrupa'da konsollar arayı iyice açıyor

Raporun detayları, platformlar arasındaki gelir dağılımını da ortaya koyuyor. Mobil oyunlar, %44’lük pay ile en büyük gelir kaynağı olurken konsollar %38, PC ise %15 seviyesinde kaldı. Bulut tabanlı servisler ise %4’lük küçük bir pay aldı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hayaller gizli showcase

x (formerly twitter)
    MBG (@xMBGx) on X
    https://x.com/xmbgx/status/1962485720976658628?s=46

Hayatlar üçüncü parti bir oyun için 30 dk’lık SOP

x (formerly twitter)
    PlayStation (@PlayStation) on X
    https://x.com/playstation/status/1962500749033623681?s=46

• Max_Kolesne kullanıcısına yanıt

State Of Multiplatform

• Fairgame$ oyun yönetmeni ayrılıp warner bros games montreal'e katılmış. Gemiyi terketmeler başlamış yakında oyunun iptal haberi gelirse şaşırmam kimsenin beklediği de yok zaten

Abi şu oyunu bir de Marathon’u lütfen iptal etmesinler ya. Ben heyecanla bekliyorum ikisini de. Çok mis gibi makara malzemesi çıkacak bize.

• JePinkman kullanıcısına yanıt

Hocam hiç karşılıklı diyaloğa da girmiyor bişeyler yazıp gidiyor sadece. Dediği bir çok şeyin yanlış bilgi olması bir kenara, buradakilerin aksine farklı bir görüş olduğu için özellikle bloklamak istemedim ama bu şekilde de chatbot gibi bişey oluyor yani, garip[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

Bilgili gibi görünüp paylaştığı şeylerin çoğu da yalan. Yanlış bilgi demiyorum çünkü art niyetle, bilinçli yapıyor. Gerçekten öyle olmadığını biliyor yazdıklarının. Başlık açıp "Pc mi konsol mu tercih etmeliyim" diyen insana "Pc'de stutter var konsolda böyle bir durum yok" diye utanmadan yalan söyleyen biri. BF için "Pro'da 4K Native ayarında çalışıyor" diye sallayan biri. Pro kim 4K native kim. Orada da "kolpacı" diye etiketleyen olmuş zaten. Hatta aynı kişi Pro başlığında yine salladığını görüp yine tepki vermiş. Çok acayip cidden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 1 Eylül 2025; 17:48:28 >
    007 radarımda iyi oldu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hell Is Us yorumlarından çıkardığım şu. Sırf aksiyon için oynuyorsanız oynamayın. Çünkü oyunun zayıf yönü o. Elden tutmayan oyunları sevmiyorsanız, kafa karıştırıcı puzzle, quest sevmiyorsanız oynamayın. Aksiyon benim için daha geri planda, keşif yapayım, puzzle çözeyim, lore takip edeyim diyorsanız oynayın. Kötülüğünü iyiliğini oynamadan bilemem ama belli ki kendine has bir oyun. Farklı bir şey denemek istemişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 1 Eylül 2025; 18:51:42 >
  • Zerathull kullanıcısına yanıt

Ben olsam Persona ile başlardım. Atlus'u sevebilmenin yolu Persona'yı sevmekten geçer. Mekaniklerin en temeli o seride. Soul Hackers, Shin Megami Tensei, yeni çıkan Metaphor falan bu mekanikleri sevip, daha da ötesini isteyen insanlar için dizayn edilmiş.

Benim oynamadığım Atlus oyunu yok. Ben Persona sevmeseydim hayatta diğerlerini oynamazdım.

• Jaxson Ryker kullanıcısına yanıt

Persona’da hangisinden başlayayım?

• Hell Is Us erken erişimde bile Lost Soul Aside'ın aktif oyuncu sayısını geçti [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 1 Eylül 2025; 19:43:47 >

Her bir oyunda seriyi ileriye taşımayı başardılar. En pik noktası olan Persona 5'i öneririm ben. Karakterleri, müzikleri, zindanları vs. hepsi çok çok keyifli.

Daha sonra oyunda en çok neyi sevdiyseniz ona göre ilerleyebilirsiniz. Oynanışı sevdiyseniz bunun en tepe noktası SMT serisidir. Zaman yönetimi, life sim kısımlarından hoşlandıysanız ama oyun çok çok daha zorlasın diyorsanız Metaphor olabilir. Veya Persona iyiymiş ya diyorsanız bundan sonra Persona 4'ü öneririm.

Xbox Haziran'da sunum yapıyor, Gamescom'da sunum yapıyor, TGS, TGA gibi etkinliklerde oyun tanıtıyor gösteriyor ve bunlar harici kendi sunumları da oluyor sene içerinde. Sony ise öyle bir hale geldi ki artık sunum seviyesi tek bir 3rd parti oyuna kadar indi. Kimse de sormuyor bu nedir ne alaka diye.

• Spartan 117 kullanıcısına yanıt

"En İyi Ps'te oynanır" diyorlar anca [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

• Jaxson Ryker kullanıcısına yanıt

Hocam çok teşekkürler cevap için. Persona 5 ile başlayacağım o halde.

Hocam switch için düşünüyorsanız altyazı desteğini teyit alınd. Biri hong kon’da sadece çince ve korece altyazı var demişti. Bir de royal paketi galiba üst paket, yine de araştırın😁

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 71637164716571667167
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.