< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
Sapphire Pulse AMD Radeon RX 9070 / AMD Ryzen 5 7600X / Asus Prime B650M-R / GSkill Ripjaws S5 2x16 GB DDR5 6000 MHz / Samsung 990 PRO 1 TB SSD / Asus Prime LC 360 ARGB / FSP Vita GM 850W Gold / Asus A21 Plus / Samsung Odyssey G5 27" 165 Hz 1440P / Windows 11 Home
|
|
Benimde niyetim vardı indirim görünce heveslendim ama ben çok açıldığım için sonraya erteledim. Umarım ekstra zam gelmez bir daha ki indirime kadar = ) |
|
Millet bu callisto protocol oyununu neden linçlemiş bu kadar. 1 saat boyunca oynadım grafikler ve yakın dövüş fiziği özellikle dodge fiziği baya zevk verdi. Hikaye hakkında yorumum yok ama en büyük eksisi optimizasyon olabilir, ps 5’de yer yet 30 fps’nin altına düştüğü net görülüyor çıplak gözle. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Atmayalım şu zehirli oku Reaident Evil 4 remake + monitör aldım iyice açıldım ben de. İndirim yokmuş gibi takılmaya devam. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Aynen katılıyorum ben de baya bir oyun aldım. Herhalde aldıklarımı 2 senede bitiremem. Bu enflasyon bizi tüketti valla. Neyse son zamlardan sonra oyun almak filan artık hayal olduğu için (1500-2000 TL nedir ya) zaten yeni oyun (hatta indirimde bile 1000 tl filan oluyor) alamayacağım için almayı da bırakmış oldum otomatik olarak. Aldıklarımı bitirene kadar da eskiler aboneliğe gelir veya iyice ucuzlar. 1-2 sene geriden takip etmek benim için en ekonomik çözüm olacak. |
|
selamlar... ps5 adlık ve yanında da indirimlerden yararlanıp birkaç oyun aldık bunlardan biri call of duty modern warfare (2019) oyunu indirdik büyük bir heyecanla oyunu oynamayı beklerken oyun açılmadı yani sadece tek yapmak istediğimiz oyunun hikayesini oynamak bunu nasıl yapabiliriz. campaign moduna girdiğimizde single player dosyaları kayıp yazıyor bir çözümü var mı acaba bilen biri yazarsa çok mutlu olurum. (ayrıca activision hesabım yok o yüzden mağazayıda göremiyorum.) |
|
Gainward geforce rtx 4070 ti phoenix gs.MSI MAG X670E TOMAHAWK WIFI . AMD Ryzen 7 7800X3D .COOLER MASTER MASTERLIQUID ML240L V2 Crucial P5 Plus 1 TB nvme ssd .Kingston Fury Renegade DDR5 RGB 32GB 6000MT/s DDR5 .COOLER MASTER MASTERBOX MB520 KASA .Sharkoon silentstorm cool zero 850 Ekran : Asus TUF GAMİNG VGAQZ |
|
sadece multiplayer veya warzone dosyalarını indirmiş olabilirsiniz campaign pack gibi bişey var onu indirmeniz gerekecek. Hayırlı olsun :) |
|
Arkadaşlar selam herkese. Geçen ay verilen tribes of midgard oyununu beğendim ancak yalnız oynaması zor ve işlere yetişmek imkansız. Oyunu beğenen ve beraber oynamak isteyen arkadaşlar olursa unsal_1981 hesabını ekleyebilir. Görüşmek üzere 👋 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Arkadaşlar indirimdeki Desperados 3 Digital deluxe edition i almak istiyorum. Bu sürümün içinde oyunun sezon pass i de mevcut. Fakat düz oyunu yine deluxe kütüphanesinden indirdiğim için başka bir sürüme sahipsiniz deyip deluxe sürümü almama izin vermiyor. Ben bu oyunun lisanslarini nasıl kaldırabilirim konsoldan ? Daha önce de yazdım cevap alamadım. Var mı yardımcı olabilecek biri ? Paramızla rezil oluyoruz adamların saçma sapan sisteminde < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Geçen ay verilen derken hocam neyi kastettiniz? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Gainward geforce rtx 4070 ti phoenix gs.MSI MAG X670E TOMAHAWK WIFI . AMD Ryzen 7 7800X3D .COOLER MASTER MASTERLIQUID ML240L V2 Crucial P5 Plus 1 TB nvme ssd .Kingston Fury Renegade DDR5 RGB 32GB 6000MT/s DDR5 .COOLER MASTER MASTERBOX MB520 KASA .Sharkoon silentstorm cool zero 850 Ekran : Asus TUF GAMİNG VGAQZ |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srbyoztrk -- 6 Ekim 2023; 19:49:1 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Merhaba hocam, Yeni cihazınız hayırlı olsun, ilk deneyiminiz ise plus kütüphanesi sizin için biçilmiş kaftan. İçerik olarak exclusive oyunlar, 3. parti oyunlar vs. gayet zengin bir içerik mevcut. https://www.playstation.com/tr-tr/ps-plus/games/ Kütüphane içeriğine de buradan bakabilirsiniz. |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksfno1 -- 6 Ekim 2023; 20:58:58 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |