Şimdi Ara

Playstation Oyun ve Plus Fırsatları [ANA KONU] (3622. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: blackh4wk , adnnoky Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 7 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü4 Mobil
5 sn
83.692
Cevap
1.732
Favori
4.563.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
185 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 36203621362236233624
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba hocam. Sorunun çözüldü mü? Ben de ekleyemiyorum 3-4 gündür aynı sendeki gibi hata alıyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

En son resident evil 4 alacaktım aldırmadı gittim diskli aldım bende, en azından diskli sürüm konsolun avantajını gördüm bu konuda. Günlerdir devam ediyordu 5-6 gündür denemedim, haftaya falan deneyeceğim. Mh ni ise aramayın, boş boş bilinen şeyleri söylüyor. Adres bilgileri doğru olacak vs vs diye alakasız şeyleri söylüyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Plus aylık oyunu Saints Row indiremedim. Müşteri Temsilcisi arkadaşlar da cihazı sıfırlayın deyip duruyor. Bugün son kez arayacağım. Hata kodları ile ne yapılması gerekirse yaptım hatta farklı cihazlarda denedim yok hesapla alakalı bir sorun var. Yeni oyunları da büyük ihtimal kütüphaneye ekletmeyecek. Neyse oynamadıklarımı oynayıp cihazı elden çıkarma vakti geldi en geç 1 seneye. Plus'a yıllık 2bin küsür para verilmez. Yazık, israf.

Telefon internetiyle PS App telefon uygulamasından eklemeyi denedin mi? Bir de farklı bir DNS falan dene istersen. Böyle bir sorunu hiç duymamıştım.

Denedim hocam, app ile de denedim, pc'den de. Aynı hesap başka ps4 cihazından da. Veri tabanını geri yükleyip, tekrar oluşturdum. Plus olan hesabı ana hesap yaptım, iptal ettim vs. Youtube'ta söylenen tüm yolları yaptım değişen birşey olmadı. Eklemiş olsam kütüphane olması lazım ama orda da yok.

Weird West ile Farming Simulator 22 gelmiş ilk denemede kütüphaneye ekledi bunları. Geçti gitti yapacak birşey yok hocam.

Weird West ile Farming Simulator 22, aylık oyunlar sayfasında gözüküyor ancak Callisto Protocol bu sayfada gözükmüyor. Arama sekmesine "Callisto Protocol" diye yazıp çıkan sonuçlardan "Game Bundle" olanı seçerek kütüphaneye eklemeniz gerekiyor.

Evde >>> Project SoniCube > Yamaha A-S700 > Dali Zensor 3
    Diğer Her Yerde >>> QLS QA360 > Etymotic ER4S
  • Aratarak yapmak gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MessiTugi -- 3 Ekim 2023; 14:58:24 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende ne aratarak nede bundle olarak hiçbirşey görünmüyor. Direk The Callisto Protocol var ve ücretli. Nasıl çözeceğiz ??

• The Jolly Joker kullanıcısına yanıt

Uygulamadan denedim şimdi aratınca evet paralı oyun çıkıyor ama Sürüm Seç deyip plus işareti olanı seçince Kütüphaneye eklenebiliyor.

• Öncelikle merhaba, ben ps store dan uncharted 1 i 300 tl verip aldım. fakat uncharted 1,2,3 ün bulunduğu nathan drake collection paketini gördüm üstelik şu an indirimde 72 tl... Şimdi ben bu 300 tl ye aldığım oyunu iade edebilir miyim? (hiç indirmedim oyunu) Ayrıca bu nathan drake collection 72 tl bunu alıp oynayabilir miyim? açıklamasında ps plus gereklidir yazıyor ama hiçbir yerde ps plus gerekli yazdığını görmedim yabancı forumlar dahil youtube dan da baktım ama bulamadım. Yani kısaca 3 oyunun bulunduğu nathan drake collection'ı oynamak için ps plus gerekli mi? bilginiz varsa cevap verirseniz çok mutlu olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamil1414 -- 3 Ekim 2023; 19:46:52 >

Plus Extra ya da Deluxe üyeliğiniz varsa 72 TL vermeden oynayabilirsiniz demek oluyor. Bir de oyunu alalı yanlış bilmiyorsam 14 gün dolmadıysa iade edebilirsiniz zaten hiç indirmemişsiniz.

Sapphire Pulse AMD Radeon RX 9070 / AMD Ryzen 5 7600X / Asus Prime B650M-R / GSkill Ripjaws S5 2x16 GB DDR5 6000 MHz / Samsung 990 PRO 1 TB SSD / Asus Prime LC 360 ARGB / FSP Vita GM 850W Gold / Asus A21 Plus / Samsung Odyssey G5 27" 165 Hz 1440P / Windows 11 Home
  • Plus Extra ya da Deluxe uyeliğim yok benim sormak istediğim 72 tl verip sıkıntısız oynayabilirmiyim..ps plus gerekli diyor bu dogrumu..

Evet 72 TL verip alınca kalıcı olarak alabilirsiniz, içinde 3 oyun da mevcut o paketi almak dediğiniz gibi mantıklı olur.  

Sapphire Pulse AMD Radeon RX 9070 / AMD Ryzen 5 7600X / Asus Prime B650M-R / GSkill Ripjaws S5 2x16 GB DDR5 6000 MHz / Samsung 990 PRO 1 TB SSD / Asus Prime LC 360 ARGB / FSP Vita GM 850W Gold / Asus A21 Plus / Samsung Odyssey G5 27" 165 Hz 1440P / Windows 11 Home
  • eyvallah teşekkür edrim

Psn kardeşliğinden arkadaşımın hesabından satın almıştık (Ps Plus üyeliği benim hesapta) Kullanıcı değiştirip onun hesabından oyuna girdiğimde Ultimate e yükselt seçeneği çıkmıyor oyunda. Psn kardeşliğinde böyle sürümler fark ediyor mu acaba?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar indirimdeki Desperados 3 Digital deluxe edition i almak istiyorum. Bu sürümün içinde oyunun sezon pass i de mevcut. Fakat düz oyunu yine deluxe kütüphanesinden indirdiğim için başka bir sürüme sahipsiniz deyip deluxe sürümü almama izin vermiyor. Ben bu oyunun lisanslarini nasıl kaldırabilirim konsoldan ?

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Inferioress -- 4 Ekim 2023; 8:48:56 >

• 
Sayfa: önceki 36203621362236233624
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.